Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyne lett volna...azért írtam mert ez az általános....
Köszi! [030]

Viszem szerelőhöz műszaki miatt, majd mondom, hogy nézze át, csak kíváncsi lettem volna, hogy másnak is volt-e már ilyen!?

Azért ha másnak is volt ilyen, szóljom pls!

Köszi! [030]

L.
Ja, beázik....vagy öreg a pipa és azért vagy rosszul van rátéve.....az sem ritka...
Hi!

Segítsetek pls! Nektek volt már olyan, hogy nagy esőben ki-kihagyott 1 vagy mind2 henger? Nekem most is meg kellett állnom Ceglédnél, mint legutóbbi ilyennél Erdélyben. Ott vártunk kicsit, lecsöpögött és rendben is volt! Mi lehet a hiba? Beázhat a pipa, vagy vizet nyel a levegővel? Van rá tartós megoldás?

Előre is köszi!

L.
Nadette500 !
hol vagy Kicsilány ? hiányzol itt a fórumon !
hogy vagy-vagytok ?
hétfőre meg sok locsolót neked !
nem is viszem , csak kíváncsi voltam mit kérnek el ezért a melóért.
egyszer már úgyis nagyon besz....tam velük.
nem tudom csak nekem van ilyen szerencsém, vagy Mo.-on ilyen kemények a "márkaszervizek" ?
szobipeti !
kis matek !légyszíves kukkants már rá a hsz.-ok db.- számra és a dátumokra . valamit csak tudnak a kollégák !
te összetéveszted a fórumot egy üdítőautmatával. bedobod az érméket és ha nem olyat kapsz amit szeretnél elkezded rugdosni ?
és még egy gondolat minden sértés nélkül : vak embernek nehéz színekről mesélni !
Így már ok.

A pr3 a tartós.
Ami egyárban van a maxissal de az szerintem nem annyira csak tapadós.
Ezt nem értem. Van egy gumi, amit 10 ezrenként cserélni kell, de tartósabb a PR3-nál?
Magasan.
Oszt a tartóssága hol amellett?
Na, remélem Ninja alszik végre, innen is köszönöm neki a kölcsöncsajt, fasza volt! (kibaszott édes kis robogóval mentem, Yamaha Slider, full beöltözve, fülig érő vigyorral )

Iszonyat módon hiányzott a motorozás, de persze húztam a szám, egy GS500, XJ900, én meg egy robival? Aztán megláttam és elkezdtem vigyorogni, kurva nagy gumik rakta és tényleg faszán néz ki, nem beszélve róla, hogy 70-80 a vége, simán mentem velük a városban. Nyomtunk egy laza fagyizást, meg dumát, megvártuk a motorozz.hu-s felvonulás visszaérkeztét, aztán már lógott az eső lába, hazajöttünk, menet közben egy laza gatyavásárlással.

Ha felnéz, akivel a Dunaplázában összefutottunk, most vett GS-t, üdv, én segítettem dzsekit méretet választani hátha idetalálsz!
micsülin pilot road 3.
PR3?
Melyik ez?
Nem drágább mint egy PR3..
"aki nem is ért hozzá, csak szerinte"

kedves mama hogy van?

Szeretném tudni, hogy ezt a kijelentést mire alapozod?
Idejössz a fórumra, olyanokat kerdezel, amiből kiderül, hogy fingod sincsen a motorokról, ahelyett, hogy szerelőhöz vinnéd. Aki pedig mond egy infót, azt lebaszod. Nem vagy Te egy kissé pofátlan? Ha mást nem, legalább a minimális tiszteletet elvárnám! Fél óránként kiírod a nyűgödet, mintha dilettánsok lennénk. Vagy pedig csak elfelejtetted, hogy már kiírta? Akkor javasolom a szakorvos felkeresését, remek gyógyszerek vannak erre.
És ganjaninja kollégát sem kellene b@sztatni, mert békés ember, de nagyot tud ütni! Akárcsak én....
Ja.
maxxis promaxx street:

130/70-17 =78.5 euro
110/70-17 =58,2 euro
Kb 41.000.-
Nem semmi,10-en ezer km-re.
legyen úgy
Apropó lehet ütközünk kinn.
de gonosz vagy