Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, ált. nem a végén csúsznak ki... de a faszért kell bukótérben megállni.
Elektromos szakik!
Szerintetek ez a feszültségszabályozó jó-e a GS-be?
Sikerült kideríteni, hogy 3 fázisú a generátor a paripában.
Köszi!
Ennyit az enyém is megy a 100 kilómmal
Bizony vigyázni kell. Szombaton egy tíz perces úton háromszor akartak elgázolni. Olyan érzésem volt, mintha egy kémfilmben szereplő áldozat lennék félreértésből. Mondjuk a 3. esetben én gázoltam volna el egy előttem átrohanó gyalogost, persze nem csak ö járt volna pórul. / Nem akarta lekésni a 6-os villamost. / Az utolsó pillanatban sikerült korrigálni. Valószínűsítem, fel se fogta, milyen halálos veszély fenyegeti, szerintem nem is tud az egészről!

Azóta valahogy kevésbé izgat, hogy lehetne jobb a GS futóműve!
Mit tekintünk olcsónak? Nem vagyok mérvadó, és tapasztalatom sincs sok, ezért ez inkább kérdés a részemről, hogy a Motip-féle lánckenő spray szóba jöhet-e egyáltalán motorokhoz? Egy 400 ml-s flakon kerül valami 1600 Ft-ba, és gondoltam, erre a láncra jó lesz még az is. Pucolás után befújtam, az első 50 km alatt szépen beverte olajjal a felnit, de miután onnan letöröltem, már több nem került rá a nap végéig. Már csak az a kérdés, meddig marad rajta, és milyen hatással.
Legalább nem zörög közben
Rosszul írtam, Mulholland és ez az a kanyar:
perec
Ha utassal megyek, nekem is elég sűrűn leér de mégsem burkolok ekkorát... pfff..., hasonlít a 2. esésemre, bár nálam a kavicsok voltak a ludasok

Kösz a válaszokat, ez így most 1-1...
Az a robogós kép Mulfholland szerpentinen készült.
Írjátok be a videókeresőbe, és máris jönnek a videók ;-)
Az egy fasza szerpentines rész Beverli Hills-ben, csak hát kicsit poros.
Rengeteg motoros van ott és ebben az ominózus kanyarban futószalagon törik a gépeket.
Úgy hívják dagadtévi. :) :(
Szerintem a robogókon használatos baxott nagy középsztender ért le......
Alkonyatkor erdős helyen ennyire csapatni....

Hát nem tudom...

Baxxátok meg....ez khmm....megérintett:
"Ha megérint, soha nem enged el...a MOTOROZÁS!
Szép, kemény és veszélyekkel teli, de a végén csak egy számít! Ha egyszer visszanézel, azt mondhasd:
IGAZI MOTOROS VOLTÁL..."
2+3-as pont.
ha jól néz ki, legalább kárpótlásul rádumáltad volna egy töcskölésre
A robogós gyerekkel a vidi-n mi az isten volt? Olajfolt, vagy csak kipörgött a hátsó, vagy mi?

Lakó pihenő övezetben lakom. Ott mentem egy utcában. Erre az egyik csaj jön szembe kocsival, leszorít az útról, mert nagy ívben kanyarodik be jobbra a házukhoz. Lassan mentem kb 20-al. Ő meg jött sztem 50-el. Ez nem látta h ott vagyok, vagy mi? Vigyázni kell az autósokkal, robival ilyet nem csináltak eddig velem. Gondoltam visszamegyek h ezt miért csinálta, de meggondoltam, mert ismerem, tudom nem egy agytröszt, inkább hagytam.
Tényleg jó, thx!
A tippem szelephézad. Ha nem volt túl szar a láncod. A karbiszinkron az csak végső eset. Sztem.
Na ja, csak azt nem értem, minek abba az órába 14000-es skála?

Ehhez kapcsolódóan, szerintetek melyiknek köszönhetem, hogy újra olyan nyomatékos, mint mikor kihoztam a szalonból?:
1. láncszett csere
2. szelephézag
3. karbiszinkron

?

Lehet hülyeség volt így mindent egybe megcsináltatni, külön-külön kellett volna, hogy tudjam mi miért van?! ...
És egy kis öröm az ürömben: mert nem Suzukim van :)
Ne reménykedjetek, egész hétvégére hüvit és zuhit mondanak