"Beszéltem egy haverral, DT80 van neki jönne velünk. Én megvárom, ha egyenesben lemarad, kanyarban ott lenne Ő is."
Nem akarom a havert lehangolni, de ha ott nem olyan kanyarok vannak, mint a kertemben, amin 2 négyzetméteren belül van 3 visszafordító, akkor bizony nem fogja tartani a tempót, csak ha iszonyat csigában nyomjuk... Sajnos rá kell majd jönnöd, hogy van egy minimum kategória, ami kell, hogy bandázhassatok és a 80-as DT már kevés lesz!
az az apple matrica böki a szememet...de nagyon..a felnik széleit felpolírozhatnád....attól szélesebbnek látszik....de ha mást nem egy kék...felni csík sokat dobna...
Jajj neee..éppen fogyózok ezerrel....,hogy mire kimegyek az ex-hez..ne egy puhos faxt lásson. ...de a rétesnapot még bevállalom...
A tegnapi túrós és mákos-meggyes miatt is bűnhődnöm kellett egy csomót...Mást nem is ettem egész nap...
Egy misit...hmm..lazán el tudnék költeni...Króm a blokkra és a vázra airbrush a többi maradék felületre...kis japán turbó a mocira....ultra sűrű küllős kerekek..és egy egyedi seggtartó (ülés)
..és már el is költöttem..
Na ha meglesz a jogsim jöhettek pécs környékére. Beszéltem egy haverral, DT80 van neki jönne velünk. Én megvárom, ha egyenesben lemarad, kanyarban ott lenne Ő is.
Csak kár hogy nanotechnológiával készül.