Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor én nyertem, mert veszekedni nincs értem, verekedni nem tudunk, de ha kiteszem az asztalra akkor még 1x magad köré is csavrhatod:-)
No ja:-) akkor egy cipőben járunk:-)))
És ugye mond meg a gyereknek hogy nem mehet osztálykirándulásra:-)

Tessék....
nekem ez van a dobozba
- Ezután SMS-ben megküldjük a tranzakció részleteit. Kérjük, hogy egy válasz SMS-ben hagyja jóvá a vásárlást, azaz küldjön egy OK tartalmú üzenetet az SMS feladójának, 8100-100 számra.
- Végül egy visszaigazoló SMS-t kap a sikeres vásárlásról.

Mit tegyek, ha téves adatokat adtam meg?

- Ha a mobilszolgáltató által visszaküldött adatokban fedezi fel a hibát, ne hagyja jóvá, hanem várja meg az általuk 3 percen belül küldött, elévülést jelző SMS-t, majd kezdeményezze újra a vásárlást, a jó adatokkal.

- Ha a mobilszolgáltató által küldött adatokat már jóváhagyta, és ez után veszi észre a hibát, újra kell indítania a vásárlást.

wrm
Sziasztok,
NEM KELL REGISZTRÁLNI MOTOROS MATRICA vásárlás esetén - a köv. a TEENDŐ:

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium április 1-től hatályos rendelete értelmében május 1. és szeptember 30. között a kétkerekűek számára váltott úthasználati jogosultság feleannyiba kerül (765 Ft + a vásárlás díja), mint a D1-es kategória személyautókra érvényes négynapos változata. A motoros matrica vásárlását interneten, telefonhívással, valamint mobiltelefon segítségével SMS-ben (csak a T-Mobile és a Pannon ügyfelei) vagy bankkártya terhére lehet kezdeményezni.
A használati jogosultság mobiltelefonnal történő megvásárlása esetén a vásárlás bárhonnan kezdeményezhető és nincs szükség a matrica felragasztására. Az új lehetőséggel élőknek a pályára történő felhajtás előtt kell elküldenie rendszámát SMS-ben saját szolgáltatójához a 8100-100 számra oly módon, hogy nem hagy szünetet az egyes karakterek között (motorra például: ABC123_D1M).
Az Állami Autópálya Kezelő zrt. a kibővített szolgáltatás okán nem emelte a matrica árát. A Mobilszolgáltatók az SMS küldés diját, (2 db SMS) valamint 100 Ft kezelési költséget számítanak fel minden tranzakció után.
Fontosabb tudnivalók a mobiltelefonos vásárlásról
Mi kell a jogosultság mobilon való meg vásárláshoz?
- Üzenet küldésére és fogadására alkalmas T-Mobile vagy Pannon GSM SIM kártyával rendelkező telefon.
- Előfizetői szerződés, vagy feltöltött mobil számla a két fenti mobilszolgáltató valamelyikénél.
- A vásárláshoz szükséges külön egyenleg feltöltése. További információ: T-Mobile, Pannon
- Az autópályára való felhajtás előtt küldje el rendszámát SMS-ben a saját szolgáltatójához a 8100-100 számra (például: ABC123_D1M).

FOLYT.KÖV.!
A kapható égőkészlet azért nem jó mert nagy a doboza, és nem fér be az ülés alá. Egyébként is 1000 Ft körül van és most megvettem az összes égőt 600 -ért és csinálok neki olyan dobozt amit be tudok tenni.
Pont a rendőrnek kellaz izzókészlet, ki kell védeni minden támadást, nehogy tudjon olyat kérni amit nem tudok mutatni.
Jó ötlet! Ezen a hétvégén én is 48-at nyomok, de jövő vasárnap jó lenne vmi
Ehez én még ujjonc vagyok. De ha jól emlékszem erről már volt szó. A hurkásnéni az Balaton?

Egyébként most hétvége az családi program.
Asszem ez a 2 hozzászólás a jó válasz a veszekedésre! A tartalom majdnem ua, csak én gyorsabb voltam! És van köztünk 160 km.
Mégegyszer

Blue

Sosem voltam olyan aki másét nézi, annyi van amennyi van.
Én is fizetek lakás kölcsönt, motor törlesztést, óvodát, iskolát, számlákat, nem könnyü de én mindig azt mondom, lehet, hogy kicsit csorobbak vagyunk de egészségesek és boldogok és ez a lényeg.

Kabát már csak kettő maradt a bstar és a spool, de csak fizetéskor, addig nincs kedvem venni.
Blue

Sosem voltam olyan aki másét nézi, annyi van amennyi van.
Én is fizetek lakás kölcsönt, motor törlesztést, óvodát, iskolát, számlákat, nem könnyü de én mindig azt mondom, lehet, hogy kicsit csorobbak vagyunk de szöveg és szöveg és ez a lényeg.

Kabát már csak kettő maradt a bstar és a spool, de csak fizetéskor, addig nincs kedvem venni.
Más:-)

Hétvégére 25-30 fokot jósolnak:-))))))

Ki merre megy?

