Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A blokk egy streetfighternek szánt GSXR-ből került bele
Emlékeztem hogy volt fent róla itt is galéria... http://www.sportmotor.hu/motor...
Nehogyaszidd hogy az állapota kitűnő.................az ilyen épített szarrakások csak a mesében és z ámcsi csopperépítőshowkban kezdig zsír gépként az építés első szakaszát.
Általában egy több kézen mostoha kezelések után agyongyötört,szananszéttört romként indulnak amit olcsón meg lehet venni és fazoníroznak többnyire a füves paccon a kert hátában jókedvű enyhén sörös állapotú egyénak 5 kg-s kalapáccsal és tescos hegesztőtrafóval meg a géza bá ruszki flexée.
Állapota: Kitűnő...

Az hogy ilyen csúnyára van építve az tetszik

Ja, attól lehet tartani, hogy többet jártak a dugattyúi tiltáson mint közepes fordulatszám-tartományban
Gyakorlatilag hulla.
Bár úgy is néz ki.
Van fogalmad hágy talin bőgették állva a részeg rocerek?
....ezért vajon ausztriában már börtön járna?

Baromira tetszik, nagyon olcsó... Kicsit hiányolom róla a CE jelöléseket..

Az az igazság, hogyha erre még kell is költeni, akkor is 500-on innen lehet maradni
Szia!
redbx16v@gmail.com
köszi!
Ma kegyes volt az idő, a motorosok védőszentje és az Őrangyalom hozzám ! 161km.-t sikerült abszolválnom ,( mert menni kell !) abból 2x65 km melegedés nélkül. Jó volt. Postás yamahásokon kívül még két mocist is láttam. A drágám (GS 500) zokszó nélkül tűri a megpróbáltatásokat. Nálunk kicsit felborul az időrend. De szezonkezdéskor megkapja ami jár "neki".
Adj egy emailcímet, küldöm a képeket.
Már tárgytalan.. úgy néz ki még is viszik a dobozokat is.
A két oldalsó konzol, a csak GS450re való tartóvasak, a két doboz (záranként legalább 2 kulccsal.. valamennyivel több van, mert beletörtem egyet, és akkor másoltattam még párat.) lesz eladó, ha nem viszi el a srác.

A dobozok és maga a felfogatásuk is Nonfango márkájúak. Törni nem tudnak, behatásra behorpadnak, majd kirúgják magukat.

40 000 forintos árat gondoltam érte.. valamennyit lehet alkudni. Budafokra fel tudom vinni.

Nekem kicsit többe van.. 40 volt a két doboz, 20 volt a felfogatás, és motoroztam értem bő 400 kilométert
Itt vagyok Dipshit!
Igazából nem aktuális a doboz vásárlás, de szívesen meghallgatom az ajánlatodat!:)
Sziasztok!

93-as GS500-asom van. Karbival kapcsolatban lenne kérdésem.
Jelen pillanatban orrán száján folyik a benzin belőle. Ha levesszük az ülepítő poharat teljesen tele van benzinnel, az úszót, beletéve félig elmerülnek benne és a tűszelep zárásához km-ek vannak, így a pohár tömítésénél folyik. A tömítésem nagyon rossz vagy olyan magas benzin szintnek kell lennie? Előre is köszönöm a válaszokat.
THX!(márcsak az kell hogyberöffenjen )
Holnap fényképes leltárba veszem az összes GS450-hez tartozó alkatrészt a garázsban. Aztán majd válogat a vevőm hogy mit visz mit nem, a maradékra lehet majd ajánlatokat tenni

Megnézem majd a hengert, hogy milyen, meg csinálok róla több fényképet is.
Ha nincs akkora válla mint Schwarzeneggernek,akkor érdekel a henger! Köszi előre is:)))))))
Szia!1990 óta állt a moci,és az egyik henger megrohadt.Amúgy 5800km van bene.
Ez is olyan szöveg, ami úgy keletkezett hogy kiforgattátok a szavaim.
Ettől függetlenül lehet hogy tényleg jó telekre járni, ti tudjátok biztosan, én nem.
Egyik haverom nagyon rá akar dumálni erre az LC4-re, igazából még tetszik is.. csak hát ez nem túra motor (csatahajó).
Pontosabban cakumpakk az egész henger megvan
Nekem van hengerfejem.. igazából szerintem nem jó állapotú.. monitor állvány lábat szeretnék belőle csinálni (vagy valami kis asztalba beépíteni..). Legalább ennyi emlék marad a GS-ből.

Ha egyszer erre jársz, megnézheted, de szerintem a szelepfedél díszek érnek rajta a legtöbbet.
Minek henger hozzá, ha rendben van a motor?
Köszi :) Akkor elvileg semmi dolgom, küldik majd a csekket? Mert még tavaly váltottam lakcímet (a tavalyi ki lett fizetve), és az illetékes okmányirodában meg is csináltattam a lakcímkártyát...év végén kötelezőt váltottam, s most gondolkodom, h mi a helyzet a súlyadóval...de akkor majd az okmányirodában érdeklődök...köszi még 1x
Meg nem a telekre járnál csak vele -tudod!