Sok igazságot mondottál! Csak sajna legtöbben már 180km alatt meghaltak. Sőt a TV-ben is mondták hogy már 40-50-nél is meg lehet halni.
Egyébként ahogy elnéztem a vidita srác rámerevedett a szembejövő mocira és egyenesen nekiment. Ez olyan mint amit mostanában mondanak hogy az autopályán veszélyes a leállósáv. Mégpedig azért mert szinte vonza a vezető tekinélyét és így nekimegy. Nekem is volt hogy addig néztem egy csatornfedelet h ogy csak rá ne menjek ,míg csak rámentem.
Na, így látatlanban ez a barom állat is valami elszált agyú ökör lehetett. Megnéztem mindkét videót. Lehet látni, hogy ez is csak a gázt tudta húzni egyenesben. Kíváncsi lennék mióta kezdte a motorozást, de nem lepődnék meg ha nem oly régen. Persze a kamera az nagyon kellett, (5 Kg ragasztószalaggal a tankra, az állat.) meg kell mutatni a haveroknak milyen fasza csávó vagyok. Kanyarodni, meg dönteni egy kicsit mélyebbre ,amihez már kellene egy kis tudás is azt már persze nem. Hát én őt egyáltalán nem tudom sajnálni. Meg is érdemli aki ilyen nem normális. Csak az a szerencsétlen aki szembejött... Ugye, már megint az fázott rá aki vétlen volt, ez a köcsög meg túlélte.
A mocik korlátozásához: Korlátozás? Minek? Úgy is kiszedik belőle, meg megtuningolják. Arról nem is beszélve, hogy ugye hivatalosan árulják a gyári tiltást feloldó elektronikákat. Habár nem is értem mi a túrónak letiltani egy moci 299 -nél. Ott már nem oly mindegy?
Persze én egyébként nem is nagyon értem mi a fa.znak kell egy mocinak 150 meg 180 LE közútra, meg 300 -as végsebesség. Na meg egy autóba 300, meg 500 LE.
Az ilyen baleset okozóit én úgy büntetném, mint az előre kitervelt emberölést. Mert ez az. Vagy 20 év a sitten, meg reklámozni mindenütt, hogy így járhat minden ilyen felelőtlen állat.
A motor gyártója meg fizessen a vétlen családjának egy jó kis kártérítést, ha fegyvert adott annak a baromnak a kezébe. Mert szerintem az ilyen mocik már annak minősülnek közúton.
Persze nem akarok en sem robogón motorozni, de mindennek van határa. Ki kellene valami ésszerű határt találni. Mondjuk Magyarországon egy moci ne lehessen több 80 - 90 pacinál, meg ne tudjon 180 nál többet. Aki nagyobb sebességet meg teljesítményt akar, az menjen pályára. A ilyen nagy teljesítményű moci meg egyszerűen ne kaphasson forgalmit, és így csak pályázni lehessen vele. Aki meg kiszedi a folytást, az meg már olyan mint a hatástalanított fegyver visszaalakítása.
Ezeknek autókra szerintem ugyanúgy igaznak kellene lennie. Max. 150 paci, 180 Km/h vég és kész.
Tudomásol kellene már venni mindenkinek: A közút nem versenypálya, jöhetnek szemben is.
Tudom ez egy kicsit durván hangzik, meg biztosan sokan elleneznék. Csak azok nem akiknek ilyenek miatt halt meg a hozzátartozója vagy az egész családja.
Egyszerűen Magyarországon nagyon sok embernek nincs meg a kellő vezetés kultúrája az ilyen járművekhez, és általában pont ők vezetik ezeket. Tisztelet a kivételnek.
gomdolom erdőben vagy szerpentínem te szabályosan mész
mert én még olyat még nem láttam hogy v.ki az erdőben 20-al menne(de egy szlovák balfaszt szombaton) de ez előfordul.
nem akarlak bántani de az ilyen baromságoktól olyan ideges leszek hogy szétrobbanok.
tud v.ki olyan linket berakni ahol fenn van ez a motoros videó és működik is
1 limitet kéne csak állítani, amit már nem tolerálnak. Pl. 170km/h.
Bár valószínűleg nem hozna túl sok hasznot, mert a legtöbben bizonyos keretek közt gyorshajtanak.
Ezesetben nem is ülnék motorra. Abban mi az érdekes 50-el a városban 90-el az országuton
Vagy lecserélném robogóra (na ez már ugy is van a városra) meg egy innovára mert az ugy se tud többet
Tachográf, vagy feketedoboz kéne a motorokba (autókba is).
Megállít a rendőr, kiolvassa, látja, hogy 220-szal mentél fél órája.
Az nem lehetett Németország, nincs nálad papír, hogy pályáztál, jogsi el.
Persze tiltakozna mindenki, hogy korlátozzák a szabadságát, meg ilyenek.
Bekaphatják.
látszik a felvételen hogy majdnem ugyan annyi a motoros mint az autos.
persze-persze jo széles az ut, viszonylag jo az aszfalt kilogo tangás barátnök a motoron
aztán mennek föl -le (kb8km-es szakasz)
Hát ja ! a motoros rendörök is kint vannak rendszeresen és mégis...
itt rendszeressen megyek autoval is, hétvégén kész pályát csinálnak belöle.
NA ez ökörködés!
Látom tényleg jó ksi buliból maradtunk ki . remélem legközelebb összejön...
A tegnapi eso nem volt azért egyszeru. Enegm felhívott egyik ismerösöm, hogy menjek ki érte csehbe, mert ottragadtak. Elindulok, hát iylen esoben még életemben nem motoroztam. 1,5 órán keresztül szakadó esöben (hosszú ö-m, ü-m nincs), volt hogy 20 cm mély vízben. Na mondom ha kap a gyújtás egy rakat vizet, akkor itt szevasz van. De megúsztam. Ezek után mondja valaki hogy napelemes motoros vagyok. 2 kanyart elnéztem, a szerencsén múlt hogy nem lett komolyabb baj. Csúszkált rendesen a gyári Bridgestone. Volt hogy az út közepén álltam meg, mert egyszerüen nem láttam a szemközti autósok tompítottjától. Sztem néztek is érdekesen, hogy miért állok meg az országút kellös közepén.
A lényeg hogy hajnali 1-re hazaértem, de legközelebb nem vállalok ilyent be. Bár ugyanezt mondtam az évadnyitó után is
Ez összejött nálunk is. 5 óra körül kezdte, akorra eső lett, amekkorát már régen láttam! És a tervek szerint kb akkor jöttem volna haza!
Viszont így nem volt igazi Blue féle AKMT! Bár nem nagyon bánom.
Pedig PONT ezt kellet volna fenthagyni, hogy a sok állat vegye észre hogy mivel játszik......