Eh, sokra mentek a tavalyi árakkal, tavaly is drága volt a nafta. Meg abba bele sem merek gondolni, hogy egy fuvarozó mennyit költ szervízre, gumira, olajra, fizetős útszakaszra, meg még ki tudja, mire.
De ilyen ötleteim nekem is vannak: minden járművet kötelezően candy-rózsaszínűre kelljen festeni, persze, csak a közbeszerzésen nyertes 1 db. fényezőnél, és az új rendszám miatt vadiúj forgalmit kelljen megint kicserélni. "Magyarország, én így szeretlek."
Na igen....mert nem elég a lé még az elvesztegetett napok is az ügyintézésre.......a gázolajról meg már ne is beszéljünk......mi még a tavalyi árakat kapjuk mert egyre több a szlovák ezért nem is akarnak emelni, de egy 500km-es úton a tavaly ilyenkorihoz képest 18000-rel nőtt csak a gázolaj ára.....és kb 30 rugó ami megmaradt a gázolajon felül egy ekkora távon.....most azért küzdünk egymással, hogy ki viszi el a helybéli fuvarokat, senki nem akar messzire menni, az már büntetés....
Ezen még alakítanak szerintem.Mint az 50-es rendszámozásán.Kezdjük ott hogy nem egyszerre és nem minden gépnél.Különben hanyatt esne a rendszer ha 2013 Jan.1 én mindenki szaladna rendszámért.
De basszus, akkor inkább adjanak egy sárga csekket, hogy mindenki fizessen be 20000.- Ft-ot, mert kell. Ez külön idegesít, hogy mondvacsinált indokot is kreálnak mellé.
...és még hálálkodjak, hogy mától 5 forinttal olcsóbb a gázolaj.
Óh, hát nem lesz kötelező hova gondolsz......viszont a terv szerint jövőre a műszakiknál már csak az új rendszámmal megy át...tehát nem kötelező csak vizsga nem lesz rajta nélküle....kell a lé nekik...
Ehhez képest akkor kezdésnek SV nem is volt rossz üzlet.Olaj,olajszűrő,légszűrő és kuplungkar,váltókar,kormány meg plexipolír volt.
De ezen utóbbiak nem a gép hibája.
-mondod 470 ..............Ő mondja520 erre Te
-nekem se legyen igazam,s neked(magának) se legyen igaza 490
nekem sokszor bejött
De ilyen ötleteim nekem is vannak: minden járművet kötelezően candy-rózsaszínűre kelljen festeni, persze, csak a közbeszerzésen nyertes 1 db. fényezőnél, és az új rendszám miatt vadiúj forgalmit kelljen megint kicserélni. "Magyarország, én így szeretlek."
mond hogy azonnal fizetsz és kpban és viszed a motort..vagy a fákk tudja...
...és még hálálkodjak, hogy mától 5 forinttal olcsóbb a gázolaj.
Egy-két esztétikai hibától eltekintve hibátlan a gép.. kurvára nem tudom mirefel alkudjak... de kelleni fog
Nyugtassatok már meg, ugye nem kell kötelezően lecserélni a rendszámot? Darabonként kb 20 ezerért? Minden járművünkre?
Tripla hogy viselkedik?
De ezen utóbbiak nem a gép hibája.