Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem bànod meg nekem is az van 150-es gumival.
-hengerfej levételéhez ki kell-e venni a blokkot a vázból?

nem
Sziasztok! Lenne pár fontos kérdésem. Előre is köszi!
-hengerfej levételéhez ki kell-e venni a blokkot a vázból? (menetes szár tartja?)
-hengerfej pakolást hol tudok/érdemes venni és mennyiért?
-szelepszár szimeringet hol tudok/érdemes venni és mennyiért?
-hengerfej levételekor mire érdemes ránézni és kicserélni?
-úgy néz ki, hogy feltartott a jobb henger D szelepe (karbinál) és most hogy a lapkák helyére vannak téve 0 kompresszió van a hengerben, öntöttünk benzint a szelep tetejére zárt állapotban, abban a pillanatban befolyt a hengerbe a benzin. Javítható lesz még a szelep, vagy mi lehet vele? Esetleg csak bevan égve és megkell polírozni?
Oks
XJ900-ra hallgass, ő mondja a Tutit, nem én, ő ért hozzá.
130as felnin van ha jól látom, a nagy meg csak simán nem? Vagycsak ennyire takarja a felnit a nagy kerék? Így azért nem igazán adja vissza a különbségeket, hogy mennyivel szélesebb valójában.
Akkor nem jön le csak a hengerfej úgy, ha a szelepfedél sincs rajta? Menetesszár tartja a hengerhez azért nem lehet kivenni blokk kiszedés nélkül?
Szia
Nem, nem válaszoltak. A küllővel vannak elfoglalva...
Neked azért köszi a választ!
Mert geci lusta vagy és egyszerűbb kivenni, mint visszatört csuklóval műteni
Üdv Ganjaninja!

Látom neked már van a GS-eden olajhűtő. Tudnál nekem erről mesélni egy kicsit? Honnan, hogyan, tiéd hányas évjárat? Kivezetései megvannak minden GS-en? Enyém 2004-es, hosszú túrákat tervezek vele. Mit kell még hozzá változtatni? Bocs ha elsőre kicsit sokkoltalak!
Köszi előre is!
Egyre jobban izgat a dolog!
Nem probléma ha csak jövő hónapban vállalnám be?
Tippelek csak....................benzin attól megy.
De nem tuti..............tolni is lehet.
Lófaxt jön le Szerinted mi a rákért vettük ki a blokkot?
Hali!
Nem látok választ, vagy benéztem, vagy a srácok egymással vannak elfoglalva.
Én innen vettem tömítésszettet, de hívd fel őket, mert a faszi megnézi alvázszám alapján egy pillanat alatt, weben meg nem mindent dob fel :(
http://motoroswebaruhaz.hu/

MI nem tudtuk kiforgatni a blokkot szelepfedél levétele nélkül, gyanítom a hengerfej lejön simán, blokk kivétel nélkül, lekapod a segédvázat jobb oldalon és kurva sok hely van hirtelen.
Azért várj egy profibb választ is, mert én csak a gázt húzom....hogy mitől megy? Nem tudom
Hová készülsz?
A kis cicis szőkékkel vigyázz! Azért előbb ellenőrizd, hogy mi van a lábuk között!
Na persze! Mond csak..ki a dílered?
Ingyen megkapom?
Amúgy..lehet ,hogy még az idén...de valószínűbb ,hogy jövőre...valaki nagyon jól jár majd a motorommal...egy kontinensnyit mégsem utaztatom
Nem vagy egyedül.
Bár ha jól néznek ki jöhet a vörös és az Y küllős öntött marcheshini.
Egyébként néha igen...amikor kicsit fingatom a vasat...van olyan ,hogy megcsúszik...de csak kicsit..
Most miért? Tehetek arról ,hogy tetszenek a kis cicis szőkék..és a küllős kerekek?
ne mondd neki, mert azt is szétkapja, lecseréli , és két nap múlva visszarakja az eredetit !
Háát.....ganjának erősen csúszik a kuplungja............