Ugyanitt lehet dobozokra és a konzolra ajánlatot tenni. Egyelőre az nem kell neki, így egy jó ajánlatért vihető. Szegeden vagy Budapesten lehet átvenni.
A motor amúgy még nálam van, amíg ki nem tavaszodik. De a papírokat megírtuk, pénzt ideadta.
annyira nem nagy, hogy érdemes lenne ott motorozni.... csak nem akartam kivinni az utcára, mert:
1. nem vittem sisakot
2. nem vittem forgalmit
3. fázós vagyok
4. asszony várt az ebéddel, és csak fél órát kaptam
csak mégis ne csak alapjáraton pöfögjön, hanem azért menjen is, meg váltogassak is, az is kenődjön.... arra meg pont elég a hely
Van olyan teremgarázs ahol lehet motorozni Gödöllőn?
Az utolsó feldőlésem az a garázsban volt....................simán aláfeküdtem a motornak nehogy az sérüljön.
Valószínűleg a manők visszahajtották a sztendert mert én tuti kilöktem mielőtt eldőtöttem volna.
a lényeg, hogy magunkra kell vigyázni, mert a vas javítható, a ember nehezebben.... ezért nem érdemes motorozni megfelelő szerkó nélkül.
arról nem is beszélve, hogy ha a film főhőse egy cserebogarat elkap 80 km/h-val, akkor összesz@rja magát.... még kabáton keresztül is üt.
utolsó esésem az volt ,hogy állva egy lejtőn kicsúszott a kabátomba tűzött plakát...utánanyúltam..és eldőltem mint egy zsák (ultra béna kategória)
..a többi esésemben az autósok voltak a hibásak....megtoroltam
A motor amúgy még nálam van, amíg ki nem tavaszodik. De a papírokat megírtuk, pénzt ideadta.
A MOTORVÁSÁRLÁS:2.0
Felhívnám Fisi figyelmét arra a tényre, hogy a GS már nem az enyém, ha véletlen összefutna vele, ne verje meg az újdonsült gazdáját. Köszönöm!
Ez a minimum.
1. nem vittem sisakot
2. nem vittem forgalmit
3. fázós vagyok
4. asszony várt az ebéddel, és csak fél órát kaptam
csak mégis ne csak alapjáraton pöfögjön, hanem azért menjen is, meg váltogassak is, az is kenődjön.... arra meg pont elég a hely
Az utolsó feldőlésem az a garázsban volt....................simán aláfeküdtem a motornak nehogy az sérüljön.
Valószínűleg a manők visszahajtották a sztendert mert én tuti kilöktem mielőtt eldőtöttem volna.
arról nem is beszélve, hogy ha a film főhőse egy cserebogarat elkap 80 km/h-val, akkor összesz@rja magát.... még kabáton keresztül is üt.
..a többi esésemben az autósok voltak a hibásak....megtoroltam