Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom tudod a tutit! :)
Milyen széles a kormány mert én holnap szeretnék venni egyet.Kellet valamit alakitani vagy minden oké volt a berakásnál tehát nincs toldás vagy vezeték csere.
Köszi a választ! Akkor megvan a karácsonyi ajándék
Nem nagyon tudom, mi mekkora nyomaték, de akkor kb 6 Nm-től kellene 240 Nm-ig lefedni a tartományt?
Designold át cafferacer-ré: csutkakormány, buborékplexi, hosszú tank, egyszemélyes ülés, hátra üléspúp.
Kettő kell mert olyan nincs amelyik 10-től 240-ig jó(igaz a Te gépeden nincs 240-es csavar, de még lehet olyan motorod amihez kell ).........általában 6-tól 30-ig van a kicsi és 25-től 200-ig a nagy persze az olcsóbb fajtából mert a profi cuccoknak kisebb a tartománya általában......a kicsi sajnos sokkal drágább, nagyot már 7-8000-ért lehet kapni kicsit 15-től felfelé...
jogos, tervbe van véve a nyomatékkulcs, csak egyenlőre azt sem tudom, hogy milyen tartományban kell vennem (olajszűrő csavar, gyertya, láncfeszességnél a kerék mind más nyomaték, a kulcsok meg ami viszonylag megfizethető az szűk tartományban műxik.)
Ezért kéne a nyomatékkulcs....egyszercsak a sok kis túlhúzástól megszakad a menet, nem ritka és addig amíg nem történik meg mindenki azt hiszi, hogy az úgy jó ahogy épp csinálja....
..most azon filózok...hogy a málnába csináljam megy egyszemélyesre..
...valahogy le kellene vágni a hátulját.......a küllőzött szupermoto kerekekre még nincs meg a pénzem :(
Most szárad még a gravír kiemelő festék...aztán polír...de a kormány már fönt vigyorog.....majd ha készen lészen..lesz kép.
csúcs!
Aztán semmi kép?
Kapott ma új pazzaz kormányt karbon bevonattal...gravírozott merevítővel!:))
Pláne kompenzál a GS, amit az E-vámpír elvitt, azt a GS visszaadja. Ha veszel rá aranyláncot, ha nem.
nincs lelki nyűgöm....sőt..sokkal felszabadultabb vagyok..
..bár furcsa szembesülni azzal ,hogy akivel együtt voltál...egy energia vámpír.. (nagybociszemmelnézősszmájli)
Tényleg? Akkor neked tényleg jót fog tenni a motorozás. Engem minden lelki nyűgből helyrerak.
Motorozni megyünk..nem pózolni..meg fotózkodni....bár ha pucsitós lányok falkái üldöznének...csak csak fotóznék néhányat..
(persze könnyen ugat aki két napja szingli) :)
Majd írjátok meg, milyen volt, meg tegyetek fel képeket.

(Akár invázós pólóban a GS mellett pucsítósokat is... )
Neeeeekeeeemteeeecccccik! :) (reklám után szabadon)
Jó kis útnak tűnik. Csak sajnos nekem a szombatok nem jók... (meló van...)
Egy kis korrekció! A ás B pont között nem az M1-esen, hanem az 1-es úton!
Én erre gondoltam. Start és Cél kibővíthető mindenki számára ízlés szerint.

http://maps.google.hu/maps?sad...

Én a B pontnál csatlakoznék be. Ebben a körben van Vértes, egy kis Gerecse, Pilis, majd a végén aki akar, az hazatérhet a Budai hegyeken át. Pihenőket be lehet iktatni Tatabányán a Turulnál, és Dobogókőn is.
Én is napsütést olvastam. Időjárás lesz, az biztos...

És hová mentek? (Ha Ózd felé jöttök, legalább javíthatnánk az arányokon a lagzis menetben, mert csak chopper lesz rajtam kívül...)
Legyen a szombat..nekem mindegy:)
Verőfényes napsütés lesz!
http://www.idokep.hu/
Nézegettem az időjós oldalakat....a békákat is megkérdeztem....szombaton még esős idő lesz :(