Nekem ellenezték gyerekként a motort ...vettem sutyiban... Tiltották a cigit....hát juszt is..
Neked megmondták a kötelező tutit? Ellene mentél?
Neveld a chopperre...meglásd speedes lesz (nem a szintetikus szarra gondoltam)
a Full Gas elmebeteg árakon dolgozik.. kis szürke kupak és a papír tömesz a vez. lánc fesz. alá 2800 ft....vágtam papírból és paszta a régi kupakra ....mondjuk drága volt az a csöpp paszta....kb 100 ft és nagyvonalú voltam
sajna ameddig szar van addig veréb is...és nem ,hogy emberi árakon dolgoznának..és az alkatrészen sem a 2-300% hasznot várnák....inkább majd jól becsődölnek...
Persze simán befért a gyári helyére,mert a kerék középső "agy" része ugyan az a méret.Ha esetleg érdekel leírhatom neked részletesen,néhány fotóval kiegészítve.
Hogy drága e 20ért a felni?Hát ez mindenkinek mást jelent.Én 10 ért vettem a felni,5-ért egy féktárcsát.A lánckerék oldalra minden jó a gs-é.
Ha érdekel valami írj.
ha jól emlékszem a haynes azt írja, hogy ha le van véve a kipuff, akkor ezt az alátétet cserélni kell. de szerintem, ha kap egy kis pasztát, akkor az is megfelel. meg valahol azt is olvastam, hogy időnként ki kell hajtani a csavarokat, meg befújni wd430-el, vagy cserélni, mert a nagy hő, meg a rozsda miatt berohad, és nem lehet majd kihajtani, ha kell.
Nekem 16 éves korában kellett cserélni.Viszont az óra szerint 24 ezer volt benn. Ez teljesen hivatalos adat, mert ennyit mutatott a km óra és mint tudjuk, M.O.-n nem divat buherálni az órával!
De egy csávó nálunk 7 ezernél cserélt a 2 éves DRZ-ben, amit zsíran vett részletre.Szóval a @-om tudja.
Gratulálok.Nálunk is kb így várható az időpont.Bár a dokik mindenhol mást számolnak, de nem szamár lesz "talán" , hogy 10 hónapra szülessen!
Viszont meg ne engedd neki, hogy "csopperes legyen"!
"amikor a gyerek készült" na, azóta nem tudom pirulás nélkül végignézni a Kill Bill-t... Pedig alapjábavéve az Ember szereti a Tarantino-filmeket, de ezen valahogy unatkozott...
Chopperben is van, amit bírok (nekem a Walz Hardcore-építés tetszik), de ez a szögleteskormányos-sárkánykígyós-candyszínű-nagypirosgombos miafene...