Ma vettem benzint a motorba, akku betéve, indít.
Gyakorlatilag pöccre indult, bár először lefulladt, meg szisszent, de másodjára aztán már simán ment. Üzemmelegre melegítettem, és mentem egy-két kört a mélygarázsban. Már nagyon kellett..... Remélem, hamar tavaszodik....
Én is a vészleállítón röhögtem, nem az esésen...
iszonyat béna volt és iszonyat kezdő, mindekettő elmúlik, de akkor nyomás a tanpályára...
de ki és miért rakta ezt fel?...
Ha valakinek lenne ehhez kedve, de motorozni nem akar az is jöhet mert kiderült, hogy van normális szállás is 2-3000/éj körül....tőlünk is jönnek így és csak a bogrács/sütés/ivás részén lesznek a sátrak körül, befeküdni nem kell..
én csak az esés utáni dolgokat boncolgatnám:
1. felállítás után próbálja indítani, de kár, hogy a vészleállítót az esés után lenyomta.
2. próbálja kitolni a motort, nem megy... (mert sebességben van)
amúgy meg ha motorozunk, felöltözünk, és kanyarban a kocsi is megcsúszik/megcsúszhat, ha a kuplungot benyomjuk, egy hátsókerekes motor meg pláne.....
azt nem is figyeltem ! itt kezdődhetett a baj. a motor oda megy ahova nézel . jobb kanyarban behúzott kuplung, sebességcsökkenés . jobbra dőlt el.
ez a fránya fizika !
Gyakorlatilag pöccre indult, bár először lefulladt, meg szisszent, de másodjára aztán már simán ment. Üzemmelegre melegítettem, és mentem egy-két kört a mélygarázsban. Már nagyon kellett..... Remélem, hamar tavaszodik....