Sziasztok! Lenne pár fontos kérdésem. Előre is köszi!
-hengerfej levételéhez ki kell-e venni a blokkot a vázból? (menetes szár tartja?)
-hengerfej pakolást hol tudok/érdemes venni és mennyiért?
-szelepszár szimeringet hol tudok/érdemes venni és mennyiért?
-hengerfej levételekor mire érdemes ránézni és kicserélni?
-úgy néz ki, hogy feltartott a jobb henger D szelepe (karbinál) és most hogy a lapkák helyére vannak téve 0 kompresszió van a hengerben, öntöttünk benzint a szelep tetejére zárt állapotban, abban a pillanatban befolyt a hengerbe a benzin. Javítható lesz még a szelep, vagy mi lehet vele? Esetleg csak bevan égve és megkell polírozni?
130as felnin van ha jól látom, a nagy meg csak simán nem? Vagycsak ennyire takarja a felnit a nagy kerék? Így azért nem igazán adja vissza a különbségeket, hogy mennyivel szélesebb valójában.
Látom neked már van a GS-eden olajhűtő. Tudnál nekem erről mesélni egy kicsit? Honnan, hogyan, tiéd hányas évjárat? Kivezetései megvannak minden GS-en? Enyém 2004-es, hosszú túrákat tervezek vele. Mit kell még hozzá változtatni? Bocs ha elsőre kicsit sokkoltalak!
Köszi előre is!
Hali!
Nem látok választ, vagy benéztem, vagy a srácok egymással vannak elfoglalva.
Én innen vettem tömítésszettet, de hívd fel őket, mert a faszi megnézi alvázszám alapján egy pillanat alatt, weben meg nem mindent dob fel :( http://motoroswebaruhaz.hu/
MI nem tudtuk kiforgatni a blokkot szelepfedél levétele nélkül, gyanítom a hengerfej lejön simán, blokk kivétel nélkül, lekapod a segédvázat jobb oldalon és kurva sok hely van hirtelen.
Azért várj egy profibb választ is, mert én csak a gázt húzom....hogy mitől megy? Nem tudom
nem
-hengerfej levételéhez ki kell-e venni a blokkot a vázból? (menetes szár tartja?)
-hengerfej pakolást hol tudok/érdemes venni és mennyiért?
-szelepszár szimeringet hol tudok/érdemes venni és mennyiért?
-hengerfej levételekor mire érdemes ránézni és kicserélni?
-úgy néz ki, hogy feltartott a jobb henger D szelepe (karbinál) és most hogy a lapkák helyére vannak téve 0 kompresszió van a hengerben, öntöttünk benzint a szelep tetejére zárt állapotban, abban a pillanatban befolyt a hengerbe a benzin. Javítható lesz még a szelep, vagy mi lehet vele? Esetleg csak bevan égve és megkell polírozni?
Nem, nem válaszoltak. A küllővel vannak elfoglalva...
Neked azért köszi a választ!
Látom neked már van a GS-eden olajhűtő. Tudnál nekem erről mesélni egy kicsit? Honnan, hogyan, tiéd hányas évjárat? Kivezetései megvannak minden GS-en? Enyém 2004-es, hosszú túrákat tervezek vele. Mit kell még hozzá változtatni? Bocs ha elsőre kicsit sokkoltalak!
Köszi előre is!
Nem probléma ha csak jövő hónapban vállalnám be?
De nem tuti..............tolni is lehet.
Nem látok választ, vagy benéztem, vagy a srácok egymással vannak elfoglalva.
Én innen vettem tömítésszettet, de hívd fel őket, mert a faszi megnézi alvázszám alapján egy pillanat alatt, weben meg nem mindent dob fel :(
http://motoroswebaruhaz.hu/
MI nem tudtuk kiforgatni a blokkot szelepfedél levétele nélkül, gyanítom a hengerfej lejön simán, blokk kivétel nélkül, lekapod a segédvázat jobb oldalon és kurva sok hely van hirtelen.
Azért várj egy profibb választ is, mert én csak a gázt húzom....hogy mitől megy? Nem tudom
Bár ha jól néznek ki jöhet a vörös és az Y küllős öntött marcheshini.