Én nem szeretnék erre építeni. Ha van lehetőségük belekötni, akkor benne van a pakliban. Párom motorján abba kötöttek bele, hogy nem volt meg a láncvédő. Ami előző nap tört el, és a lánc bedarálta...
Valóban nem tűnne fel semmi,de mielőtt elviszem műszakira 1 órával korábban kelek és 4 db csavar ki,gyári felni vissza(még az eredeti gumival) és 4 csavar vissza.
Ugyanis semmi gyári alkatrész nem módosult a motoron.
Üdv fórumozók.
Levettem a tegnap feltöltött galériát,mert a téma átment fikázódásba....hát ez van.
De azért megválaszolom.Valaki írta,h nem szeretem a gs-t,hát az nagyot tévedett.Szerintem az egyik legjobb,legegyszerübb és leggazdaságosabb kis túramotor,ami azért a mai világban nem egy utolsó szempont.Egy dolgot eldöntöttem még amikor a motor 0km-es volt,h a hátsó kerék egy picit vastagabb lesz....most ez valósult meg.Élőben nagyon brutális.
Képen nekem nem tetszett ganjaninja motorja, de életben meglepően jól néz ki, valahogy stimmel az összhang, viszont a hangja... na attól körbeszoptam magam, kibebaszott jó hangja van, kicsit irigy is lettem.
Van olyan, amikor a gazdi és a motor passzolnak, na ez pont ez a helyzet!
kicsit macerás lenne most videózni..el van pakolva télire...henger feltöltve olajjal...kerekek a levegőben..kipuff és légszűrőház bedugva..akksi a töltőn..és le van takarva
..és a többiek már tudják ,hogy túlbuzgó vagyok a vassal....már nem lepődnek meg...
..ellenben aki hallotta igazolja ,hogy egészen felnőttes hangja van
A lejtő mint egyszerű gép már elég régi találmány,az én derekam meg elég sz@r ahhoz ,hogy négykézláb szereljek.Egyébként teljesen jó volt minden,szinte kár volt szétszedni,de most már tudom ,hogy oké.Valszeg a régi tulaj megcsináltatta nemrég.Egyre jobban szeretem a régi tulajt.
A GS-em volt típus szemlén vagy min az NKH-nál. Aztán nem kötekedtek. Sztem azt se tudták, hogy eszik vagy isszák a gépet.
Se a gumikba se a duplatárcsába nem kötöttek bele
(nem volt benne a digitális adatbázisban, így nem tudták leműszakiztatni, mert a legördülő listán nem lehetett mit pipálni..)
Ugyanis semmi gyári alkatrész nem módosult a motoron.
Apropó szélesítés: műszakin mit szólnak hozzá? Mit szólnak, ha csak a gumi más? És vajon mit, ha a felni is?
Nyáron az utolsó túrámon kicsit megzúztam a mocim! Megtört picit az idom. Van ötletetek hol tudok viszonylag jó árban matricát szerezni rá?
Köszi!
Levettem a tegnap feltöltött galériát,mert a téma átment fikázódásba....hát ez van.
De azért megválaszolom.Valaki írta,h nem szeretem a gs-t,hát az nagyot tévedett.Szerintem az egyik legjobb,legegyszerübb és leggazdaságosabb kis túramotor,ami azért a mai világban nem egy utolsó szempont.Egy dolgot eldöntöttem még amikor a motor 0km-es volt,h a hátsó kerék egy picit vastagabb lesz....most ez valósult meg.Élőben nagyon brutális.
Képen nekem nem tetszett ganjaninja motorja, de életben meglepően jól néz ki, valahogy stimmel az összhang, viszont a hangja... na attól körbeszoptam magam, kibebaszott jó hangja van, kicsit irigy is lettem.
Van olyan, amikor a gazdi és a motor passzolnak, na ez pont ez a helyzet!
..és a többiek már tudják ,hogy túlbuzgó vagyok a vassal....már nem lepődnek meg...
..ellenben aki hallotta igazolja ,hogy egészen felnőttes hangja van
Én most tettem fel néhány képet a vasról..de nem kérek kommentet