Ebből enduro lesz szerintem. Főleg a te felhasználási területedre nem árt Egy F650-nel is 150-es utazót tartani... Én is valami olyasmit fogok nézni egyszer már hányok a szar utaktól...
Balesetes az előző gazdája javából és ha már cserélem akkor egy javított daytona megy bele.Fékestől.Ez meg javítás után megy fel az ebay-re.
Így a futómű is jobb lesz vagy legalább állítható és nem kerül egy szem pénzembe sem.............a hátsó gátlót mindenképp kell cserélni mert viszonylag gyenge alapból.
Köszönöm szépen,elfogadom.Holnap Szigetszentmiklóson hová menjek és hány órára?
Nem tudom hogy téged érdekel e az én korongjaim?
270.272.272.275 van rájuk írva.
Jaja, megyek fel a haveromhoz inni, ott is alszom, bebaszok és holnap lehet gurulnék is egy kört, ha az Advil ultra megfogja a fejfájásom, háztartási keksz a gyomorsavam és nem 6 sávosnak látom az egérutat
Ha valaki megy írja már be, mert a vasárnapnak viszont nagyobb az esélye...
Emlékszem, de az "gyenge" motor..én meg egy a GS-nél sokkal erősebb motorra vágytam. Ami innen a magas lóról nézve, talán hiba volt, mert nem az erő a minden.
A 150 körüli kényelmes utazótempó viszont még mindig tetszik
Emlékszem, mielőtt vetted a Diversion-t, pont akkor hirdetett a bátyám egy Honda NTV-t. Lehet, hogy azt kellett volna megvenned. Még említettem is Neked. Sajnos olyan gyorsan eladta, hogy még kipróbálni sem volt időm. Mindenesetre ő nagyon dicsérte.
Nem akarok itthon ülni...
Bár elég spórolósak.
Így a futómű is jobb lesz vagy legalább állítható és nem kerül egy szem pénzembe sem.............a hátsó gátlót mindenképp kell cserélni mert viszonylag gyenge alapból.
Nem tudom hogy téged érdekel e az én korongjaim?
270.272.272.275 van rájuk írva.
Ha valaki megy írja már be, mert a vasárnapnak viszont nagyobb az esélye...
A 150 körüli kényelmes utazótempó viszont még mindig tetszik
Amúgy meg az a baj, hogy túl jó motorral kezdtem. Bezzeg ha 250-es banditom lett volna
Az árat és a fogyasztást tehát úgy naggyából a pénzügyet leszámítva.