Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arról volt szó, hogy még a héten intézem a tanktáska rendelést, de bobalya már megrendelte.

Egy tanktáskát rendelnék, de nem tudom, hogy bobalya már véglegesítette-e, mert ha nem, akkor még tudnánk csatlakozni hozzá. Csak azóta nem írt.

Emiatt jó lenne tisztázni, hogy ha már elküldte a rendelését, akkor hozzám tudnál csatlakozni vagy fordítva.
20-at kb elmegy elöl.
Hányan és mikor rendeltek?...mert lehet ,hogy becsatlakozok..
A Hein Gerickétől rendelünk/rendeltünk volna, de bobalya kartács már megelőzött. Vagy nemtom, hogy már véglegesítette-e a rendelését.
Ha olyat veszek majd, mint amilyen neked van, akkor muszály lesz!
Válaszoltam a mailon!...Honnan rendeltetek?
A parkoló fény/normál lámpa váltógombja...mert ahogy indítod a vasat..egyből világítanak a lámpáid......szerintem
Igen ebben a szisztémában tökéletes...és amikor majd mindkettőt újra cseréled...megint bankot robbantasz..
Nyugi...tetszeni fog a szélesebb verzió!
Korábban írtam, hogy e-mailben vegyük fel a kapcsolatot, mert az adatlapodon nem találtam címet, bankszámlaszámom meg nem a fórumon fogom publikálni.
Az enyém: jester@freestart.hu
Hátha ki lehet egészíteni még a rendelést.
Új 120-asok 27-28 ezertől kezdődnek, és mondom hogy már van egy használt hátsóm, ezért nem veszek újat melllé. A másik az, ha mégse jönne be nekem ez a szélesebb gumi projekt (nagyon bízom benne hogy nem így lesz), akkor ne legyen nagy a bukás anyagilag.
De láttad azt a hátsót is amit vettem. Abban is ez a szezon van még benne kb.
Szerintem azzal jó lesz nem? Úgyis együtt akarom majd cserélni őket. Szerintem elgurigázok vele idén még.
Durván 8000-et bírniuk kell!
Elküldted már a rendelést?
17 ajró volt egy hátsó, meg 20 a tanktatyó. 10 ajró megy DHL-éknek.
Nem igazán értem, hogy miért tököltök használt gumival, 20e Ft egy új, és elmegy 16-18 e km-t. 3000 Ft szerelési díj mellett nem vennék ilyen kopott gumikat....
Kecskeméten van egy csóka...ő csinálta a lánckerekemet...annyi foggal..olyan színben amit megálmodtam....akkor 6000 ft volt..
Mennyiért rendelted meg?
egy szezon max.....nálad talán még kevesebb is
Jobban tapad mint a mostanid ezért gyorsabban is kopik...ezért te még jobban húzod majd neki...következmény....pikk pakk elfogyott
Meguntam a pöcsölést, és megrendeltem az utolsó tanktáskát, meg egy lánckereket.
Megint igazad van! Az egyetlen túl lassú a többinek szenvedés..és valljuk be a Dt kicsit kevés a maga 10 pacijával!
Szerintetek 10-ért?
gumi
Mi a véleményetek erről a típusról? Ránézésre is puhának néz ki!
Szerintetek mennyit bírhat?
Na azt a mecsek kanyart megnézem én is.
Figy, nem megyünk gyorsan, de mondjuk felveszünk egy 50-90-es laza tempót a szerpentinen felfelé... (gyanítom, hogy alábecsültem a tempót, de soha nem nézem szerpentinen, hogy mennyi lehet az átlag, csak van még benne tartalék bőven, de azért mozgunk... jó, mondjuk ataaa-nal nincs benne tartalék )
Tartja a DT80 a tempót, majd jön az egyenes és várunk... és párszáz múlva majd generálozhatja a blokkot, mert folymatosan csövön jött...
Lehet, csak szenvedés. Én nem geci vagyok és egy 10-20km-es kanyart még eltötyögök, meg megvárom, de utána bekattanok, szemen szúrom magam egy fenyőtüskével és lelépek...
csavarhúzó, multiméter, villamosrajzok talán segítenek kideríteni.

Nekem pár hete egy pók rohadt be az önindító gombba. az előbbi hármas kombinációval kiderítettem miért nem akar indulni a kis drága :)
Van itt egy kapcsoló: On-Hazard
Ennek mit kéne csinálnia, mert nem csinál semmit. Tippem talán vészvillogó lenne, indexek egyszerre..?
Hát...............szerintem az előző GS-es sisakonforgós videjót meg lehet DT80-al is csinálni.
Ha egy kanyart be akarsz venni egy adott dőlési szögben, akkor ahoz tartozik egy adott sebesség is.