Úgy néz ki, hogy megoldódott a nyikorgó hátsó fék problémája. Beszereztem rendes reszelőt, rézpasztát, aztán adtam a fékbetét pofájának!
Most perpillanat nem nyikorog, reméljük, így is marad.
Az üzemanyag ellátási talányra nem sikerült rájönnöm. Az viszont tény, hogy elég hamar kifogy a normál állás, és a tartalék is hamar kezdődik. Ahogy számolgattam, kb. 7,5-7 liter lehet nekem a tartalék. (Teletankolva 250 km után kellett átfordítani, 3,85-ös fogyasztásnál.)
én tom miről beszél ataaa !/ naponta arra járok /
vagy "felmegyek" érted B.örs Agiphó vagy az 1-es úton valahol
találkozunk . Az 1-es út nem egy labirintus, igazából csak érinti Bicskét , el sem tudnánk kerülni egymást .
A meglátni és beleszeretni ééés összejön második hetében..vétlen voltam egy balesetben...a moci két bőröndben elfért.Én megúsztam rándulásokkal és egy kis agylögybivel.....Akkor döntött így.
Hiába mondtam ,hogy tudom a tutit..."..motor ami a lelkemet boldoggá teszi...tudván ,hogy az életem könnyedén elveheti.." (ez van a merevítőre gravírozva)....és nem is vezetek őrült módon...
Mindig azt mondta,hogy nem akarja végigasszisztálni a halálomat.
(ebben is van ráció)
...de mint türelmes pasi lassan kihoztam belőle mindent amit csak lehetett !:)
Addig megyünk, amíg van benya és járható út! Ehhez képest minden másodlagos.
Amúgy meg nem ül fel mögém, úúúúútálja a motorokat, az egész motorozást, ahogy van.
Na igen, az egyik barátunk is felújított egy Pannoniát. Amikor elmentünk bejáratni, egyszercsak megálltunk, és a fiúk valami "fúvóka dörzsárat" kértek rajtam számon, de csak egy gemkapoccsal szolgálhattam. Azzal is meg tudták csinálni. Még laptopdiagnosztika sem kellett.
Most perpillanat nem nyikorog, reméljük, így is marad.
Az üzemanyag ellátási talányra nem sikerült rájönnöm. Az viszont tény, hogy elég hamar kifogy a normál állás, és a tartalék is hamar kezdődik. Ahogy számolgattam, kb. 7,5-7 liter lehet nekem a tartalék. (Teletankolva 250 km után kellett átfordítani, 3,85-ös fogyasztásnál.)
Na mindegy, a lényeg, hogy megy a vas!
vagy "felmegyek" érted B.örs Agiphó vagy az 1-es úton valahol
találkozunk . Az 1-es út nem egy labirintus, igazából csak érinti Bicskét , el sem tudnánk kerülni egymást .
Igaz, hogy nem akarok a motoron meghalni, de az unalomtól sem.
Hiába mondtam ,hogy tudom a tutit..."..motor ami a lelkemet boldoggá teszi...tudván ,hogy az életem könnyedén elveheti.." (ez van a merevítőre gravírozva)....és nem is vezetek őrült módon...
Mindig azt mondta,hogy nem akarja végigasszisztálni a halálomat.
(ebben is van ráció)
...de mint türelmes pasi lassan kihoztam belőle mindent amit csak lehetett !:)
Ui: Csak a szerelmes ..türelmes!:)
margit, noooormális?
De attól még neked is húgyköved lesz, ha nem állsz meg...
Amúgy meg nem ül fel mögém, úúúúútálja a motorokat, az egész motorozást, ahogy van.