Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit elő is jelez egy tábla 9:12-nél
Bledből hazafelé vidi, Zoli adatlapján. 9 perc után valamivel lesz a bukkanó
Hol a vidi? Megnézném...
Ennyi homokiniggerre nem vágyom.
Mongólia annyira nem is. De Örményország és Kirgizisztán nagyon érdekelne
Na odaneeeee.A minap néztem a trabant trek-et...............elmebetegek de majdnem megfagytak ott.
Ennél mi a menőbb?

..mondjuk elmenni vele valami faja tábláig, mondjuk egy Üdvözöljük Mongóliában tábla megteszi
Igaz.....
Mondjuk spec az ilyen koporsóseggű gépből első nemenetben tuti csinálnék valami meőbbet.
Az 1100F annyira nem mozgat, hiányzik belőle a stílus. Old school never die
Most hogy mondod.............voltak fák is..............elgondolkodom rajta............fa nélkül jobban menek.
Irány a dolomitok.
Ha kapok a GS-ért 800 at, akkor valahogy megoldom
Még bele se jöttem a terepezésbe.. hogy nőném már most ki?
Van viszonylag olcsón fiatalabb 1100-as itthon is......igaz a kintről hozott lehet, hogy jobb....
akkor szoktak támadni a bukkanók,amikor nagyon gyorsan jönnek szembe a fák.ilyenek ezek,megbeszélik
Van 1500 euród?
Ez amit linkeltem bő 1500 euro, dobozszettel mindennel együtt. Örök darab lenne nálam, gyanítom.
Szerintem lassan kinövi ezt a terepimádatot ahogy öregszik.
erő az lesz benne,én inkább a súlya miatt aggódnék,úttalan utakon ad egy kis hátrányt
két egydugós fék.. kapaszkodunk meg imádkozunk mellé
Pláne hogy felfelé menet küldtem neki majd rákészülök a féknek és derült fák közül orrvul rámtámad a bukkanó.
Na abból nem sok van!.....volt nálam a gép, ritka szép darab és teljesen gyári....majdnem első tulaj mert havertől vette még kint...ja, és a blokk az szétüthetetlen ha van benne olaj...
úgy hogy nincs járhatatlan út,csak gyáva pilóta
Csak azt sajnálom, hogy az utak 80%-át sötétben teszem meg
egy i-vel kevesebb van a nevében, de mind1