Olajfeltöltés, telószimering csere, majd centír! Nekem Erdély után volt egy ilyen, nem drága, megcsináltattam és jó lett! Ha így sem jó, akkor check-old a gumit és a felnit, hogy tuti jók-e!? Előbbi csere, utóbbi görgőztetés segíthet!
GSXR.De akkor mindent kéne cserélni.Kerék,fék,kormány.És kell egy naked felső híd.Nem olcsó.
Szerintem az egészet cseréld ha akarod.Fejétől a farkáig.
Valamire.
Sajnos a Gs telóktól sokat nem szabad várni. Gödröknél kopog és/vagy felüt. Menet közben beszitál bering, mintha kis 8-as lenne a kerékben. A teló nemcsak a rugózás irányába mozdul el, hanem egy picit a blokk irányába is különösen fékezéskor, és berázhat nagy sebességnél, ahogy Te is írod. Elég botrányos. Szívem szerint lecserélném valami komolyabb telóra, mintha láttam volna ilyen átalakított Gs-t egy oldalon, bár biztos nem lehet olcsó mulatság. Talán bontóból valami normális konstrukciót?! Milyen motorból? Én is keresem a megoldást!
Előbb azt tisztázd, hogy milyen motorozási szokásaid vannak, mi célod a gépállattal?
Naked buzi vagy, mint Zoli32, vagy unod a szelet hosszú túrákon?
Stb...és a vége....próbáld ki őket, én mindkettőn ültem és szerintem tök más...
A Bandittal túráznék, de kizárólag S-es, szélvédelem, kényelem, de azért az is nagyon megy, viszont a GSR600 tetszik jobban, de soha többet Naked (mondjuk most ebben az időben átbaszós, mert a Naked a jobb...)
Oké.De telefon volt cserélve és sajna sok szám elveszett mert beszart a mentés.1,5 hónapja volt csinálva a centir.Az olajat minden képen meg csinálom.Csak csörges meg majd én hivlak.
Nyahh..tele a tököm a határidőkkel..a meleggel....Motorra fel...elhúztam Velencére rétest enni és napozni..és végre könyvet is olvasok...olyan igazi papírost...
Jó melót nektek!
Pont jó hogy a GS500-asokat kérdezed.A gsr-esek tuti a gsrt mondanák a banditosok meg a banditot.A kifeles társulat meg eggyiket se.
Te mit mondasz..............mi jön be neked?
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Nyílt napok vannak most a Suzukinál Voltam is kint, mert vásárlás előtt állok és 2 típus között vacilálok. Érdekelnének a vélemények, ti mit választanátok. GSF650 vagy GSR600?
Változó, hogy melyik irányba lehet menni. Amikor én voltam, akkor az óramutató járásával ellentétes irányba mentünk végig (asszem ez a normál irány). 20 percenként engedik fel a motorosokat, utána jönnek az autósok, így váltjuk egymást 4 órán át. Ha jól emlékszem, akkor 8-12-ig volt a fél napos bérlet.
20 perc szerintem elég, eléggé fárasztó már a vége felé koncentrálni, a többiekre, kanyarokra stb. figyelni.
És amúgy mi a szabály? Csak egyirányba lehet haladni egész nap, vagy 20 percenként változik a haladási irány?
Amit láttam vidit, ott óramutató járásával egyező irányba haladtak, viszont nekem a másik irányjobban bejönne.
A délelőtti session-ök is ilyenek hétvégén. Tavaly voltunk, reggel nem volt tumultus. Igaz, hogy az aszfalt is hidegebb, de 10-11 körül már elég jól lehet radírozni a gumi szélét. ;) A sokadik 20 perces tempós kanyargás meg elég fárasztó a végére.
Addigra már lecserélem a gumikat, de a szélesebbekkel is elmennék.
Akkor majd visszatérünk a témára.
Úgy tudom oda hétköznap érdemesebb menni, ha tud az ember szabit kivenni, és fél napra. Olyankor nincsenek sokan és nem áll fent az a veszély hogy belédmennek.
Szerintem az egészet cseréld ha akarod.Fejétől a farkáig.
Valamire.
Előbb azt tisztázd, hogy milyen motorozási szokásaid vannak, mi célod a gépállattal?
Naked buzi vagy, mint Zoli32, vagy unod a szelet hosszú túrákon?
Stb...és a vége....próbáld ki őket, én mindkettőn ültem és szerintem tök más...
A Bandittal túráznék, de kizárólag S-es, szélvédelem, kényelem, de azért az is nagyon megy, viszont a GSR600 tetszik jobban, de soha többet Naked (mondjuk most ebben az időben átbaszós, mert a Naked a jobb...)
Amúgy nem centírozási probléma?
A számom nem publikus, mert felhívnak a porszívóügynökök!
Az enyém 06305904171
Még egy gond lehetséges a kormány rázás ,hogy a teloba nincs rendesen olaj?
megint elkezdet rázni az ora szerint 140-nél valakinek ötlete?
I-phonera nincs papír és nyomdafesték illat program?
Jó melót nektek!
Szerintem.
Csörögj rájuk v. írj mailt! ;)
Te mit mondasz..............mi jön be neked?
Persze ha vannak autósok is.
20 perc szerintem elég, eléggé fárasztó már a vége felé koncentrálni, a többiekre, kanyarokra stb. figyelni.
Amit láttam vidit, ott óramutató járásával egyező irányba haladtak, viszont nekem a másik irányjobban bejönne.
Akkor majd visszatérünk a témára.
Úgy tudom oda hétköznap érdemesebb menni, ha tud az ember szabit kivenni, és fél napra. Olyankor nincsenek sokan és nem áll fent az a veszély hogy belédmennek.