Szia!Nekem az autómon polirozott felnik vannak.A fényezőm valami tapadásközvetitőt rakott bele.Aszonta hogy amikor voltak bemutatni nekik az anyagot,a lefényezett csempéről sem tudták lekaparni a festéket.A felniken is szépen fent van a lakk.
Kb 28 éve lehetett anyukámnak egy munkatársa, akinek ilyen motorja volt pirosban!Amióta az eszemet tudom imádom ezt a gépet.Igaz soha nem jöttem rá, hogy mi volt a motor, mert már csak arra emlékszem hogy ovis voltam és brüüüüüüüüüüüüüüüüümbrüüüüüüüüüüüüüüüü
üüüüüüüüüüm........................!
Mindenkinek MZ+JAWA volt, ez meg a 80-as évek elején olyan volt, hogy megállt az élet, amikor elment előttünk.Még az sem volt meglepő, hogy a hotelból előjöttek a vendégek, meg a munkások amikor megérkezett vele dolgozni.
De ilyen volt és gyönyörű, mint ez!
Ha pl Gs1000-est látok, vagy ilyesmit, az is pont olyan.
Ezért mondom, hogy ilyen volt.
én járok vele mert: kényszerből
meg ez nem tél!
a tél az hideg , hó meg jég , akkor nem is mernék elindulni !
pár hete hullott egy kis hó ami a földúton megmaradt, meg is feküdtünk !
Köszi!
Igen vannak rajta dolgok amik már cserére szorulnak, de hamarosan elemeire lesz bontva, és nagy generált fog kapni minden porcikája.
Azért is keresnék tapasztalt márkatársat!
http://youtu.be/ZGlDrFse7ig
Ma nem annyira.
Kibaszott tél a helyzet, depi van.
üüüüüüüüüüm........................!
Mindenkinek MZ+JAWA volt, ez meg a 80-as évek elején olyan volt, hogy megállt az élet, amikor elment előttünk.Még az sem volt meglepő, hogy a hotelból előjöttek a vendégek, meg a munkások amikor megérkezett vele dolgozni.
De ilyen volt és gyönyörű, mint ez!
Ha pl Gs1000-est látok, vagy ilyesmit, az is pont olyan.
Ezért mondom, hogy ilyen volt.
és mobil sámlim sincs ! bár az oktatóm azt mondta anno:
ha rövid a lábad, tanulj meg motorozni !
meg ez nem tél!
a tél az hideg , hó meg jég , akkor nem is mernék elindulni !
pár hete hullott egy kis hó ami a földúton megmaradt, meg is feküdtünk !
Igen vannak rajta dolgok amik már cserére szorulnak, de hamarosan elemeire lesz bontva, és nagy generált fog kapni minden porcikája.
Azért is keresnék tapasztalt márkatársat!