Egy sportmotor kint. Amúgy nem sok "szép" gépte láttunk. A legtöbb persze kisebb 2személyes robesz, és pár csopperke.... Alig volt túra, vagy sportmotor. De ez asszem igazi ínyencség!
ÓÓÓÓÓÓ, de jó hogy most hangot nem visz át a gép! Mondtam egy cifrát és sárgulok az irigységtől...
Lerohad rólam minden. Pfffffffűűűűű de melegem van!
Akkor neked meg jó csobbanást, akkor....!
Nekem is van ám kisvasutam, és sohasem növök ki belőle ám... Ha nyugdíjas leszek, építek is belőle egy terepasztalt. Addig porosodnak egy dobozban. Jó befektetés!
Talán még megvan a gyerekkori villanyvasutam! Azt - ha meglelem -, neked adom, hogy tologathasd otthon sihuhúzva!
Én ettől jobbat tudok: 10 perc múlva csobbanok egyet a hűs habokban!
Törpöltem ma. Viszket a seggem, meg kell vakarni. Blue hobbija, hogy kastélyokat és várakat látogat. Én meg gondoltam egyet, és szép sorban meglátogatnám az összes még működő magyarországi kisvasutat. Még van egy pár... Aztán ez a "hobbi" kiterjeszthető egészen Svájcig az évek alatt...
Érdekel még valakit rajtam kívül? Ősszel megtehetnénk az első lépést...
Ezt, nagyon remélem, nem komolyan gondoltad! Te leszel a díszvendég! Meg különben is: mi már előbb kitaláltuk! Ha ezt megteszed velünk, nem is tudom.......
Én mindenképp forszíroznám az esSO féle jövetelt! Max. előtte összerakod a salátát Zsoltiéknak, meg előkészítesz mindent, hogy a ház ura főzhessen, aztán füst...
Majd látod...
Minden esetre a szalonnasütős Blue xXx alapján, amit főpróbának is lehet tekinteni, hogy miképpen bírunk egymás mellett éjszakázni, ígéretes a nyírjesi meeting!
Hát nekem necces az esSO-party.... Nagy banzáj lesz Zsoltinál szombaton, egy kollegináját búcsúztatják. Nem tudom mennyire számít rám. Meg hogy néz ki, ha szo délben lelépek? Igaz nem is fogok ismerni ott senkit....
A képek készülnek, szelektálódnak, kicsinyülnek. Ígérem nemsokára lessssz.
Álmos vagyok, melegem van, és "meztelenkedni" akarok egy vízparton. Fagyival és hideg sörrel.
Hahhhh, ez álom marad ahogy elnézem a mai dolgom... persze jobban haladnék, ha nem nyomnám a fórumot!
Viszont mindent azért mégsam akarok a munka alá rendelni!
Medvekoma most azt mondja. Csináljunk HKG-t ezen a hétvégén a Balcsira. Az Őrséget csúsztassuk el, hogy ne kelljen rohanni.
A következő hétvégém sajnos foglalttá lett, és a csapat nagy része a HELP-re gyúr.
Mondom ezt most "félálomban".
Most így vagyok betáblázva:
most hétvége: HKG
Jövő hétvége: motor nélküli barátkozás
Utána: MEGA COOL PARTY esSO-nál
Azért azt a dobozt meg kell nézni alaposan, nehogy gagyi legyen. Bár ennyi pénzért lehet! Viszont Erik barátunk van olyan rutinos és tapasztalt, hogy felmérje.
Az őrségi túrát most én is kihagyom - szombaton meló , meg amúgy is a BBT 2-re gyúrok anyagilag!
Csak imitálom az ébrenlétet. Most kezdenek nyílni a szemeim. Már hetek óta meg kell erőszakolnom, hogy reggelente fel bírjak kelni... szabi lesz ebből hamarosan, és átalszom 2 napot! Csak legyen két esős nap, amikor nem lehet motorozni...
A doboznál most a legelső szempont, hogy óccó legyen. A felirat nagyon gagyi, de azt csak leszerkeszti macek valahogy róla. Kipróbálom, és maximum kiköt a vaterán egy idő múlva. (de a louisos nekem is jobban tetszik... pláne, hogy láttam esSO motorján felszerelve a hétvégén...)
