Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok mindenkinek nem nagyon volt mostanában időm forumot nézegetni de olvasgatom hogy mindenkinek mehetnéke van a hétvégén ha valami konkrét túra alakulna ki szóljatok légyszívese mert én sem ülnék itthon hétvégén .előre is kösz mindenkinek a rendört és sarat kerülje mindenki :)
Vagy alternatív útvonalként mehetünk ha nem is zerge, de őzbaszó útvonalon is

az őzbaszó út
Holnap ha minden jól megy hazamegyek Szegedre. Dunaújváros-Solt- Soltvadkert felé.. ha valaki soltvadkeri fagyira vágyik, csatlakozhat hozzám
lovi81, Ha a vasárnapot illetően van valami 5leted szólj.
Engem lehet majd érdekelnének!
A jelek szerint a holnapi nap inkább délutánra hajlik, kivéve, ha az egyik célállomás nem ér rá
Mindenesetre, ha megoldható lenne, hogy az M0-ás leágazásánál lévő étteremnél fussunk össze, az nem lenne túl nagy kitérő nekem (Alsónémedibe megyek előtte), de ha neked más jó, írd meg mélben.
Amúgy ez gyári. De valóban élienes:D DE szép, míg a másik 2 pálcás sztem rusnya: http://images04.olx.hu/ui/9/85...
Vasárnap én se szeretnék otthon ülni...
Kurva jól néz ki, mint egy Alien :D
A korongjaiddal nem tudok mit kezdeni, azt sem tudom, milyenek kerültek bele a 2.60-osok helyett
Hogy mikor és pontosan hova, azt még nem tudom, amúgy sem vagyok ismerős feléd, de mást is el kéne hoznom a környékről, és azok sincsenek még rögzítve hogy mikorra menjek. Talán reggelre többet tudok, vagy ha korábban, akkor írok. Vagy dobj egy mélt a bekker.gabor kukac gmail pont com címre.
Ebből azt gondolom, hogy Te a másikat nézted ki. A 2 pálcásat. Izlések és.. :)
Az SV nekem kimondottan nem tetszik! Bár az a fejidomnál visszacsapott: http://images04.olx.hu/ui/11/6... az nem olyan rossz kinézetre, de a másik olyan nem szép:D
Ha Dozer addig el nem adja lesz ott SV is.
NA ne vazze, azé csak nem esik a hó majd akkó! Aztán majd jöhettek Mecsekezni, én is megnézem a felállást a sok GS meg hitvány angol motorokat:D
Halaggyá.............télire meg is lesz.
Ma este fél hétkor hívom az oktatót, más lesz mint a rutinos és akkor megbeszéljük. Szerintem hétfőn kezdek és kb 2 hét lesz a vizsgáig. 16 órát kell menni az 8 nap ha nem vállalok be duplázást, szal 2 hét és vizsga.
Mikor lesz?
Durva volt a rutin vizsga. 11-en voltunk, én 4.-ként vizsgáztam. Az első srác pályát tévesztett az 1., bukta. A második, csaj saját mocival, ki nem találnátok, GS500F első pálya visszafordító kiegyenesítés, bukta. Harmadik srác, tök jól nyomta, a harmadik pálya végén meg besatuzott a hátsóval, de jó fej volt a biztos és elengedte M-el. De odaszólt neki h ez maradjon köztünk:) Én akkor már ott voltam készülőben:) Aztán összekaptam magam és hiba nélkül végignyomtam! Ami szar volt benne az a 8-as tolás, mert nem egyenletes a pálya, emelkedik, stb, kicsit szusszantam is utána, de senki nem szólt érte:D Fejben összeraktam és elindultam. Nagy megkönnyebbülés és örülök mint kisgyerek karácsonykor. Jöhet a város, Te szép Pécs:) Meg a gyalogosok riogatása:D
Visszatérve a BMW-hez és ezt mások is írják, nem szép a hangjuk /kispolskis/, nem érzed a nyomatékot, hiába van leírva papíron. Persze azért elfogadnám!
Bmw vel nem gs-el igen..........meg a triple-el is................és hát meg kell hogy mondjam............minen tekintetben szórakoztatóbb a gs-nél.
Csak Itt a GS 500 fórumon merem leírni, hogy mindkét motorral mentem, de a Gs 500 sokkal szórakoztatóbb motor. . Mindkét motor valamiért unalmas. Mindene jobb összehasonlíthatatlanok a GS-sel, de unalmasabb.
Ezek még egy darabig földtől elrugaszkodott motorok nekem
Aminek 180 a vége az nem birja huzamosan a 160-at.

A kéthengeres F800 és a 650 egyforma blokkal megy csak nincs egyforma teljesítmény.

Én erről beszélek.
Ha szombaton elhozom a gépest Sanyitól, akkor gurulhatunk tőlem bárhová.
Akinek meg van hézagoló korongja, az hozza magával minden gurulásra, hogy legyen mit csere-berélni.