Én északnak veszem az irányt és szombaton egy jót dolgozok Battán:-) Vasárnap meg kómázok egyet és megyek Éjszakára:-))))

Ellenben jövő hét szombatra valamit kitalálok.....
nem nagyot, de nem picit:-) Talán belefér a hurkás néni:-)))
Egyszerűbb lett volna bemenni a tescóba és levenni a polcról egy H4-es készletett:-)

De hogy válaszoljak.....
3,5W-os helyzetjelző lámpa......ez megy mindenhova

pici izzó és az érintkezőik vékony drótok amik visszahajlanak az üvegre.....
vagyis nem a bajonezáras kivitel.....
Az minek? Úgyse fogsz az útszélen kontrollizzót cserélni! 1 kell a rendőrnek, oszt jónapot!
A készlet a tecsóban 600, van hozzá doboz is. Te zsebben viszed majd?
Ja ja:-)
Viktor....

Szívesen cserélnék Én is sok emberrel:-)))
Főleg olyannal aki nem részletre vette a motoját, nem nyög lakásköltcsönt, nincs rezsije.....és hopp....nekem már nem is maradt semmim......Ja de:-)
Az asszony fizetése:-)))) amiből enni, és utazatni kell, no meg ruházkodni, kifizetni még pár dolgot:-(

Mikor leköltöztem Adonyba a szomszédom rökönyödött meg a legjobban:-)
A fia 4-5 évvel fiatalabb nálam......és a mai napig nincs semmilye (ja de:-) élete:-)
Nekem meg ugye akkor már ez volt a 2. lakásom (hitelre persze) volt családom, és terveim a jövőre...
A mai fitalságnak (tapasztalataim alapján) annyi a terve hogy holnap este mibe menjen bulizni......

Szóval ezért ember az ember......

Ruha ügyben!
Én tudom ajánlani a BStart kabátban....
Nadrágan a világért sem vennék fel se bőrt, se cordurát.......egy térdvédő megteszi.....hisz nem azért megyek el, hogy elesek:-))))
Ha meg esőruha kell szólj és leboltoljuk - de szerintem nálatok is van ilyen munkaruházati bolt....
Mondom!
Én ott vettem az esőruhát 1800-ért....és fasza szemüveget 900-ért!
Annyi a különbség hogy nincs rajta MÁRKANÉV
Na, akkor láncspré!

Mivel Teddy megvette előlem a nyuszisat , így kénytelen voltam a nagyvastól rendelni, mivel az enyém is fogyóban volt. Tudom, már agyunkra megy, de mégis!Valvolin fehér olaj. Ez mi? Ez nem a teflonos, ugye?
Segitsetek
Szedem össze az égőkészletet.
Vettem 12V 60/55W a fényszóróba, 12V-21W az indexekbe, és 12V-21/5W a hátsó lámpába.

De milyen kell előre a helyzetjelzőbe és a műszerfalvilágitásba és a visszajelzőkbe?
Nézted tegnap a dr csontot? abba is ez volt a téma. Mármint az asztalos-méricskélős project...
Most voltunk arra:-))))

Meg tavaly iv voltunk arra.....
meg tavaly előtt is voltam arra:-)

Ha nem hiszed kérdezd meg BViktort, vagy Dzsoki Juingot:-)
Bocs, lehet hogy rosszul fogalmaztam, hogy veszekedés. Nem így akartam de hirtelen nem jutott más eszembe.

Sokszor előjön több helyen hogy kinek mennyi a fizetése mennyit dolgozik érte mit kap még pluszba, és általában nézeteltérés kerekedik belőle.
Tudom hogy mi kulturáltak vagyunk (remélem) nem szokott probléma lenni, de ilyenkor kicsit mindig megrettenek nehogy feszültség legyen belöle, mert tapasztaltam már egyet mást.
De ugy látom nincs okom aggodni.
Nekem is nehéz, minden pénzem beletettem a motorbeugróba, 1 honap mulva talán tudok venni uj sisakot, később meg majd ruhát, addig reménykedem, hogy jó idő legyen és ne faggyak halálra.
Amig lehet verekedni addig hülyeség veszekedni:-)

Ha pedig az sem megy akkor kiteszük a kitennivalót az asztalra és a nagyobb nyer
le vagy hurr hurr hurrogva:-)

Azért bírom ezt a társaságot - mert itt nincs vezekedés - egyszerűen csak eszmét cserélünk.....
Én legalábbis nem érzek senki móndanivalójában olyat amin meg kellene sértődnőm, vagy megharagudnék érte........
Igaz EsSo néha bepróbálkozik, de kevés hozzá mint a vajas kenyéren a só:-)
(vagy Én vagyok annyira kretén hogy nem veszem a lapot és már rég meglicseltek volna? )

Az meg hogy nem mindig a motorozás a téma szerintem pont jó - hisz tényleg miről beszéljünk?
Doboztartó, lánc, gumik, kerék, olaj, ....... mindig visszatérő téma.......de azért közte nem árt mást is....
Köszi a gyors választ.

Este lefényképezem, és felrakom a dobozokat a képek közé.

Gs500 Forever

Tenyleg jó a fórum, én is szoktam sokat olvasgatni.
Egyszer szervezhetnétek egy túrát erre felé is (Eger)

Gábor
Esso

Sajna ez van:-(
A volt barátnőmmel drága anyukájával a szokásos dolgokon kivül nem volt egyéb problémám......egész addig mig el nem kezdtem dolgozni:-)
Csípte a szemét hogy a sutyerák 17 éves gyerek (merthogy 17 év, 3 hónap 8 naposan én már dolgoztam! BE BE BEEEE:-) többet vitt haza mint Ő 22 év után.....

Tudom mi a csizzió hisz itt a sárkány.....
Orzságos Onkológia.....12 órás müszak......egyedül van 10-20 betegre.....és kiszurják a szemét a létminimummal (+ sugárpótlék).....