Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itt egy pár kép az óráról és a felszereléséről. Anno pár éve dokumentáltam olyan szándékkal, hogy majd felrakom egy weboldalra, de sajna időhiányában ez elmaradt. De a képek megvannak.

A képeken lehet látni, hogy ez egy Sigma óra. Mocira igazából csak ezt ajánlom. Persze lehet hogy más márka is jó, de ez biztosan jól mér. Az enyém 199 -ig van hitelesítve gyárilag. Tudtommal. Nem panaszkodom rá, mert semmi gondom vele, pontos, és elég nagyok a számok.

Csináltam hozzá egy tartót, ami a Km és Ford.szám mérő óra tartójának közepén lévő csavarral van rögzítve. Elég masszív, stabilan tartja az órát, és kesztűben is jól lehet kezelni azt.

Az érzékelő gumigyűrű segítségével van a teló aljához rögzítve, ez stabilan tartja, de ha véletlenül valami miatt beakad valahová, akkor sem töri el, csak elfordul. A mágnesnek csináltam lemezből egy egyszerű tartót, ami a féktárcsához van rögzítve.
Tök egyszerű felrakni rá, kb annyi, mint a biciklire felszerelni.
Felszereled a telóra és a kerékre az érzékelőket, beállítod a kerékátmérőt és kész.

Nekem is volt anno a Jafferemen, sikerült is lemérnem vele mennyit csal az óra és levarázsoltam róla.
Keményen 95-el szaggattam.
Egyébként alsó tartományban jó nyagon az is.
Üdv! Látom van fent a mocidom bicaj kilóméter-óra! Hogy szerelted fel a kerékhez? Milyen típusú az óra?
Blue!
"Ezügyben szoktam jót nevetni - ALIG HASZNÁLT.....

miért? A plexinek is van szavatossága?"

Najóvanöcsém látom ki akarod húzni a gyufát. Azt úgy értem, hogy kevésszer volt fent: 3 muslincán és két szúnyogon kívül nem találkozott száz darázzsal és/vagy ezer lóbögöllyel, nem érte eső, por, hó, jégeső, nyugdíjas retikül, stb. Nem karcolódott, mattult, nap nem szítta. Ha már egy éve használnám, az időjárás és egyéb környezeti ártalmak biztos meglátszanának rajta. Na van még kérdés?

"Amugy tedd fel a vaterára, teszveszre, hirdetésekbe......több helyen, töb az esély"

Már feltettem egy pár helyre
tök lol..."tiéd a hayabusa?jah...de még fojtva van...csak 300at megy a héten megyek kiszedetni a vacak gyári fojtott elektronikát aztán már akkor lehet majd vele normálisan közlekedni..."
fölrakhatnám az R1 KILLER matricát
Ja ja:-)
Isten áldja a franciákat:-))) Hiszen ez egy Peugeot robogó idom:-))))
És akkor mi van ismételten?
Burjánzani fog a feketpiaci chipszet, meg egyébb okosságok:-)))

Ha jól tudom a Busánál van az hogy alapban csak (csak) 300-at megy.....azt van valami kis dobozka (gondolom ez a chiptuning) amit beleteszel és GOOOOOOOO
A cimbi megvette és csak 340-ig merte húzni az új M0-ás szakazon:-))) (Bocsi Fecó - ha nem igy volt akkor javítsd a bejegyzésem:-)))
gondolj bele lenyomnád a nagy gixert
Persze a kis szar "PÖZSÓJUK" nincsen folytva ...
105nél még a TZRem is többet megy pedig az 50es...
respect francia gsx-r club
EZT NEM HISZEM EL:
Annyira nem lényeg. A fejidom egybenvan és nekem ez a lényeg. A moci szerintem idom nélkül is szép.

Ha valahol olcsón lenne válószínűleg érdkelne, de nagy pénzt nem fogok érte adni. Annyit nekem nem ér.

De szerintem ha valaki szélvédőt akar a mocira akkor vagy szerezzen gyárit valahogy, vagy valami más moci gyári fejidomját plexivel rakja fel a mocira. Pl. mint te. Ránézésre a tiéd is fas.a és biztos százszor jobb mint az ilyen meg olyan túraplexik.
Attis nem akarom rontani a boltot, de a jelenlegi ára 119 euró vagyis kb 30.000ft....
Persze ezért ki kell mened Bécsbe......ami plusz....
Ha idehaza veszed meg akkor valóban ennyiért kijön!

Az tény hogy 23-ért megérheti annak aki ilyet akar!

Ezügyben szoktam jót nevetni - ALIG HASZNÁLT.....

miért? A plexinek is van szavatossága?

Amugy tedd fel a vaterára, teszveszre, hirdetésekbe......több helyen, töb az esély
JAAAAAAAAAAAAAA?:) igy már ok:-)

Anno találtam Én is egy oldalt ahol állítólag a mai napig lehet rendelni ilyen idomokat - csak sajna nem épp 2ft-ért - ráadásul ha jól emékszem vagy francia, vagy angol postázással
én nem kívántam semmit, ezekre a helyekre nekem is el kell menni...amúgy is csak érdeklődtem, úgy is sok nekem ezért az árért...
A moci már így került hozzám Németből, tehát fogalmam sincs. De nagyon úgy néz ki, hogy eredeti a fényezése, ami egyezik a mociéval.

Két dolog lehetséges.

1. Egy másik mociról ami borult mentették le és még a szín is stimmelt.
2. Az én motorom borult és csak a fejidom volt megmenthető.

Tulajdonképpen mindegy, mert a moci többi részén gyakorlatilag egy karcolás sincs. Tehát ha esetleg bukott is, akkor nagyon jól rendbe tették, és minden nyomot eltüntettek, és a moci amúgy meg tuti.
Sziasztok! Tudná vki hogy gsxr 1000 k1 -re milyen áttétel a gyári?
Mert lánc fogaskerék csere elött állok:) elszakadt 160-nál.....de szerintem nem gyári áttátel van rajta..löszi!
Ironed!
Nem vagyok héber anyanyelvű, de az új ára: 36768, most adom: 23000-ért (tényleg 3 x volt rajta, próbaképpen, kb 60 km-t mentem vele), ez 38%-os engedmény. Nem kívánhatod, hogy ezért még házhoz is szállítsam...
Greatman!
Ez nagyon jól néz ki. Olyan mint a gyári "S" jelzésű motoroké. Át kellett fújni vagy még a szín is passzolt?
Egy pár kép a mocimról, meg a fejidomról.

Ez a régi GS500 gyári Suzuki spoiler fejidoma, csak sajna az oldalidom, meg a hasidom nincs meg.
Habár nekem így is tetszik és jól funkcionál. Egyedül a lámpa teljesítményével nem vagyok megelégedve. A tompított optikás fényszóró, és nem egy nagy durranás.

A negyedik képet a Neten túrtam, amin lehet látni, hogy nézne ki az egész spoiler egyben.
Üdv!

Mit találtam...
http://mcs013.mcss.hu/pc/index...
Az időpontot alul kéretik beállítani 2007.ápr.1. 12:05 -re!
hát..akkor inkább Tatabánya...:-)
Ironed!
Budapest?! Most érdemes megnézni az új demszky gödröket. Ilyet nem látsz mindennap.