Lefosom a bokám! Íróasztalon szereli a Gs-t! Hogy a gránátba reptetted oda föl?
Milyenek voltak a tűgörgős nyeklő vackok?.....gondolom tök szárazak!
Most legalább két szezont nyugodtan hajthatsz
Ha már kérdezted:
Pénteken lemegyünk páran Magyarhertelendre,kibéreltünk egy 2szintes házat 10-en.100m-re a thermálfürdőtől:)))Áztatjuk a Shrek-testünket,lazulunk,pálesz-sör-jégerkúra:)))))Aztán elsején jól hazajövünk
Csak annyit hogy buta mint a sötét éjszaka....................csak sokszor.Ez fájt neki.
Pedig igaz.
Az a fajzat aki 200-al meg túrázni csak térden hajlandó kanyarodni stoppie-val megállni egykeróval elindulni és 24 évesen széthajtott egy 600-as meg egy ezres gixxert.De pályán sosem megy mert az snassz és nem érdekli.
Mindezt fórumon melldöngetve.
Én meg a bakeliten motorozó túrahernyó vagyok és mit szólok be neki adjak több tiszteletet mert 4 évesen már motorozott.
Csak a jég miatt hsiztiztem, imádom azt a nagy dögöt, telejesen más pályán, nem dobálja a szél, stabil, nem érzi a 2 személyt sem...azért az már más kategória és amióta a karbi is rendben, nagyon fasza a fogyasztása is, de ezt Xj tudja pontosan...
F-esről nekem fogalmam sincs, azt is nemrég tudom, hogy léteziki :)
Ne nyavalyogj- az akkor a Suzukitól csak 40- 60 kilóval több- nem fogsz megszakadni!
Itt két héttel ezelőtt hétvégén elég baráti 5-6 fokok voltak úgyhogy jól beöltözve egész jól lehetett kenetni..
Nah már akkor kérdés- az F- es verzió ennyivel drágább volt a sima Gs- nél vagy csak későn jött ki, hogy ennyire keveset látni belőle? Először nem tetszettek, de így utólag jobban néz ki mint a sima naked verzió- szal mi a titok nyitja?
(nekem is van olyan műszerasztalom, ami potom 650 kg-os műszert elbírja......)