Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma vettem benzint a motorba, akku betéve, indít.
Gyakorlatilag pöccre indult, bár először lefulladt, meg szisszent, de másodjára aztán már simán ment. Üzemmelegre melegítettem, és mentem egy-két kört a mélygarázsban. Már nagyon kellett..... Remélem, hamar tavaszodik....
forró tea, ágynyugalom!
Kinézek és azt látom, hogy ránézésre gurulóidő van, de persze remélem nincs igazam, mert itthon fekszem lázasan...
Én is a vészleállítón röhögtem, nem az esésen...
iszonyat béna volt és iszonyat kezdő, mindekettő elmúlik, de akkor nyomás a tanpályára...
de ki és miért rakta ezt fel?...
Szia.
Na hogy állsz az átalakítással?Siker?
Tényleg jó dolog, főleg ha be van kapcsolva! Úgy jártam a kecsóringen, hogy elfelejtettem bekapcsolni, pedig Talma is ott volt
Hm, nem izgat?....ás persze még bárki mást is:

Ha valakinek lenne ehhez kedve, de motorozni nem akar az is jöhet mert kiderült, hogy van normális szállás is 2-3000/éj körül....tőlünk is jönnek így és csak a bogrács/sütés/ivás részén lesznek a sátrak körül, befeküdni nem kell..

hóbagoly
az egész videóból látszik, hogy kezdő a srác, és nem ismeri a motort (valószínűleg új)
Kb 60-al ment és igy esni kicsit gáz.
nem sokat csúszott, inkább már csak eldőlt, és azt is a földön, szóval talán a vas is megúszta komolyabb sérülés nélkül
Nem szép mdolog ilyesmin röhögni,de nehéz volt megállnom.
mindenesetre tanulságos, köszönjük! (remélem, ez volt vele a cél...)
én csak az esés utáni dolgokat boncolgatnám:
1. felállítás után próbálja indítani, de kár, hogy a vészleállítót az esés után lenyomta.
2. próbálja kitolni a motort, nem megy... (mert sebességben van)

amúgy meg ha motorozunk, felöltözünk, és kanyarban a kocsi is megcsúszik/megcsúszhat, ha a kuplungot benyomjuk, egy hátsókerekes motor meg pláne.....
azt nem is figyeltem ! itt kezdődhetett a baj. a motor oda megy ahova nézel . jobb kanyarban behúzott kuplung, sebességcsökkenés . jobbra dőlt el.
ez a fránya fizika !
Meg arra ment amerre nézett.. jó dolog ez a sisakkamera
0:35mp-nél behúzza kuplungot !
ha jól emlékszem , ez nem segít ilyen szituációban ... Sőt !
úgy tűnik bepánikolt és inkább eldobta a gépet.
Nem csoda... Már az is nagyon gáz volt ahogy a kanyart megközelítette.. nem kuplunggal megy a motor
azta a kurwa ilyen bénát, még az utolsó pillanatba is vissza lehetett volna hozni simán, vagy csak simán megállni, de elesni....
Benézte...........csúnyán................mondjuk a farmer,póló,cross kesztyű alapján nem egy térdelős figura.Elbambult és az ív helyett bámészkodott.
Én, már tudom .Fürdőnadrág, strandpapucs, az álmoskönyvek szerint, nem jót jelent. (240 000 HUF)
Ezt a balfaszt! Abban a kanyarban rengeteg tartalék volt még, 140 körül is simán bevehető lenne...
Hát ez tényleg durva...
Azt a Sz..házi k.... k..b....tt mindenségit ehhez már pofa kell.
Lehet ,hogy ez a megoldás az egyik bevételi forrásuk?...még a taxinál is 3x drágább....Hiéna tarifa..