a rugó 7-esen van lehet vissza kéne rakni 4-re ugyis csak egyedül megyek ja és az eredeti felnivel és gumival is szar volt a vezetés de ezt tavaly is írtan olyan oktober körül.
A gumi ingyen volt de Krissal lecsapott rá...de ha nem tetszik neki akkor viheted...
Mikor jársz Pesten..mert nem postáznék...ha lehet..
Amúgy az én nagykerekes szettem brutális...iszonyatosan tapadok....viszont nem tetszik a kövér hátulja..
Tökéletes hátul Bridgestone Battlax Bt21 van hátul nekem de elöl heidenau 1000km-rel de szitál olyan 110-nél vagy a nyomás szar benne pass. még nem tudom lehet,hogy kemény majd próbálom kicsit vissza engedni belőle.
Naná ,hogy érdekel!
Ezek szerint kezdesz gyógyulni! Ne félj ha velem okoskodsz itatlak mint a gödény!:) Nem gurultam..sajnos..és holnap sem fogok!
Tsanyinak volt egy jó tippje,hogy az előzőleg belerakott 20/50 olaj kissé megbolondította a gombát..Holnap ezt szedem ki.
Tök jó lenne tudni ,hogy mi a gomba paramétere..de nem találtam adatot..:(
Hali!
Neked milyen gumi van elöl?
Kicsit libeg nekem az eleje heidenau gumi csak a nyomást nem tudom mert mindenhol mást mutat akár hol mérem vagyis műszeren.
A listát megtaláltam én is, meg át is néztem már, mert ha úgy adódnak az anyagiak, én is szeretnék majd behozni egy szép F2-es, F3-as CBR-t. Rokonom azért keres emberkét, mert nem sok ideje van, és még kiszemelt motor sincs, csak a típus. Olyan valakit keres, aki amúgy is szokott behozni gépeket, és ha talál a kinti forrásainál egy szép Transalpot, akkor azt elhozná, nyilván megfelelő összegért cserébe. Köszi a választ, keresgélek, érdeklődök tovább. B-viktornak írtam is már, és válaszolt is, elküldtem az ismerőse elérhetőségét rokonomnak, innentől meg már beszéljék meg ők a tennivalókat:). Köszöntem még egyszer! Üdv!
hááát olyat sajnos nem......viszont nem nagy kunszt a dolog....a szükséges papírok listáját megtalálni a neten és a forgalomba helyezés manapság már nem nagy szám...
Sziasztok! Köszi a segítséget! Hétfőn visszük stoppoltatni a tankot! Remélem még jó is lesz! Karosszéria lakatos a bácsi! Egyből elvállalta! De már nézegetem a bontókat! Németből behozott motorról van szó! A külseje nincs igazán úgy lelakva, az évekből ennyi igazán lehet rajta! Tapasztalt motoros is meghajtotta, azt mondta motorikusan semmi baja, fék nem remeg stb...! Igen csak a karbival lehet vmi mert most lett kipuceválva, meg a fojtást is kivették, biztos ott nem lett vmi tökéletesen a helyére rakva! Csak most tank nélkül nem tom még egyszer megnézni! Bár nem tom mennyire lenne jó ha én nyúlnék hozzá! Még nem szedtem szét! Nagyon bonyolult? Nem tudtok véletlenül bontót Jászkun Szolnok megyében, vagy Kecskeméten, Szentesen, Cegléden vagy valahol itt a közelben? Tényleg rakok fel képet is:
Bocs, hogy ismeretlenül zavarok, de érdeklődnék, hogy nem ismersz e megbízható embert, aki szokott kintről motorokat behozni. Rokon szeretne Németországból egy Transalpot, és keres valakit, aki szokott kijárni motorokért. Tudom, hogy műhelyed van, gondoltam, megkérdem, hátha ismersz valakit. Köszi előre is! Üdv, Dani.
Mikor jársz Pesten..mert nem postáznék...ha lehet..
Amúgy az én nagykerekes szettem brutális...iszonyatosan tapadok....viszont nem tetszik a kövér hátulja..
Ezek szerint kezdesz gyógyulni! Ne félj ha velem okoskodsz itatlak mint a gödény!:) Nem gurultam..sajnos..és holnap sem fogok!
Tsanyinak volt egy jó tippje,hogy az előzőleg belerakott 20/50 olaj kissé megbolondította a gombát..Holnap ezt szedem ki.
Tök jó lenne tudni ,hogy mi a gomba paramétere..de nem találtam adatot..:(
Neked milyen gumi van elöl?
Kicsit libeg nekem az eleje heidenau gumi csak a nyomást nem tudom mert mindenhol mást mutat akár hol mérem vagyis műszeren.
Köszi az infot, megkeresem Viktor elérhetőségét.
Bocs, hogy ismeretlenül zavarok, de érdeklődnék, hogy nem ismersz e megbízható embert, aki szokott kintről motorokat behozni. Rokon szeretne Németországból egy Transalpot, és keres valakit, aki szokott kijárni motorokért. Tudom, hogy műhelyed van, gondoltam, megkérdem, hátha ismersz valakit. Köszi előre is! Üdv, Dani.