Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ne is vegyél, mert te még kislány vagy egy kawához- úgyhogy nem való neked...
Hali!
Be kell jelentkezned simán az új lakcímedre és megkérdezni ott, hogy kerül át a súlyadó, forgalmihoz ennek semmi köze, elvben automatikus, de a fene tudja, ebben az országban, mi működik....
Amíg nem vagy átjelentkezve a másik címre fizeted az adót...
Mihelyst kezdtem volna elcsábulni, hát mik ki nem derülnek.. Eladó ER-5, "IDEÁLIS KEZDŐ, VAGY NŐI MOTOR." Azt hiszem egyik kritériumnak sem felelek meg
Sziasztok,

A problémám hogy pár hónapja cseréltem lakcímet, viszont a forgalmiban még a régi lakcím szerepel...Nyilván már kiküldték a régi lakcímre a súlyadó csekket, de mivel megromlott a viszonyom az ott lakokkal, ez sztorno, hogy megkapjam. Ha jól emlékszem, átutalással is lehet törleszteni, csak nem tudom a bankszámlaszámot...Vagy most be kell mennem abba az okmányirodába, ahol lakok és kicserélni a forgalmit, és oda befizetni az adót? Más egyzserűbb, praktikusabb út nincs?
Köszönöm a választ,
Üdv
notabau
Jah, alig többért mint a 25 éves gs-em, már 2000-es évjárat körüli ER-5öket lehet kapni. Meggondolandó
Engedtem a hirdetési árból 15 ezret. Egyelőre a dobozokat nem vette meg, azon még gondolkozik.. akkor némileg magasabb lesz a végösszeg mint a hirdetési ár.

Jah, és úgy ment el a motor, hogy tudvalevő, legkevesebb 135 000 kilométert futott (bár én ezt is fenntartásokkal kezelem, mert óra szerint 70-nel vettem, 20 évesen..kicsit vékony ), az órában természetesen 30ezer kilométer van, ez került az adásvételire is. Szóval van remény hogy a Bora is elmegy majd valakinek több mint 500 ezer kilométerrel.

Ha Kobra nézelődne.. Ajánlanám a 450-esére a dobozaim

Az XJ-t lehet alkudni, egyelőre látatlanban ennyit tudok. 540ről kell elindulni lefelé..minél többet
Azért remélem nem egy sv-t vesz.....szeretnék néha délkeletre is túrázni....
vagy vesz egy kawa er-5-öst, és megy fisiékhez a fórumba.....
Ja,keresek 450-eshez hengert!Lehetőleg jó állapotút!
Kivettem a mocit a 450-esemből.A légszűrőbe beköltözött valami,viszont a moci belülről patika....nem takaritottam semmit,igy nézett ki szétszedés után:
sztem el se megy innen, tuti h olyan ritka motort vesz aminek nincs fóruma
Szép volt, GS 450, megszolgáltad az idődet. Majd kérünk képet a következő mociról! Remélem, néha még visszanézel hozzánk, hogy már túlléptél a GS 450/500 körön, és nem lesz derogáló szóba állni velünk. ;)
Áh éééééé sohhhhaaaaa......................bár láttam egy novitech HGT-t valami 300 feletti lóerővel..................arra ha ráakasztanám a céges utánfutót kurvagyorsan tudnék házhoz szállítani lapraszerelt bútort.
huligánkodni ott van a motorbicikli
Azé 130 ló már fickósabb lenne mint 80.
nekem elég lenne a sporting, pici fogyasztással...
Egy HGT-t elviselnék................igazit..................nem a sportingot.
Tényleg offolunk.
Hát soknak döglik meg.Én 6-7 közt mek de nem normális a tempó..............eddig két hengerfej tömítést evett meg.
Állítólag ólomcipőm van.
Miért az olyan kifingós? Nekem is működik, legalábbis gondolom mert én nem szoktam bekapcsolni, kormány oszlop zörgős tüneteiről olvastam de szerencsére még nekem az sem jelentkezett. Most év elején léptük át a 100ezret, lengescsillapítót cseréltem eddig még csak, mert a baloldali összefosta magát
Most téli időben 5,6-os fogyasztást mer bevallani a board kompi, de én is annyikat számolok
Na jó bocs az off-ért leléptem
500körülieket nézegettem. Ki lehet fogni 1-2 HLX-et ebben az árban. 1-2 héten belül találni kéne valami normálisat!
Áhh.............ne akard megvenni.Rendesen gatyába kell ráznom eladás előtt.Kezd a futómű megfáradni,komplett HGT bele van ülésekkel de az ülésváz nem birja a kiképzést.
Még nem tudom mi lesz vele.Tavaszra felrakom.Így mostanában első blikkre KB 5-600 körül lenne.
De mivel fingom nincs mennyiért mennek ezek a gyöszök így csak teoretikus.
Utánanézek.
hóóó mácccsss?
Én azon csodálkozom eddig legjobban hogy a city szervó nem fingott még ki.(kopp,kopp,kopp)
Mennyiért vitték el a GS-t? Amennyiért hirdetted?
És mennyit kérnek az XJ-ért?