Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tied mennyire tartod?
mennyit adnál érte?----490?

-mondod 470 ..............Ő mondja520 erre Te
-nekem se legyen igazam,s neked(magának) se legyen igaza 490

nekem sokszor bejött
ja, sokkal jobb.. jobb lenne ha 9-es és 8-as nem lenne az árában.
499.
Itt jártál gyakorlatra Borsodban, és nem tanultál, hogy itt hogy alkudnak? "Há' főnök, oszt mennyit enged a felibű'?"
Eh, sokra mentek a tavalyi árakkal, tavaly is drága volt a nafta. Meg abba bele sem merek gondolni, hogy egy fuvarozó mennyit költ szervízre, gumira, olajra, fizetős útszakaszra, meg még ki tudja, mire.

De ilyen ötleteim nekem is vannak: minden járművet kötelezően candy-rózsaszínűre kelljen festeni, persze, csak a közbeszerzésen nyertes 1 db. fényezőnél, és az új rendszám miatt vadiúj forgalmit kelljen megint kicserélni. "Magyarország, én így szeretlek."
Tavaszig el se tudom hozni, mert a GS még itt van a garázsban. De az ár kétharmadát már holnap letenném ha ki tudnánk sakkozni egy jó végösszeget.
huha....50ezer nem kevés lé...
mond hogy azonnal fizetsz és kpban és viszed a motort..vagy a fákk tudja...
Na igen....mert nem elég a lé még az elvesztegetett napok is az ügyintézésre.......a gázolajról meg már ne is beszéljünk......mi még a tavalyi árakat kapjuk mert egyre több a szlovák ezért nem is akarnak emelni, de egy 500km-es úton a tavaly ilyenkorihoz képest 18000-rel nőtt csak a gázolaj ára.....és kb 30 rugó ami megmaradt a gázolajon felül egy ekkora távon.....most azért küzdünk egymással, hogy ki viszi el a helybéli fuvarokat, senki nem akar messzire menni, az már büntetés....
Lehet alkudni, ennyiben megegyeztünk. A mértékén töröm a fejem. 540ből kéne csinálni egy 4-essel kezdődő árat
jóvanna csak poénkodtam...mennyire tartják?Am ha nincs vele semmi baj nem kell alkudni..sajna az Április árából én sem tudtam...
Ja, de mondtam neki,hogy elég drága átírni (60k).. valamit kéne az árból engedni
Ezen még ugyan nem. Márciusban lesz rajta új műszaki.. aztán 2 évig elvagyok vele.
Ami épp aktuális: cserélni kell majd a rendszámot,20,000 fotint...
Ezen még alakítanak szerintem.Mint az 50-es rendszámozásán.Kezdjük ott hogy nem egyszerre és nem minden gépnél.Különben hanyatt esne a rendszer ha 2013 Jan.1 én mindenki szaladna rendszámért.
...mondd azt, hogy nem tetszik a színe...
De basszus, akkor inkább adjanak egy sárga csekket, hogy mindenki fizessen be 20000.- Ft-ot, mert kell. Ez külön idegesít, hogy mondvacsinált indokot is kreálnak mellé.

...és még hálálkodjak, hogy mától 5 forinttal olcsóbb a gázolaj.
Tegnap mentem (nagyon keveset) a kinézett XJ900-zal. Azt hittem, hogy nehezebb és nehézkesebb lesz. De pozitívan csalódtam.

Egy-két esztétikai hibától eltekintve hibátlan a gép.. kurvára nem tudom mirefel alkudjak... de kelleni fog
Óh, hát nem lesz kötelező hova gondolsz......viszont a terv szerint jövőre a műszakiknál már csak az új rendszámmal megy át...tehát nem kötelező csak vizsga nem lesz rajta nélküle....kell a lé nekik...
Ahoj! Nahát, amíg én Zürichtől könyörgök kegyelemért írásban, 3 példányban, addig Dipshit eladta a motort?

Nyugtassatok már meg, ugye nem kell kötelezően lecserélni a rendszámot? Darabonként kb 20 ezerért? Minden járművünkre?
Nagyon jól..............tiszta álomgép.Csak kissé erősebb is lehetne..............de majd kinövöm.
Igaz nem egy álomgép,de sztem olyan mint a mi időnkben a katonaság .Át kell rajta esni .
Ez csakis jó kezdés volt!
Tripla hogy viselkedik?
Ehhez képest akkor kezdésnek SV nem is volt rossz üzlet.Olaj,olajszűrő,légszűrő és kuplungkar,váltókar,kormány meg plexipolír volt.
De ezen utóbbiak nem a gép hibája.