Látod, jó hatással vagyok mások fogyasztására is! nekem 3,72
Az a tájvédelmi terület merre van pontosan?
Én Perbál, telki fele mentem haza. Ezen az úton még nem jártam, és meglepően jó volt.
Telki után van egy körforgalom, ahol több mint fél kört kell tenni ha átmész rajta. Lehet kicsit poros is volt, mert olyan szépen megcsúszott az első kerék, hogy öröm volt nézni. Valószínűleg az volt a baj, hogy hirtelen dobtam át az egyik oldalról a másikra a motort, és volt egy kis bukkanó is.
Végül megtapadt valahogy, így happy end-el végződött a nap.
Urak !
Megtisztelő volt önökkel gurulni ! f@sza volt !
Csak hozzácsaptam a Sárvíz-völgye Tájvédelmi
Körz.-tet . 340 lett a vége.
Külön köszönet ataaa-nak a felvezetésért !
(nem is kellett erőszakot alkalmazni, hogy elvállalja ! )
Teljes ledöbbenésemre 4 l. volt az átlagfogyasztásom !
@Erik:
Köszi a részletes választ, ki fogom próbálni ezt a bevágást is. Lassan már profi versenybetétet csinálok a sima organikusból. Ájródinamikussan lereszelve, fűrészelve...
Amúgy ha megégett a felülete, nem elég lecsiszolni pár (tized) mm-t a betétből? AP Racing a betét, nem tudom, hogy ez milyen márka. (Biztos nem egy Brembo vagy Textar.)
Na először csípőfogó nagyjából bevagdostam aztán a fogoval tekertem rajta hajlott mint a konzerv nyitásnál a fém.Aztán barkács boltba vettem kb ilyet/http://www.argep.hu/popup.asp?... a zöldszinűre gondolok a nevét nem tudom sajna de fúróba is lehet befogni na ezzel szépen körbe csiszoltam,de a lyukat tehát a csövet valamivel dugd be ne menjen bele a fém forgács de úgy ,hogy utána ki is tudjad szedni a csőből a pl parafa dugó.Aztán le fujtam a végét.Kb 1 h meló
Kötelező programom volt a Zemplénben (egyetemi gyakorlat), aztán kirándulósra vettem a hazautat. Fenének se lett volna kedve 350 kilométert az alföldön lenyomni.
A Mátra annak ellenére is szar, hogy többször leért a kóceráj. Lilafüred-Felsőtárkány viszont nagyon fasza volt, kár hogy szembe sütött a nap szinte végig , és "foltos" volt az aszfalt a lombon átszűrődő fénytől.
Legközelebb ennyit az alföldön tekerni csak akkor fogok, ha a Beszkidekbe (lengyel-szlovák-ukrán hármashatár) megyek
nem egy vadregényes táj, de nekem több okból is kedves ! http://maps.google.hu/maps?q=s...
Az a tájvédelmi terület merre van pontosan?
Én Perbál, telki fele mentem haza. Ezen az úton még nem jártam, és meglepően jó volt.
Telki után van egy körforgalom, ahol több mint fél kört kell tenni ha átmész rajta. Lehet kicsit poros is volt, mert olyan szépen megcsúszott az első kerék, hogy öröm volt nézni. Valószínűleg az volt a baj, hogy hirtelen dobtam át az egyik oldalról a másikra a motort, és volt egy kis bukkanó is.
Végül megtapadt valahogy, így happy end-el végződött a nap.
Megtisztelő volt önökkel gurulni ! f@sza volt !
Csak hozzácsaptam a Sárvíz-völgye Tájvédelmi
Körz.-tet . 340 lett a vége.
Külön köszönet ataaa-nak a felvezetésért !
(nem is kellett erőszakot alkalmazni, hogy elvállalja ! )
Teljes ledöbbenésemre 4 l. volt az átlagfogyasztásom !
Kössz a túrát srácok, fasza volt! 280 km-re jött ki a vége.
Előre is köszönöm!
Köszi a részletes választ, ki fogom próbálni ezt a bevágást is. Lassan már profi versenybetétet csinálok a sima organikusból. Ájródinamikussan lereszelve, fűrészelve...
Amúgy ha megégett a felülete, nem elég lecsiszolni pár (tized) mm-t a betétből? AP Racing a betét, nem tudom, hogy ez milyen márka. (Biztos nem egy Brembo vagy Textar.)
A Mátra annak ellenére is szar, hogy többször leért a kóceráj. Lilafüred-Felsőtárkány viszont nagyon fasza volt, kár hogy szembe sütött a nap szinte végig , és "foltos" volt az aszfalt a lombon átszűrődő fénytől.
Legközelebb ennyit az alföldön tekerni csak akkor fogok, ha a Beszkidekbe (lengyel-szlovák-ukrán hármashatár) megyek