Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió!

Simán felmegy rá. És nem érzel sokkal másabb érzést.
Ha jól emlékszem Tibkinnek volt így.
Esso cimbi pedig anno nem /70-es hanem / 80-as gumit rakott fel, így bár úgy nézet ki mint a VANVAN strandmotorja, de állítólag jobb volt kanyarba.

Ellenben ha megállít a yard, vagy épp műszakira mész akkor bajos lehet, hiszen eltértél az előírástól, és 1 éve már erre is vadásznak.
Minden motoros kollégának
Boldog Balesetmentes Új Évet Kívánok!
Üdv no_screen.
Szerintem a gyári 3,5"-os felni nem igazán enged meg vastagabb gumit,vagyis rá lehet tenni,de vacak lesz a kanyarban és csúnyán fog állni.---szerintem erre még a 130-as is nagy.
Hali mindenki! Olyan Gs 500 F tulajt keresek aki próbált már a gyári 130/70-17 es méretű hátsó gumi helyett eggyel nagyobb méretet feltenni a gs re..(140/70-17) vagy bármilyen más méretű gumit a gyárinál! A véleményét szeretném ki kérni, hogy rá megy e a 140/70-es gumi, illetve, hogy érdemes e nagyobb gumit feltenni rá? Vagy rosszabbul fog viselkedni a kanyarban a motor? Köszönöm a választ! :)
..azt hiszem ,hogy ezt a legyártást én sem úszom majd meg :(
A lánccal nem lesz gond,feltéve ha nem bridgeston gumit teszel fel.Nem tudom miért,de nekem a bridgeston 164 mm,de a gyári is szélesebb volt mint 130. Láncvédő műanyag is simán elfér a gumitól.
A másik oldalt a féknyereg tartót meg le kell másolni egy picivel nagyobb töréssel.-Én ezt egy elég masszív 20*20-as anyagból csináltam.
ez mind ok...de a szélesebb felni esetén nem kell valamit változtatni..,hogy a lánc és a hátsó fék kitámasztás ne legyen túl közel a felnihez ,gumihoz?
U.I ha már ilyen széles kereket tettél bele...gondolkodj el a felni peremének a polírján...szerintem nagyot ütne!
Ez még lemaradt.....
Szupermoto kerekekkel egyszerűbb a helyzet szerintem,mert ott akár agyat is tudsz csináltatni egyedi méretekkel.Jelen esetben a gs500 agy méretekkel..
Üdv. ganjaninja
Hogy kerül bele?Hát ezt elég hosszú ideig terveztem és bebarangoltam jó pár külföldi weboldalt mire megtaláltam a számomra legideálisabb felnit,amit beépíthetek a motor egyéb alkatrészeinek cseréje nélkül.A legideálisabb a 2005-ös Katana felni lett volna,de ezt sajna nem találtam csak bontóba és ott is csillagászati árat kértek ért.
Szóval újabb keresgélés....és rájöttem,hogy az sv650 hátsó felnije mm pontosan megegyezik.Sikerül is találnom egyet féktárcsával viszonylak olcsón.
Aztán egy számmal kisebb belső átmérőjű csapágy csere után(gs 6303-sv6304)szinte mehet is be mint a gyári..
Kedves Barátaim!
Egy olyan Évet kívánok nektek ami telis tele van valóra vált álmokkal és nincs benne keserűség!
B.U.É.K
ez jól hangzik
Kedves László.
Hogy a málnába került bele a szélesebb kerék?...csak mert küllős szupermoto kerekeket szeretnék az enyémbe hebregálni..
...a gurulás, vagy csillagtúra után nálam lehet bulit csapni, ha igény van rá.
főzés-sütés , ittalvás, sátorhely, kommunális ellátás, megoldható.
a kutyát se zavarjuk .
Á, a téli nem jó, valahogy mindig több kell belőle
jó ötlet, mondjuk egy évadnyitó gurulás márciusban.... reméljük, hamar tavaszodik
Üdv. isti55
Épp ma reggel szerettem volna gurulni én is,de amilyen sáros utak vannak errefelé.......inkább lemondtam róla.
Már úgy kipróbálnám ezt az újfajta 420 forintos benzint.Biztos jó lehet ha minden nap benne van a hírekbe.
Csak sáros, mint egy varacskos enduró. De azért csinos
Én is láttam egy robogót ma a munkahelyem előtt. Úgy látszik, nem mertek odaállni vele Teresa mellé, pedig nem harap
kényszerből- ? gurultam ma egy keveset.
semmi gáz nem volt, de a nedves aszfalt miatt a zabszem a s...-be volt. Sz f.-váron láttam egy zőőd sportmotort (gondolom kawa)
kicsit megnyugodtam hogy rajtam kívül is van "nemszázas"
Üdv laci egykéthánégy !
le se sz...rd a fikázókat !
láthatjuk valahol majd élőben ?

(én erősen gondolkodok egy jóidős fórumos összeröffenésen )
Nehezen találtak tipuskódot.
Ja, igaz, el is feledtem, hogy te a 450-essel jársz. OK, azzal nem futok össze lépten-nyomon.
"Mi ez a két vödör az elején? Homasitában párban olcsóbb volt?"

Mi volt a probléma?
Az enyém azért nem olyan gyakori. Mondjuk nem is fehér holló kategória
Nevetni fogtok...........az enyém is feladta a leckét a vizsgabázison.