Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

18-as kerékre nincs Heidenau K66 most néztem utána.Bocsi!
http://www.motorgumishop.hu

Ezt ismered nem rossz és árban sem.
90/90 18 és 4.0-18 ami a 450-esre való
milyen méret kell?
Két új gumi van most a GS-en, nem szándékozok gumit cserélni, ha csak nem motorral együtt. Am 18-asban, nekem megfelelő méretben nem találtam belőle
http://www.gumiteszt.com/motor...

ezt nézd meg.nekem jelenleg k64 van de nem rossz.
Heidenau k66?
Kawasaki ER5-re."Négy évszakos" címen árulja a heidenau.Ennek megfelelően normál körülmények között is kiváló.Mindig tapad.
igen mondtak jó helyeket itt a környéken kirándulás gyanánt ha érdekel.Mennyi km-re gondolsz?Sopronbol vagy Tatárol egy tank mert ugye eddig min 130km tehát oda vissza min 260 tehát itt a környéken nem sok marad.Ha érdekel meg irom miaz a hely de talán én is tudok menni ha olyan idöpontot találunk ami nekem is jó.
Azért a téli kb 2000 kilométerért amit lemotorozok nem fogok 70 rugóért téli gumit venni. Inkább nem ülök motorra a havas, lefagyott hólés napokon.
Én télen nyáron használom mindig.Olykor irdatlan körülmények között is.Ez élménytelennek tűnik,de aztán mégis élménnyé válik,azzal,hogy a GS szélsőséges körülmények között is teljesít,ami érték.Sportnak fogom fel.
A metznek mintha lenne.
milyen motoron próbáltad? Robogókon láttam már téli gumit, de rendes motoron még nem
A heidenau négy évszakossal nem pörgött volna ki,hanem lefulladt volna. Csak vicceltem!De azt merem állítani,hogy úgy viselkedett mint egy jó téli gumi autóra.Nagyon meggyőző,egy élmény.
Egyébként tudsz ilyen 1 tankkal befutható fasza Osztrák köröket?
Azt hittem már határon túli kört terveztek.
Nem érek rá sajnos ezeken a napokon, dolgozni fogok.
Hát amikor a hátizsákban pihizett a kocsi önindítója................na akkor ez van................beöltözünk,anyázunk és indulunk.
Nekem most tűnt fel, hogy 2 éve nincs beállítva a GS lámpája!
Rájöttem valamire e pár évben!
Nekem most élményért van motorom!
Csak akkor veszem elő, amikor élményt szeretnék!
Ki mit gondol az már mellékes.
Nem veszem elő, ha esik, ha fagy, ha fúj!Az már nem tartozik bele az élmény kategóriába.
Persze van hogy Decemberbe 10-15 fok volt és szépen sütött a nap, akkor bizony előveszem és megyek egy kört.De ha olyan idő van, hogy hirtelen kárt tehetek magamban vagy a motorban, már nem megyek sehova!
Még össze sem fogom piszkolni!
2 éve közelharc van a nappaliban való tárolással is.
Talizunk hétfőn vagy kedden Győr környékén mert veszek egy kormányt.Ha akarsz te is gyere aztán majd meglátjuk.
Huhhhhh..................foggalmam nincs...................de betyáros lehet me majd akkorák mint a sövöé csak mindkettő világít.
Nem mentem még setétben.
Gyalogátkelőn jön a mammer.............én felé...........kéne fékezni.........upsssz..............február vót.
Helló Zoli!
Milyen a két lámpa fénye?

Még simsonnal gyerek koromban jártam a pékségbe!
Mostanában meg az ortopédushoz pár évente szurira!

Nem is olyan vicces már!
Egész augusztusig a legkeményebb motorozásom a tavaly decemberi volt. 4ben alapjáratról kipörgött a kerék a letaposott latyakos hóban vicces volt
Pedig kéne..................vicces tud lenni.