Sziasztok mindenkinek nem nagyon volt mostanában időm forumot nézegetni de olvasgatom hogy mindenkinek mehetnéke van a hétvégén ha valami konkrét túra alakulna ki szóljatok légyszívese mert én sem ülnék itthon hétvégén .előre is kösz mindenkinek a rendört és sarat kerülje mindenki :)
A jelek szerint a holnapi nap inkább délutánra hajlik, kivéve, ha az egyik célállomás nem ér rá
Mindenesetre, ha megoldható lenne, hogy az M0-ás leágazásánál lévő étteremnél fussunk össze, az nem lenne túl nagy kitérő nekem (Alsónémedibe megyek előtte), de ha neked más jó, írd meg mélben.
A korongjaiddal nem tudok mit kezdeni, azt sem tudom, milyenek kerültek bele a 2.60-osok helyett
Hogy mikor és pontosan hova, azt még nem tudom, amúgy sem vagyok ismerős feléd, de mást is el kéne hoznom a környékről, és azok sincsenek még rögzítve hogy mikorra menjek. Talán reggelre többet tudok, vagy ha korábban, akkor írok. Vagy dobj egy mélt a bekker.gabor kukac gmail pont com címre.
Az SV nekem kimondottan nem tetszik! Bár az a fejidomnál visszacsapott: http://images04.olx.hu/ui/11/6... az nem olyan rossz kinézetre, de a másik olyan nem szép:D
Ma este fél hétkor hívom az oktatót, más lesz mint a rutinos és akkor megbeszéljük. Szerintem hétfőn kezdek és kb 2 hét lesz a vizsgáig. 16 órát kell menni az 8 nap ha nem vállalok be duplázást, szal 2 hét és vizsga.
Durva volt a rutin vizsga. 11-en voltunk, én 4.-ként vizsgáztam. Az első srác pályát tévesztett az 1., bukta. A második, csaj saját mocival, ki nem találnátok, GS500F első pálya visszafordító kiegyenesítés, bukta. Harmadik srác, tök jól nyomta, a harmadik pálya végén meg besatuzott a hátsóval, de jó fej volt a biztos és elengedte M-el. De odaszólt neki h ez maradjon köztünk:) Én akkor már ott voltam készülőben:) Aztán összekaptam magam és hiba nélkül végignyomtam! Ami szar volt benne az a 8-as tolás, mert nem egyenletes a pálya, emelkedik, stb, kicsit szusszantam is utána, de senki nem szólt érte:D Fejben összeraktam és elindultam. Nagy megkönnyebbülés és örülök mint kisgyerek karácsonykor. Jöhet a város, Te szép Pécs:) Meg a gyalogosok riogatása:D
Visszatérve a BMW-hez és ezt mások is írják, nem szép a hangjuk /kispolskis/, nem érzed a nyomatékot, hiába van leírva papíron. Persze azért elfogadnám!
Csak Itt a GS 500 fórumon merem leírni, hogy mindkét motorral mentem, de a Gs 500 sokkal szórakoztatóbb motor. . Mindkét motor valamiért unalmas. Mindene jobb összehasonlíthatatlanok a GS-sel, de unalmasabb.
Ha szombaton elhozom a gépest Sanyitól, akkor gurulhatunk tőlem bárhová.
Akinek meg van hézagoló korongja, az hozza magával minden gurulásra, hogy legyen mit csere-berélni.
az őzbaszó út
Mindenesetre, ha megoldható lenne, hogy az M0-ás leágazásánál lévő étteremnél fussunk össze, az nem lenne túl nagy kitérő nekem (Alsónémedibe megyek előtte), de ha neked más jó, írd meg mélben.
Hogy mikor és pontosan hova, azt még nem tudom, amúgy sem vagyok ismerős feléd, de mást is el kéne hoznom a környékről, és azok sincsenek még rögzítve hogy mikorra menjek. Talán reggelre többet tudok, vagy ha korábban, akkor írok. Vagy dobj egy mélt a bekker.gabor kukac gmail pont com címre.
A kéthengeres F800 és a 650 egyforma blokkal megy csak nincs egyforma teljesítmény.
Én erről beszélek.
Akinek meg van hézagoló korongja, az hozza magával minden gurulásra, hogy legyen mit csere-berélni.