Én simán le szoktam húzni a gyertyapipát, eddig nem volt gondom vele.
Viszont én nem csavarnék rajta felet, szerintem az kicsit sok. A dobozra nem 1/8 van ráírva? (Nekem úgy rémlik.) A lényeg, hogy ne húzd túl, mert könnyen beleszakad a hengerfejbe a gyertya. Én annyira szoktam meghúzni, miután kézzel már tudom tovább csavarni, hogy nagyon finoman szoruljon. De ez nem több 1/8-ad fordulatnál.
Illetőleg a gyertya dobozán azt írják, hogy ha kézzel be van csavarva a gyertya (hogy nekiérjen az alátétgyűrű), onnantól 1/2 fordulat és kész. (nincs nyomatékkulcsom) Ez így igaz?
A GS500-ashoz való gyertya felső csatlakozója menetes. A kérdésem az lenne, hogy ennél a gyertyapipát hogy vesszük le? Csak simán lehúzzuk, vagy valahol meg lehet oldani a kábelt, és lecsavarjuk?
Ez a gumi mint az álom.Ilyen volt az ER5-ömön télen.Nagyon király.Kb. úgy viselkedett mint egy komoly téli gumi autón.Bármilyen meredek havas úton felment.Szűz hóban pl. réten elment.Vastag hóban elment,kanyarban nem csúszkált.Blokkoláskor azt a jó kis smirglis hangot adta hideg vizes aszfalton is,tehát nagyon tapad.Esőre és hóra jobbat nem tudnék elképzelni,csak drágábbat.Általános felhasználásra is kiváló.Gyorsan melegszik.Tehát nem kell az első kilométereket óvatoskodva levezetni.Hogy mennyire tartós azt viszont nem tudom,mert az ER5-t eladtam.
Na hali!
R6 fórum halott...
2003 -as R6 ot szeretnék venni 56000 km van benne. Mire kéne odafilgyelni? Mit érdemes megnézni rajta. Állítólag csak túráztak vele(bár ezt nehezen hiszem) de a km legalább valós... 2004 -es GS 500 amat számolnák bele 255e kéne ráfizetni! Szerintetek megéri? Előre is köszi!
Valaki a forgógumi.hu-t ajánlotta, és ott 22000 Ft körül már volt a GS-re való metzeller (hátsó). (Nem, nincs részesedésem a metzellernél, nem azért dicsérem mindig. )
Ilyesmi mintájú gumikat a DL-eken látni, és ha Te is terepeznél néhanéha, nem lehet rossz.
Nekem, igaz, más típusú heidenau volt már fenn, a gyári BT-hoz képest nekem jobbnak tűnt. Akik használtak heidét, azt mondták, hogy egy évig km-től függetlenül jó, utána sajnos megkeményedik. Én is ezt tapasztaltam. De ha egy év alatt eleve jelzésig koptatod, nincs ilyen probléma.
Csak le kell húzni.
Viszont én nem csavarnék rajta felet, szerintem az kicsit sok. A dobozra nem 1/8 van ráírva? (Nekem úgy rémlik.) A lényeg, hogy ne húzd túl, mert könnyen beleszakad a hengerfejbe a gyertya. Én annyira szoktam meghúzni, miután kézzel már tudom tovább csavarni, hogy nagyon finoman szoruljon. De ez nem több 1/8-ad fordulatnál.
Azért várd meg a többiek véleményét is.
Szakértői hozzászólásokat várok!
Vajh befér előre a 120/80/17....csak mert hátra 140/80/17 méretet találtam ki?
...jahh és még mindig van egy H.H kormányom eladó! :)
occóó!:)
R6 fórum halott...
2003 -as R6 ot szeretnék venni 56000 km van benne. Mire kéne odafilgyelni? Mit érdemes megnézni rajta. Állítólag csak túráztak vele(bár ezt nehezen hiszem) de a km legalább valós... 2004 -es GS 500 amat számolnák bele 255e kéne ráfizetni! Szerintetek megéri? Előre is köszi!
Ilyesmi mintájú gumikat a DL-eken látni, és ha Te is terepeznél néhanéha, nem lehet rossz.
http://www.heidenau.hu/motorgu...
http://www.heidenau.hu/motorgu...
Tudom, hogy nem egy kanyarvadász, de vizen és füvön könnyen lehetne vele menni . És poros úton sem rossz.
Ez a legjobb mostanság.
Megéri spájzolni azért a 2-3 ezerért.
http://www.autoteka2000.hu/ind...
8200,-/4 L!