igen mondtak jó helyeket itt a környéken kirándulás gyanánt ha érdekel.Mennyi km-re gondolsz?Sopronbol vagy Tatárol egy tank mert ugye eddig min 130km tehát oda vissza min 260 tehát itt a környéken nem sok marad.Ha érdekel meg irom miaz a hely de talán én is tudok menni ha olyan idöpontot találunk ami nekem is jó.
Én télen nyáron használom mindig.Olykor irdatlan körülmények között is.Ez élménytelennek tűnik,de aztán mégis élménnyé válik,azzal,hogy a GS szélsőséges körülmények között is teljesít,ami érték.Sportnak fogom fel.
A heidenau négy évszakossal nem pörgött volna ki,hanem lefulladt volna. Csak vicceltem!De azt merem állítani,hogy úgy viselkedett mint egy jó téli gumi autóra.Nagyon meggyőző,egy élmény.
Rájöttem valamire e pár évben!
Nekem most élményért van motorom!
Csak akkor veszem elő, amikor élményt szeretnék!
Ki mit gondol az már mellékes.
Nem veszem elő, ha esik, ha fagy, ha fúj!Az már nem tartozik bele az élmény kategóriába.
Persze van hogy Decemberbe 10-15 fok volt és szépen sütött a nap, akkor bizony előveszem és megyek egy kört.De ha olyan idő van, hogy hirtelen kárt tehetek magamban vagy a motorban, már nem megyek sehova!
Még össze sem fogom piszkolni!
2 éve közelharc van a nappaliban való tárolással is.
Huhhhhh..................foggalmam nincs...................de betyáros lehet me majd akkorák mint a sövöé csak mindkettő világít.
Nem mentem még setétben.
Ezt ismered nem rossz és árban sem.
ezt nézd meg.nekem jelenleg k64 van de nem rossz.
Nem érek rá sajnos ezeken a napokon, dolgozni fogok.
Nekem most élményért van motorom!
Csak akkor veszem elő, amikor élményt szeretnék!
Ki mit gondol az már mellékes.
Nem veszem elő, ha esik, ha fagy, ha fúj!Az már nem tartozik bele az élmény kategóriába.
Persze van hogy Decemberbe 10-15 fok volt és szépen sütött a nap, akkor bizony előveszem és megyek egy kört.De ha olyan idő van, hogy hirtelen kárt tehetek magamban vagy a motorban, már nem megyek sehova!
Még össze sem fogom piszkolni!
2 éve közelharc van a nappaliban való tárolással is.
Nem mentem még setétben.
Milyen a két lámpa fénye?
Még simsonnal gyerek koromban jártam a pékségbe!
Mostanában meg az ortopédushoz pár évente szurira!
Nem is olyan vicces már!