Milyen széles a kormány mert én holnap szeretnék venni egyet.Kellet valamit alakitani vagy minden oké volt a berakásnál tehát nincs toldás vagy vezeték csere.
Kettő kell mert olyan nincs amelyik 10-től 240-ig jó(igaz a Te gépeden nincs 240-es csavar, de még lehet olyan motorod amihez kell ).........általában 6-tól 30-ig van a kicsi és 25-től 200-ig a nagy persze az olcsóbb fajtából mert a profi cuccoknak kisebb a tartománya általában......a kicsi sajnos sokkal drágább, nagyot már 7-8000-ért lehet kapni kicsit 15-től felfelé...
jogos, tervbe van véve a nyomatékkulcs, csak egyenlőre azt sem tudom, hogy milyen tartományban kell vennem (olajszűrő csavar, gyertya, láncfeszességnél a kerék mind más nyomaték, a kulcsok meg ami viszonylag megfizethető az szűk tartományban műxik.)
Ezért kéne a nyomatékkulcs....egyszercsak a sok kis túlhúzástól megszakad a menet, nem ritka és addig amíg nem történik meg mindenki azt hiszi, hogy az úgy jó ahogy épp csinálja....
..most azon filózok...hogy a málnába csináljam megy egyszemélyesre..
...valahogy le kellene vágni a hátulját.......a küllőzött szupermoto kerekekre még nincs meg a pénzem :(
nincs lelki nyűgöm....sőt..sokkal felszabadultabb vagyok..
..bár furcsa szembesülni azzal ,hogy akivel együtt voltál...egy energia vámpír.. (nagybociszemmelnézősszmájli)
Motorozni megyünk..nem pózolni..meg fotózkodni....bár ha pucsitós lányok falkái üldöznének...csak csak fotóznék néhányat..
(persze könnyen ugat aki két napja szingli) :)
Én a B pontnál csatlakoznék be. Ebben a körben van Vértes, egy kis Gerecse, Pilis, majd a végén aki akar, az hazatérhet a Budai hegyeken át. Pihenőket be lehet iktatni Tatabányán a Turulnál, és Dobogókőn is.
Nem nagyon tudom, mi mekkora nyomaték, de akkor kb 6 Nm-től kellene 240 Nm-ig lefedni a tartományt?
...valahogy le kellene vágni a hátulját.......a küllőzött szupermoto kerekekre még nincs meg a pénzem :(
..bár furcsa szembesülni azzal ,hogy akivel együtt voltál...egy energia vámpír.. (nagybociszemmelnézősszmájli)
(persze könnyen ugat aki két napja szingli) :)
(Akár invázós pólóban a GS mellett pucsítósokat is...
http://maps.google.hu/maps?sad...
Én a B pontnál csatlakoznék be. Ebben a körben van Vértes, egy kis Gerecse, Pilis, majd a végén aki akar, az hazatérhet a Budai hegyeken át. Pihenőket be lehet iktatni Tatabányán a Turulnál, és Dobogókőn is.
És hová mentek? (Ha Ózd felé jöttök, legalább javíthatnánk az arányokon a lagzis menetben, mert csak chopper lesz rajtam kívül...)
http://www.idokep.hu/