Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis haveri buli, ráfeksünk a kutyákra, mert nem bírják a petárdákat és gyenge italozással búcsúztatjuk ezt a trehány évet... remélem, mire másnap felkelek, már március van....
otthon, család, max ha haverok a közelben lesznek, akkor lenézünk oda, csak az íze kedvéért
Sportos karácsonyi test? Most én is felraktam magam a pálesz-bejgli-zsírhús vonatra... csúnya kudarc lett a testem ...lol

Az a gond, hogy kitaláltam, elmegyek egy körre karácsonykor és olyan jégréteg volt, nem mertem, azóta depizek, pedig, csak XJ900-hoz kéne levinnem a GS-t (15km) és felhozni a 900-ast...
na de a GS-t még csak-csak, de az XJ 240-260 kilóját nincs kedvem jégen terelgetni, most meg egyfolytában dolgozom...remélem lesz egy száraz nap valamikor.
Nem lesz banda bulitok?
Szilveszterkor ki- merre?
szerintem is egy jó kis túra vagy sör mellett kell elsimítani a dolgot (bár egy apai pofonba még nem halt bele senki...)
Jah- nem kellenek ide segéd eszközök...

Majd elrendeződnek a dolgok...
Sose voltam nagy boxrajongó..............inkább elkerülöm.............de annyira sötét volt ez a gixxergyerök..............még fel is hívott és elküldött az anyámba..................én meg csak röhögtem rajta.
Mondom civilben Kawa, amilyen szerencséje van Dipshit komának :D
Azért baszki, mert ha vissza is ütsz (azért remélem, ha már ), akkor mindkettőtöket bevisznek, azt pihi...
Gyúroka 85- re komolyan sajna kissé több most 92...
A kés buzi dolog, akkor ér a keresztkulcs is.

fisi, olyan 85kg lehet, Dipshit, talán 65-70...
Szerintem itt sörözés kell, meg egy laza anyázás, modjuk, ha akartok verekedhettek tőlem, ha már vér lesz, majd szétszedünk és röhögünk, valahogy nehiszem, hogy bármelyikötök nagy MMA fighter lenne, bocsi...
Jó kis utópia- Sly haverom éppen rendőr lett - igaz bár Cb 500- a volt, de szerintem megszeretgetné azért Dipshit kollegát, igaz a bevetési vagy mi a tököm egységnél van, nem hinném hogy találkoznának..
Válaszolva kedves kérdésedre- kb. 10 napja kerültem egyet a kawával egy laza 80- ast, jó volt, de igazad van tényleg hiányzik a motorozás...
Hogy kerülnék én zárkába?
Kawák nem voltak rendőrgépek................azok nem xj-k?
Ja, aztán kikapsz pont egy ex-motoros rendőrt, akinek civilben Kawája van ás berak a kedvenc zárkájába, ahol ki van készítve a szappan
Rá se ránts.....................nekem a véremet akarta venni a gixxergyík.................késsel.
Feljelentenél- na ennyit rólad szarkupac- kemény gyerek vagy te mindig is az voltál....

Nálatok sincs élet? Kurva tél, annyira depis kezdek lenni, hogy lassan egy jó tömegbunyó is felüdülésnek kezd tűnni...

Van egy haverom, akkora, mint egy ház...ő szokta mondani, amikor éppen véress péppé akarok verni egy természetesen nem létező személyt, hogy "nyugi...a szeretet mindent megold"

Mikor motoroztál utoljára? Azért vagy, ilyen feszült....
..ha meg ne adj isten feljelentenélek utána, majd magyarázkodhatsz

-Miért csinálta ez uram?
-Hát az úgy volt biztosúr, hogy hónapokkal ezelőtt ez a SZEMÉTLÁDA, a FÓRUMUNKBA, érti?! A FÓRUMUNKBA betett egy KAWASAKI(azsizten) ER-5-öt lepisilő kisfiúról egy rajzot!
-..........
-ksdfgv?!?! feh?!?!elufg?!
-Ezt komolya....
-ukzffb!jdsgf!?!skdg!
-Vigyék el!
Semmi gond- csak Dipshit koma lesz örök emlékű a szívemben de majd ha ezt lerendezzük vele egyszer akkor én is megnyugszom...-ennek is el fog jönni az ideje egyszer!

Hogy hogy kerülök ide? Gondoltam, ha már leírtad feldobom a hangulatod!
Mondom hogy felesleges a feszkó.
Nem baj komám majd ha eljön az ideje és pofán baszlak akkor lesz!
Az igaz, viszont van mozgás a fórumon :D

fisi, ne izgasd magad, mert a szeretet úgyis mindent megold
Egyébként meg, hogy a faszba kerülsz ide?

Mondjuk én már átjárok olvasni, amióta Xj is átjár...na meg Dipshit egy időben...már ha emlékszel

Bocsi nem bírtam ki, itt fuldoklok