próbáltad alapozóval?
alapozót lehet fújni a régi festékre vagy csak fémtisztára? pl ha foltokban van hiba de azt ugye nem javíthatom külön mert a színkülönbség látható, akkor az alapozót fújhatom a festékre vagy mindenhol csiszoljam fém,tisztára az egészet?
Sziasztok!
Szert tettem, egy Suzuki GS500 E 1980-as kiadású motorra.
Van itt ezen a fórumon akinek ilyen motorja, vagy (volt) ilyen motorja, esetleg tapasztalata és megosztaná velem?
Előre is köszi.
Próbálkozott már valaki az aluminium felnik festésével?
Vettem egy palack festéket, szépen fed és nem is folyik meg nagyon, DE szinte a körmömmel le tudom kaparni száradás után(nem a régi festékre hanem a tiszta fémre fújva)
Vegyek alapozót és azzal fújjam előtte? ( úgy tartós marad?)
Vagy vigyem szakemberhez?
Sziasztok!
Elég valószínű, hogy én is egy Gs500 tulaja leszek, bár azt még nem tudom mikor, mivel 2 hét múlva megyek ki angliába aztán egy fél évet ott is leszek, a jogsim meg még nincs meg a-ra, arról meg nem sok infót találtam, hogy ott kint letehetem-e(bár sejtem a választ... pedig 200e körül 2002-es gs500akat láttam..). Mindenesetre remélhetőleg én is minnél hamarabb tulaja leszek egynek
hali! én felraktam tavaly,de nekem előtte egy "peres"gumi volt amitől nagyon pörgött a motor ill.. alacsonyabb volt a hátulja pedig(130/70-17) avon volt.most BT(140/70-17) van,az előírt.De eggyel szelesebb.A gumin a "majrécsík" lassan eléri az a gumi oldalát.:)Szerintem motorozható.
Na igen, jobb nittelő majd 30 rugó és kell 3-4 évente függően a km-től....bár a GS-re sokan nem nittelőset tesznek hanem még patentszemest.....azt otthon is jól össze lehet rakni...
nekem nem tecsós szerszámok vannak, és van nyomatékkulcs is.... ez inkább csak odafigyelés kérdése...... aki pedig elnyalja a csavar fejét, az megérdemli.....
alapozót lehet fújni a régi festékre vagy csak fémtisztára? pl ha foltokban van hiba de azt ugye nem javíthatom külön mert a színkülönbség látható, akkor az alapozót fújhatom a festékre vagy mindenhol csiszoljam fém,tisztára az egészet?
Szert tettem, egy Suzuki GS500 E 1980-as kiadású motorra.
Van itt ezen a fórumon akinek ilyen motorja, vagy (volt) ilyen motorja, esetleg tapasztalata és megosztaná velem?
Előre is köszi.
Vettem egy palack festéket, szépen fed és nem is folyik meg nagyon, DE szinte a körmömmel le tudom kaparni száradás után(nem a régi festékre hanem a tiszta fémre fújva)
Vegyek alapozót és azzal fújjam előtte? ( úgy tartós marad?)
Vagy vigyem szakemberhez?
HAJRÁ!
Akkor ne fogd vissza magad :D Hajrá!
Elég valószínű, hogy én is egy Gs500 tulaja leszek, bár azt még nem tudom mikor, mivel 2 hét múlva megyek ki angliába aztán egy fél évet ott is leszek, a jogsim meg még nincs meg a-ra, arról meg nem sok infót találtam, hogy ott kint letehetem-e(bár sejtem a választ... pedig 200e körül 2002-es gs500akat láttam..). Mindenesetre remélhetőleg én is minnél hamarabb tulaja leszek egynek
Bár nem kezdek el aggódni. Ha baja lenne, már úgyis jelezte volna. Ugyanis az enyém is ki lett cserélve