Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyit a megbízható barátokról! Tegnap pálinkázott, most váltottunk sms-t a délutáni motorozásról:

Én: Na mi a helyzet? Ennyire másnapos vagy? =)
Haver: Most forgatom a szétcsúszva 3. részét... Bocs, most még a létezés is megerőltető =)

Mi lenne az úticél? Kajás vagyok enni kellene valamit! =) Pl egy hambi Egerben? =)
na, én megyek, mert még el kell menni a motorért, meg tankolni is kell, aki bújt, aki nem, és 4-kor indulok.
Nem tapadt össze, viszont már mikor megkaptam hullámos volt...

Sajna össze volt hajtogatva, így volt a csomagolásában...

Gyanítom, ha lenyugszom a héten még elmegyek a Kelo-ba és veszek egy normálisat.

Legutóbb is ott vettem, csak gyorsan kellett feltenni, és nem volt időm formára vágni....

Ez lesz az utolsó esély, ha ez sem válik be, nem foglalkozom többé ilyesmivel...
folyamatosan kell levenni a védőrészt, és simítani, nem egybe lehúzva, mert akkor hullámos lesz, vagy összetapad
Hogy az Isten #&@˘! meg az a @-Ä^˘#&

Fel lehet egyáltalán rakni normálisan ezeket a védőfóliákat? Most méretre vágtam, alatta benedvesítettem, hogy lehessen rendesen pozícionálni, profi simítót használtam, és mégsem ragadt normálisan föl

Nem érdekel, max ha nagyon karcol, újralakkoztatom a tankot
no, akkor ki lesz ott a benzinkúton 4-kor?
talán kicsit fejlődik, a kuplung kezelést kell megtanulnia, meg a féket finoman kezelni.... utóbbinál elég kellemetlen, hogy a benyom vagy nemnyom állapot létezik......
"asszonyt kiviszem a spar parkolóba kicsit vezetni (van jogsija, de minek kategória)"

Ismerős szitu. Nálatok van vmi előrelépés vagy csak 20-szal körözgettek, netán parkoltok is?
Próbálom a zasszonyt rávenni, hogy használja is a jogsiját - ha már van, de eddig mission impossible...
Így talán jobban látszik:
Pfff, "Hová tűnt" Valentino Rossi?!
viszont a tempó nyugis lesz, elvégre vasárnap délután van...... (tegnap is volt 2 tarfi, meg egy prosti az útközben.... )
(mielőtt beérnél, mármint Pest felől.....)
én még most asszonyt kiviszem a spar parkolóba kicsit vezetni (van jogsija, de minek kategória), de mondjuk négykor lehetne a találkozó, ha valaki akar csatlakozni..... így aki Pestről jön, az is odaér.

Találkozási pont: 3-as főút, mielőtt beérnél Gödöllőre, van egy egy MobilPetrol benzinkút a körforgalomnál. Indulás 4-kor onnan, aki akar persze....
Még össze kell szedjem magam, és haver kijózanodott hívását is várom... de ha nem lesz semmi, 3 körül akkor is el kell indulni valamerre....
gyere a délutáni műszakkal..... bár nem tudom, ki jön, vagy ki akar, és hogy hova..... de én asszam ma is felnézek a Kékesre, hátha tegnap óta változott valami....
Szuper, megint elaludtam az indulást! Soha többé nem szedek gyógyszert...
Az előző tulajnak is sikerült tolnia a motort.. amikor nászúton voltak vele. Fel is hívta erre a rossz tulajdonságára a figyelmem. Ha világít a visszajelző lámpa (ami mellesleg piros..tehát a kurvafontos lámpák közé tartozik) akkor óvatos gázkezeléssel, kis tempóval is csak olyan 10 km körül lehet vele még elmenni..

Az üzemanyagszintjelző mutatója viszont már olyan 40 kilométere porzó tankot mutatott..tehát fel lehetett rá készülni azért.
Én ilyen szerencsétlen folyamatos 3 műszakba melózok....6nap meló 2 nap pihi,és ez így tovább:S Mind1 hosszú még a nyár,csak sikerült összehoznom veletek majd egy gurulást;)
Amúgy már 1600km belement a pici mociba;)Imádooooooom!
én meg akkor melózok.......
Jó nektek,én mehetek melóba ááááááááááá..... Jövi 7 szerdán-csütin leszek pihenős,remélem akkor is ilyen jó idő lesz
feltaknyosodik tőle
délutánra én is terveznék gurulást, jöhetnek az ötletek
Tegnap du fél 2 felé nem járt vki kistarcsán az auchan felé?