Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Direkt csinálta.............................merő gonoszságból.
Ugyanitt lehet dobozokra és a konzolra ajánlatot tenni. Egyelőre az nem kell neki, így egy jó ajánlatért vihető. Szegeden vagy Budapesten lehet átvenni.

A motor amúgy még nálam van, amíg ki nem tavaszodik. De a papírokat megírtuk, pénzt ideadta.
Azért aljas dolog volt egy ilyen teherrel eladni...
Miért ne?...elég olcsón kapta meg, ennyi még belefér...
Navégre.....................jön a következő eposz.

A MOTORVÁSÁRLÁS:2.0
A GS elkelt

Felhívnám Fisi figyelmét arra a tényre, hogy a GS már nem az enyém, ha véletlen összefutna vele, ne verje meg az újdonsült gazdáját. Köszönöm!
Február 10 után tuti lesz.
ha 10 fok lesz, akkor én is menni fogok már egy kört....
Ha kihozom tekerek egy isaszegi karikásat.
Ez a minimum.
egy fotót kellett volna róla csinálni, mielőtt lehámozott róla
annyira nem nagy, hogy érdemes lenne ott motorozni.... csak nem akartam kivinni az utcára, mert:
1. nem vittem sisakot
2. nem vittem forgalmit
3. fázós vagyok
4. asszony várt az ebéddel, és csak fél órát kaptam
csak mégis ne csak alapjáraton pöfögjön, hanem azért menjen is, meg váltogassak is, az is kenődjön.... arra meg pont elég a hely
Azé öcsém gurult a röhögéstől mikor meglátta ahogy kalimpálok alatta.
ilyen az önfeláldozás.... most, hogy nekem is tiptop, tuti ugyanazt tenném...
Na akkor ez kimarad az életemből.
ha ott bérelsz garázst, akkor feltétlen
Van olyan teremgarázs ahol lehet motorozni Gödöllőn?

Az utolsó feldőlésem az a garázsban volt....................simán aláfeküdtem a motornak nehogy az sérüljön.
Valószínűleg a manők visszahajtották a sztendert mert én tuti kilöktem mielőtt eldőtöttem volna.
(az IFA által felcsapott kőről nem is beszélve...)
a lényeg, hogy magunkra kell vigyázni, mert a vas javítható, a ember nehezebben.... ezért nem érdemes motorozni megfelelő szerkó nélkül.
arról nem is beszélve, hogy ha a film főhőse egy cserebogarat elkap 80 km/h-val, akkor összesz@rja magát.... még kabáton keresztül is üt.
utolsó esésem az volt ,hogy állva egy lejtőn kicsúszott a kabátomba tűzött plakát...utánanyúltam..és eldőltem mint egy zsák (ultra béna kategória)
..a többi esésemben az autósok voltak a hibásak....megtoroltam
Javasoltam neki egy kis ágyas szilvát:)Nem tetszett.Akkó igyon vizet
+++++++
Azért gurultam egy lazát én is.
áááá dr. zwack, das ist ein unikum
A legjobb az az orvosság amit ilyen gömbölyded üvegben árulnak. Nekem mindig beválik.Tudod van rajt egy kereszt is.