Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amivel én próbálnám: Brigó, vagy a jó öreg Ultra Derm.
Vízzel próbáltad?
Valamelyik motorozás alkalmával ráfröccsent a blokkomra valami bordó iszonyat..és sem a nitro..sem a benzin nem oldja...
esetleg valami tipp?
..és elkezdett könnyezni a ford. szám mérő spirál szimeringje..
..bakker mi kerül abba a kis biszbaszban..2300 ft-ba..
No problem, megoldom.
Jólvan levágtam, nem azért írtam. Csúnya lenne.
Mondjuk a 150 az egy utazó nem vége.
Ha valaki szereti a repcsiket itt egy 2 éves vidim. Másnaposan nem ajánlom a megtekintését:)
http://youtu.be/0qXFRXlPqhs
Egyszer megnéztem, h mi a vége, kb 3 napja.. Csak halkan mondom, mert kapom a nyakast ganjatól:) 170 de jött egy erdősáv, ahol lehet számítani szarvasra, így visszavettem. Ment volna még, de onnan már csak araszolt felfelé. A 170 viszont igen csak pikk-pakk volt:)
Rendeltem már. Akartam rendelni neked is, mondom ha rajtam marad eladom vagy 10-ér simán. Csak egyet engedett rendelni, szóval lehet nincs több.
Bocsi
Most 150 körül járok ingázni.
Dettó:)
Igazból titta ingázó motor volt nálam.De kevés lett a 90-es sebesség.
Ez volt az, nem én ülök rajta, én videóztam, egyébként nem ilyen használatra volt, mielött kapom itt a hideget-meleget, ez csak úgy becsúszott. Tavalyi videó, miután felújítottam.
http://youtu.be/0lQ5Ar7SwSs
KB 6-8x lett atomra szétszedve.De a végére csak jó lett.3 évig ment gond nélkül.Aszt el lett jól adva.
Kellett a nagyobb.
Tudod a 2 ütem miatt, amúgy halk a kategóriájában szép csendes. Egyébként a sokat mondanak róla, nálam 7 évig volt beletettem 15000km-t és csak olajat meg benzint kért. Meg fékbetét, akksi, benzincső és gyertya lett cserélve.
Ditekkre sokmindent mondanék de hogy hangos..................
Én is ilyesmire tippelek, de nem csinál semmit ha kapcsolgatom. Igen, egyből van rajta világítás, azt nem is tudom lekapcsolni.
Képzeljétek, hugomnak van egy kisfia, aki mindig rettegett a robogómtól, egyszer tavaly előtt ráültettem, olyan sírógörcsött nyomott le, hogy sajnáltam én is:) Azóta mindig nagy ívben kikerülte, ha mellette ment el. Erre meg saját magától felmászik, sőt el is indította! A vigyor meg az arcán:) Szerintem ez azért van, mert tetszik neki és halkabb azért jóval mint a DiTech volt.
Tíz píz!
És van neki 3db.
Ja.........10.............picit drága.
A D211-es volt 12 és az is drága.
De ez van.
A power nem rossz gumi.
Majd az új gumikkal!
Hogyé adja?
Ha fele annyit kibír, már akkor jó!
Felhívtam srácot, jövő héten megyek is érde.
De.Nekem a qualifier 13e nél már másfél milis.És ez a szar jobban kopik mint a micsülin.
Ataaanál nem hinném!
Mondanám ,hogy próbáld ki...de szerintem a baxott széles kormányom miatt...ami ugye az ülés poziciót ...súlypontot megváltoztatja...teljesen más lenne mint a te vasad...és így össze sem lehet hasonlítani....
..én meg nem mernék menni a te első gumiddal

úgyhogy ez el van cseszve ahogy van