Fel lehet egyáltalán rakni normálisan ezeket a védőfóliákat? Most méretre vágtam, alatta benedvesítettem, hogy lehessen rendesen pozícionálni, profi simítót használtam, és mégsem ragadt normálisan föl
Nem érdekel, max ha nagyon karcol, újralakkoztatom a tankot
talán kicsit fejlődik, a kuplung kezelést kell megtanulnia, meg a féket finoman kezelni.... utóbbinál elég kellemetlen, hogy a benyom vagy nemnyom állapot létezik......
"asszonyt kiviszem a spar parkolóba kicsit vezetni (van jogsija, de minek kategória)"
Ismerős szitu. Nálatok van vmi előrelépés vagy csak 20-szal körözgettek, netán parkoltok is?
Próbálom a zasszonyt rávenni, hogy használja is a jogsiját - ha már van, de eddig mission impossible...
én még most asszonyt kiviszem a spar parkolóba kicsit vezetni (van jogsija, de minek kategória), de mondjuk négykor lehetne a találkozó, ha valaki akar csatlakozni..... így aki Pestről jön, az is odaér.
Találkozási pont: 3-as főút, mielőtt beérnél Gödöllőre, van egy egy MobilPetrol benzinkút a körforgalomnál. Indulás 4-kor onnan, aki akar persze....
gyere a délutáni műszakkal..... bár nem tudom, ki jön, vagy ki akar, és hogy hova..... de én asszam ma is felnézek a Kékesre, hátha tegnap óta változott valami....
Az előző tulajnak is sikerült tolnia a motort.. amikor nászúton voltak vele. Fel is hívta erre a rossz tulajdonságára a figyelmem. Ha világít a visszajelző lámpa (ami mellesleg piros..tehát a kurvafontos lámpák közé tartozik) akkor óvatos gázkezeléssel, kis tempóval is csak olyan 10 km körül lehet vele még elmenni..
Az üzemanyagszintjelző mutatója viszont már olyan 40 kilométere porzó tankot mutatott..tehát fel lehetett rá készülni azért.
Én ilyen szerencsétlen folyamatos 3 műszakba melózok....6nap meló 2 nap pihi,és ez így tovább:S Mind1 hosszú még a nyár,csak sikerült összehoznom veletek majd egy gurulást;)
Amúgy már 1600km belement a pici mociba;)Imádooooooom!
Én: Na mi a helyzet? Ennyire másnapos vagy? =)
Haver: Most forgatom a szétcsúszva 3. részét... Bocs, most még a létezés is megerőltető =)