Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk engem flusztrálna, ha tudom, hogy eladtam, és kifizették, de nálam van.... kifizették, vigyék......
hogy egyesek mennyire ráérnek ebédszünetben... gondoltam felnézek, talán-egy vagy két hozzászólás, aztán tessék....
Most jut eszembe, tudok egy jó GSXF 600-at eladót. Kék színű, 2001-es, 500-ért. Nem érdekel? Alacsony sportos motor, jó túrázni.
A eladó megtette helyettem.. az XJ előtt kawája volt.. Mondott cifrákat
háát kielemezhetnéd, hogy miért jobb az xj mint a kawa....
Szerintem Fisiék is örülnének nekünk
Esetleg az XJ fórumot is feltúrhatjuk......................hamár a gixxeret redszeresen rongálom.
akkor menjünk át egy másik topikba,hátha nem talál ránk
az nem baj,igy már tudja,hogy 477 ,már adja is érte,és boldogság van mindenhol
Azt hiszem képben van, hogy itt tevékenykedem
Ő meg szintén ezt teszi, hogy mennyire kell a gép... ....esetleg felhívják a figyelmét erre a fórumra...
na ,hát akkor a közös ismiktől lehet puhatolózni,hogy mennyire kell neki a lé
Igen, tudom. Egyszer ez már bejött.. de most..passz. Van pár közös ismerősünk, úgyhogy ez most nem az a Vadidegen-Vadidegen meccs lesz.

Szerintem a hét végefelé beajánlok neki egy 4essel kezdődő összeget, aztán majd lesz valami
megmondod az eladónak az árat amire Te gondoltál,és ,hogy ezt két napig tartod

természetesen itt el kell döntened mennyire szeretnéd a gépet,és neki mennyire van szüksége a lére,ha nem nagyon akkor buktad,mert ha visszamész akkor tudni fogja,hogy neked nagyon kell,és igy kitart az ár mellett
Odaadtam neki minden papírt. Neki ez elég volt. Mondtam neki, hogy viheti az akksit, a rendszámot amit szeretne.. de azt mondta megbízik bennem. Mondom jó.

Meg hülye lennék én most a motorral bármit is csinálni, örülök hogy válthatok nagyobbra.
van még ilyen hogy oda adják a lét és ott hagyják a motort a tulajnál?

Ismerted a srácot vagy tényleg akkora állat volt hogy otthagyta?
Tudod milyen kényelmes?
Az ülést add vissza.
De, de kifizették, megírtuk a papírokat. Tavasszal amikor már nem 3-4 fokok lesznek elviszik lábon
Az már egész szimpatikus összeg.. De nehéz ügy.. tommot ülés, 3 doboz, meg még jó néhány extra.. Kéne
na,most átállhatsz a másik végére
nem azt írtad hogy még a garázsodban van?
Már elkelt
Így engedtem 10 százalékot a GS árából. Csak akkor ugye én voltam a f.sz rosszabbik végén
Legyen 477................velem lehet alkudni.