Ha egynapos lesz a kirándulás, akkor természetesen nem az Őrség lesz a cél, hanem szerintem Balcsi. Úgyis melegebb már, mint a tenger, azt meg szereti a nyúlbunda!
Teddy: Vasárnap ha jól tom nincs nyitva a herendi porcelánminimanufaktúra. De nekem mindegy melyik nap megyünk. A jövő hétvége is okés, szal, ha vkit érdekelne őrség, akkor tehetjük arra a 7végére. Medvekoma véleménye?
1. Gyöngyös-Mátrafüred; Gyöngyös- Lajosháza
2. Szilvásvárad, Szalajka-völgy.
És még egyet a zseniképzőm mellett: Csillebérc
Az elsőnél három évig nyomtam, mint úttörővasutas!
Ha jössz, jöttök hozzám, ezekről is lehet szó!
Az a törpe aggaszt engem... remélem nem a te kertetdben lógatja a kukacot!
Szeretem a vonatokat... de csak a kicsiket. Volt egy idő, amikor órákig tudtam nézni a tv-ben, ahogy megy egy mozdony.
(és mégsem vagyok vasutas)
Lerohad rólam minden. Pfffffffűűűűű de melegem van!
Akkor neked meg jó csobbanást, akkor....!
Nekem is van ám kisvasutam, és sohasem növök ki belőle ám... Ha nyugdíjas leszek, építek is belőle egy terepasztalt. Addig porosodnak egy dobozban. Jó befektetés!
Én ettől jobbat tudok: 10 perc múlva csobbanok egyet a hűs habokban!
Érdekel még valakit rajtam kívül? Ősszel megtehetnénk az első lépést...
Ezt, nagyon remélem, nem komolyan gondoltad! Te leszel a díszvendég! Meg különben is: mi már előbb kitaláltuk! Ha ezt megteszed velünk, nem is tudom.......
Majd látod...
Minden esetre a szalonnasütős Blue xXx alapján, amit főpróbának is lehet tekinteni, hogy miképpen bírunk egymás mellett éjszakázni, ígéretes a nyírjesi meeting!
A képek készülnek, szelektálódnak, kicsinyülnek. Ígérem nemsokára lessssz.
Hahhhh, ez álom marad ahogy elnézem a mai dolgom... persze jobban haladnék, ha nem nyomnám a fórumot!
Viszont mindent azért mégsam akarok a munka alá rendelni!
A következő hétvégém sajnos foglalttá lett, és a csapat nagy része a HELP-re gyúr.
Mondom ezt most "félálomban".
Most így vagyok betáblázva:
most hétvége: HKG
Jövő hétvége: motor nélküli barátkozás
Utána: MEGA COOL PARTY esSO-nál
Utána mintha szabad lennék...
Azért azt a dobozt meg kell nézni alaposan, nehogy gagyi legyen. Bár ennyi pénzért lehet! Viszont Erik barátunk van olyan rutinos és tapasztalt, hogy felmérje.
Az őrségi túrát most én is kihagyom - szombaton meló , meg amúgy is a BBT 2-re gyúrok anyagilag!
Csak imitálom az ébrenlétet. Most kezdenek nyílni a szemeim. Már hetek óta meg kell erőszakolnom, hogy reggelente fel bírjak kelni... szabi lesz ebből hamarosan, és átalszom 2 napot! Csak legyen két esős nap, amikor nem lehet motorozni...
A doboznál most a legelső szempont, hogy óccó legyen. A felirat nagyon gagyi, de azt csak leszerkeszti macek valahogy róla. Kipróbálom, és maximum kiköt a vaterán egy idő múlva. (de a louisos nekem is jobban tetszik... pláne, hogy láttam esSO motorján felszerelve a hétvégén...)
Izgatottan várjuk a nyúlprémes közeli totálokat. Főleg a monokiniseket!
Teddy: Vasárnap ha jól tom nincs nyitva a herendi porcelánminimanufaktúra. De nekem mindegy melyik nap megyünk. A jövő hétvége is okés, szal, ha vkit érdekelne őrség, akkor tehetjük arra a 7végére. Medvekoma véleménye?