Korábban írtam, hogy e-mailben vegyük fel a kapcsolatot, mert az adatlapodon nem találtam címet, bankszámlaszámom meg nem a fórumon fogom publikálni.
Az enyém: jester@freestart.hu
Hátha ki lehet egészíteni még a rendelést.
Új 120-asok 27-28 ezertől kezdődnek, és mondom hogy már van egy használt hátsóm, ezért nem veszek újat melllé. A másik az, ha mégse jönne be nekem ez a szélesebb gumi projekt (nagyon bízom benne hogy nem így lesz), akkor ne legyen nagy a bukás anyagilag.
De láttad azt a hátsót is amit vettem. Abban is ez a szezon van még benne kb.
Szerintem azzal jó lesz nem? Úgyis együtt akarom majd cserélni őket. Szerintem elgurigázok vele idén még.
Durván 8000-et bírniuk kell!
Nem igazán értem, hogy miért tököltök használt gumival, 20e Ft egy új, és elmegy 16-18 e km-t. 3000 Ft szerelési díj mellett nem vennék ilyen kopott gumikat....
egy szezon max.....nálad talán még kevesebb is
Jobban tapad mint a mostanid ezért gyorsabban is kopik...ezért te még jobban húzod majd neki...következmény....pikk pakk elfogyott
Figy, nem megyünk gyorsan, de mondjuk felveszünk egy 50-90-es laza tempót a szerpentinen felfelé... (gyanítom, hogy alábecsültem a tempót, de soha nem nézem szerpentinen, hogy mennyi lehet az átlag, csak van még benne tartalék bőven, de azért mozgunk... jó, mondjuk ataaa-nal nincs benne tartalék )
Tartja a DT80 a tempót, majd jön az egyenes és várunk... és párszáz múlva majd generálozhatja a blokkot, mert folymatosan csövön jött...
Lehet, csak szenvedés. Én nem geci vagyok és egy 10-20km-es kanyart még eltötyögök, meg megvárom, de utána bekattanok, szemen szúrom magam egy fenyőtüskével és lelépek...
Egy tanktáskát rendelnék, de nem tudom, hogy bobalya már véglegesítette-e, mert ha nem, akkor még tudnánk csatlakozni hozzá. Csak azóta nem írt.
Emiatt jó lenne tisztázni, hogy ha már elküldte a rendelését, akkor hozzám tudnál csatlakozni vagy fordítva.