Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azannya. Azt hittem, egy ilyen gyakori gépről azért van fogalmuk akárhol.
De a láncvédő kötelező tartozék.

A GS-em volt típus szemlén vagy min az NKH-nál. Aztán nem kötekedtek. Sztem azt se tudták, hogy eszik vagy isszák a gépet.

Se a gumikba se a duplatárcsába nem kötöttek bele

(nem volt benne a digitális adatbázisban, így nem tudták leműszakiztatni, mert a legördülő listán nem lehetett mit pipálni..)
Én nem szeretnék erre építeni. Ha van lehetőségük belekötni, akkor benne van a pakliban. Párom motorján abba kötöttek bele, hogy nem volt meg a láncvédő. Ami előző nap tört el, és a lánc bedarálta...
Valóban nem tűnne fel semmi,de mielőtt elviszem műszakira 1 órával korábban kelek és 4 db csavar ki,gyári felni vissza(még az eredeti gumival) és 4 csavar vissza.
Ugyanis semmi gyári alkatrész nem módosult a motoron.
Gyanítom észre se veszik...
Nekem speciel tetszik, eltekintve a kockáktól.

Apropó szélesítés: műszakin mit szólnak hozzá? Mit szólnak, ha csak a gumi más? És vajon mit, ha a felni is?
Köszönöm! Megnézem!
Olyan régen kínálta, hogy nem emlékeztem pontosan...
Itt próbáld meg!
Sziasztok!
Nyáron az utolsó túrámon kicsit megzúztam a mocim! Megtört picit az idom. Van ötletetek hol tudok viszonylag jó árban matricát szerezni rá?

Köszi!
T.R.K.
Akkor TRX eladó első kereke mellé lesz hátsó is?
Üdv fórumozók.
Levettem a tegnap feltöltött galériát,mert a téma átment fikázódásba....hát ez van.
De azért megválaszolom.Valaki írta,h nem szeretem a gs-t,hát az nagyot tévedett.Szerintem az egyik legjobb,legegyszerübb és leggazdaságosabb kis túramotor,ami azért a mai világban nem egy utolsó szempont.Egy dolgot eldöntöttem még amikor a motor 0km-es volt,h a hátsó kerék egy picit vastagabb lesz....most ez valósult meg.Élőben nagyon brutális.
A szélvédődet akarommmmm
Hali!

Képen nekem nem tetszett ganjaninja motorja, de életben meglepően jól néz ki, valahogy stimmel az összhang, viszont a hangja... na attól körbeszoptam magam, kibebaszott jó hangja van, kicsit irigy is lettem.
Van olyan, amikor a gazdi és a motor passzolnak, na ez pont ez a helyzet!
..most látom a honda ováldugós vasa nekem is álommotor volt...de megfizethetetlen...sajnos..
kicsit macerás lenne most videózni..el van pakolva télire...henger feltöltve olajjal...kerekek a levegőben..kipuff és légszűrőház bedugva..akksi a töltőn..és le van takarva
..és a többiek már tudják ,hogy túlbuzgó vagyok a vassal....már nem lepődnek meg...
..ellenben aki hallotta igazolja ,hogy egészen felnőttes hangja van
cs. nagyon szép a motorod! Tennél majd fel róla videót? érdekel a kipuff hangja
miért..nem szép a motorja?
Én most tettem fel néhány képet a vasról..de nem kérek kommentet
Levette már azóta a galériát
Most ezt nem értem...felugrik egy csomó motoros kép...mit kell rakta kommentálni?
Hát, pofátlankodni, meg több embert lehülyézni azt te szoktál komám, úgyhogy ezt hagyjuk is....
Meg hát segítségem is volt:
Ja!Az asztal egy békebeli aluvázas még made in ddr.Kisebb asztalontáncolós garázsbulikat kibírt már.
A lejtő mint egyszerű gép már elég régi találmány,az én derekam meg elég sz@r ahhoz ,hogy négykézláb szereljek.Egyébként teljesen jó volt minden,szinte kár volt szétszedni,de most már tudom ,hogy oké.Valszeg a régi tulaj megcsináltatta nemrég.Egyre jobban szeretem a régi tulajt.