Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olajfeltöltés, telószimering csere, majd centír! Nekem Erdély után volt egy ilyen, nem drága, megcsináltattam és jó lett! Ha így sem jó, akkor check-old a gumit és a felnit, hogy tuti jók-e!? Előbbi csere, utóbbi görgőztetés segíthet!
GSXR.De akkor mindent kéne cserélni.Kerék,fék,kormány.És kell egy naked felső híd.Nem olcsó.
Szerintem az egészet cseréld ha akarod.Fejétől a farkáig.
Valamire.
Akkor lehet neked is lazán van valami illyesztés, vagy valami csapágyprobléma?
Sajnos a Gs telóktól sokat nem szabad várni. Gödröknél kopog és/vagy felüt. Menet közben beszitál bering, mintha kis 8-as lenne a kerékben. A teló nemcsak a rugózás irányába mozdul el, hanem egy picit a blokk irányába is különösen fékezéskor, és berázhat nagy sebességnél, ahogy Te is írod. Elég botrányos. Szívem szerint lecserélném valami komolyabb telóra, mintha láttam volna ilyen átalakított Gs-t egy oldalon, bár biztos nem lehet olcsó mulatság. Talán bontóból valami normális konstrukciót?! Milyen motorból? Én is keresem a megoldást!
Szia!

Előbb azt tisztázd, hogy milyen motorozási szokásaid vannak, mi célod a gépállattal?
Naked buzi vagy, mint Zoli32, vagy unod a szelet hosszú túrákon?
Stb...és a vége....próbáld ki őket, én mindkettőn ültem és szerintem tök más...
A Bandittal túráznék, de kizárólag S-es, szélvédelem, kényelem, de azért az is nagyon megy, viszont a GSR600 tetszik jobban, de soha többet Naked (mondjuk most ebben az időben átbaszós, mert a Naked a jobb...)
Már megcsörgettelek, de akkor mégegyszer.
Pénzkidobás.......
Oké.De telefon volt cserélve és sajna sok szám elveszett mert beszart a mentés.1,5 hónapja volt csinálva a centir.Az olajat minden képen meg csinálom.Csak csörges meg majd én hivlak.
Szedd szét, telóolajcsere nem fog ártani.
Amúgy nem centírozási probléma?
Megcsörgettelek, de szerintem megvolt a számom tavalyról.
A számom nem publikus, mert felhívnak a porszívóügynökök!
Hali kéne a tel számod.
Az enyém 06305904171

Még egy gond lehetséges a kormány rázás ,hogy a teloba nincs rendesen olaj?
megint elkezdet rázni az ora szerint 140-nél valakinek ötlete?
Papírosat, az milyen?
I-phonera nincs papír és nyomdafesték illat program?
Nyahh..tele a tököm a határidőkkel..a meleggel....Motorra fel...elhúztam Velencére rétest enni és napozni..és végre könyvet is olvasok...olyan igazi papírost...
Jó melót nektek!
Menj át a Yamaha R5 fórumba...ott van "megmondó " ember
Majd ha kiszemelek egy időpontot.
Én a GSR600-ra voksolok. Az pörgősebb, sportosabb, több lóerő, 180-as hátsó kerék. A Bandit nyomatékosabb, inkább hosszabb túrákra való.
Szerintem.
http://www.kakucs-ring.hu/kapc...
Csörögj rájuk v. írj mailt! ;)
Pont jó hogy a GS500-asokat kérdezed.A gsr-esek tuti a gsrt mondanák a banditosok meg a banditot.A kifeles társulat meg eggyiket se.
Te mit mondasz..............mi jön be neked?
Igen. De lehet, hogy fél órás részek vannak, már nem emlékszem pontosan.
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Nyílt napok vannak most a Suzukinál Voltam is kint, mert vásárlás előtt állok és 2 típus között vacilálok. Érdekelnének a vélemények, ti mit választanátok. GSF650 vagy GSR600?
Ezek szerint a fél napos bérlet 6*20 perc?
Persze ha vannak autósok is.
Változó, hogy melyik irányba lehet menni. Amikor én voltam, akkor az óramutató járásával ellentétes irányba mentünk végig (asszem ez a normál irány). 20 percenként engedik fel a motorosokat, utána jönnek az autósok, így váltjuk egymást 4 órán át. Ha jól emlékszem, akkor 8-12-ig volt a fél napos bérlet.

20 perc szerintem elég, eléggé fárasztó már a vége felé koncentrálni, a többiekre, kanyarokra stb. figyelni.
És amúgy mi a szabály? Csak egyirányba lehet haladni egész nap, vagy 20 percenként változik a haladási irány?
Amit láttam vidit, ott óramutató járásával egyező irányba haladtak, viszont nekem a másik irányjobban bejönne.
A délelőtti session-ök is ilyenek hétvégén. Tavaly voltunk, reggel nem volt tumultus. Igaz, hogy az aszfalt is hidegebb, de 10-11 körül már elég jól lehet radírozni a gumi szélét. ;) A sokadik 20 perces tempós kanyargás meg elég fárasztó a végére.
Addigra már lecserélem a gumikat, de a szélesebbekkel is elmennék.
Akkor majd visszatérünk a témára.
Úgy tudom oda hétköznap érdemesebb menni, ha tud az ember szabit kivenni, és fél napra. Olyankor nincsenek sokan és nem áll fent az a veszély hogy belédmennek.