Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod Zoli? Ezek tanácsok vazze! Köszi!
Nem................de azon tanultam vezetni.
Alapból normál esetben 1000 fordulatonként kell 0.7-nek lenni a nyomásnak ezért általában 0.5-0.7 a gomba kapcsolási nyomása, de regulátor 3-4 bar-nál leszabályoz......a manual-ban talán benne van, hogy mennyinek kell lennie a nyomásnak..
Szerintem visszalövöldöz néha a légszüröbe. Alapjárati keveréken kéne hangolni. Valszeg néha nem ég el a helytelen keverékarány miatt, aztán meg visszalö...
GS 500-od van?
Bassz.................én is hallok mindenféle zörejt,meg fiszem-faszom..............nem egy jólnevelt villanymotor a tripla.
De én is leszarom.
Megy mint a mérgezett egér,keveset fogyaszt relatív,könnyen kezelhető,és dönörű.
Hangokat meg elfelejtem a szezonban.
Van blokkhang oszt annyi.
Még a láncfeszítőt is csak a hülye mániás hangok miatt cseréltem.
Nekem a sziszegő hang akkor volt amikor használt tűzkarikával raktam össze....és csak olyan félig meleg állapotban...kicsit húztam neki akkor elmúlt..majd amikor visszahűlt..megint sziszegett...

Nem tudja vki,hogy hány bárnál kapcsol az olajgomba?
Semmi hasznod.
Köszi.
Ne keress "évenként szétdobom a blokkot ellenőrizni" beírást.Nem az a felhasználási kör.
Ha gyanakodsz a szelephézagra akkor valszeg az a gond.Szerintem van annyira érzéked hogy kihalld a lólábat.
Szerintem nekem is csinált ilyet a GS, többek között. De tényleg le kell szarni. Amúgy valószínűleg az van, hogy egy pillanatra kihagy a gyújtás az egyik hengerben.
Abban bíztam, hogy:"Hát nekem ilyen vót! Ha csak melegen csinálja akkor :karbiszinkron, szelephézag, főtengelycsere stb." GS 500 topic gondoltam hátha van valakinek ez irányú tapasztalata.
Nem tűnt fel. Max. egy nagyon picit.
Konstruktív egy szöveges fórumon hangot elemezni.
Tényleg hallani kell.
Szervízben jártasnak.
Amúgy a most vásárolt cuccot érdemes átnézetni hacsak nem szalongép.
De eccerű mint a faék.
Most nézetett át egy GS-es srác a gépét és valami 20 párezret fizetett.
Ringre mindenkinek fel kell mennie.................önbizalmat ad.
"fél percenként csinál egyet"

A fordulatszám nem esik le akkor egy kicsit, egy pillanatra?
Azt megnézném ahogy Apám kijön vele a ringre. Valami konstruktív hozzászólás? Ja ellenőriztessem a szelephézagot. Fasza ez a topic. Máshol azonnal trélert hívatnának itt meg " Á ne is törődj vele majd elmúlik"
Ja és nem egy svájci óra.Bizonyos hangja mindíg lesz.Bár nem árt hézagot ellenőrizni.
Azt meg sem kell hallani :)
Jóféle benzin bele egy kis hajkurászás és tuti elmarad.
Pályázni kell vele és nem fog csettegni.
Én nem mondanám csattogónak a hangot. Inkább ilyen szisszenő mint amikor a légfék szisszen egyet. Mondjuk fél percenként csinál egyet álló helyzetben.
Régen én is tapasztaltam ezt a pici "csattogó" hangot,el is vittem szervizbe mert még garanciás volt a motor,de nem csináltak vele semmit hanem ráfogták a láncfeszesítőre és hogy azzal nincs mit kezdeni...........mondom oké akkor had cicegjen :)
Aztán ahogy mentek a kilóméterek a motorba,szép lassan elmaradt.
Ja és benzinkutat váltottam :)
Helló!
Apám vett egy 2004-es GS500-ast. Reggel 5 fokban szívatóval pöccre indul. Kicsit zajos a blokk de semmi extrém. Nem füstöl se hidegen se melegen. Elég jól megy is, veszi a fordulatot. Egy hibajelenség van. Melegen néha csetteg. Jól gondolom, hogy a szelephézag mászott el?
Hehe.....Ma hazaengedtek pár órára.Na jó,mondtam hogy kell egy kis nyugalom,plusz F1 van,az esti infúzióig eltávoznék Asszonypajti bejött értem,vissza az XJ-vel érkeztem Nagyon jól esett.Bár az infúzió csatlakozó lobogott a szélben,kicsit zavart a kuplungolásban,ez a majd 20km gurulás többet ért bármelyik infuziónál:))))))))))Az autósok rosszul voltak hogy mi áll ki a kezemből
http://onlinedekor.hu/motor-ma...
Sziasztok! Ezt nézzétek meg mit találtam! Lehet hogy csak nekem újdonság de én nagyon megörültem neki! Gs 500 matrica olyan színben amilyenben kell! :-)
Hát ma lecsiszoltuk a tankot ahol lyukas volt, előkerült egy jóval nagyobb is! Úgyhogy repdesek az örömtől!
Csak reménykedhetek hogy meg lehet még csinálni ideiglenesen amíg nem lelek bontóból egy másikat!