Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy elnézem, két-három nap csúszással a Nyuszival megcsináljuk ezt a kört... majdnem teljesen így.
Az Őrség tolódik, egy napos HKG lesz szombaton, vagy vasárnap. Az útvonalat menet közben találjuk ki, ez a múltkor is bevált!
Ez nincs meg véletlenül nagyobb méretben?
Teljesen jó háttérképnek :-D
Teddy!

Jelentem megjött a brigád.-)
EGY LAZA 410KM:-)))))

Adony - Velence - Fehérvár - Csókakő - Bakony - Csesznek - Zirc - Veszprém - Nagyvázsony - Kiliántelep - Tihany - Balatonakarattya - Fehérvár - Velence - Adony.....

Képek a szokásos helyen illetve itt
http://blue---speed2.fw.hu/200...
Ez sajna müanyag
Igazából semmi, csak mindig néz! Mondják a hangok a fejemben...

Volt gyermekkoromban az udvarunkban kettő. Igazából nem zavart, de nagyon örültem, amikor összetörtek...
Van még leve? A juniusi narancs már nem jó , az uj meg még zöd
Van Balatonfenyvesen is egy kisvasut!
Na látom megtaláltad a barlangokat És robogoztál legalább?
Mi bajod a törpével?
Nyammm!

Még mindig eszetlen vagyok... lehet, hogy átértékelem a nyaralási szokásaim... az idén még nem, de kell egy kis tenger nekem is legközelebb.
ugye, hogy megmondtam, hogy álomszép! És a víz is tuti volt. Nem is volt hideg! Szerette a nyúlprém!
Meg a görög narit is, amit a fáról szedtünk, és viszek majd a hkg gurulásra!
Jorgosz nem tököl, Jorgosz kemény! Hiszen két szeme van...
Gondolom a jó kis tengeri levegő segített még a láncon.

Hát Nyuszi ez tényleg álomszép... (sóvárgós smile nincs, de annak itt a helye)

esSO naplementéjét, meg bő két hét múlva megnézzük!
mmmn
És nézted, hogy a láncot sem ápolja? Idom sincs a gépen (vszeg eldobta, amit ilyen pacsker mellett nem csodálok), meg alapból milyen igénytelen a gép?
Amúgy fura volt, hogy CSAK a turisták viseltek bukót, amúgy senki más sem. Semmilyen mocin. És durva szerpentinek voltak.... Még napszemcsi sem volt az embereken. Mi van ha belemegy a szemükbe a bogár?
Azé" mer" hasonlít
Kell a tökömnek túradoboz! Kenyeresláda azt hali! Azt is be lehet csomagolni nájlonbaaaa!
A funkcionalitás mindenek felett...
Elvetemült Nyuszek! Micsoda szép helyeket látott a a szemed!

Az a gumi nagyon komoly... szerintem egy laza esti csajozás eredménye. Így görögösen!
Kinti motor-állapotok! Nem tudom miért jutott eszembe ilyenkor Zümi, és a hétfő reggeli műszaki vizsga!