Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neeeem, te csacsi, azt csak BMW-vel lehet, japán motorral nem... Lagziba megyünk, vidékre. Igen, még Miskolchoz képest is lehet valami "vidék".
Miért mit csinálsz szeptember 11-én? GS-el felhőkarcolókat borogatsz fel?
Nekem pl. csak 09.11-e nem jó, a többi vasárnap szabad.
A délutános/éjszakás fórumozók között megemlíti majd valaki?
engem érdekelne, viszont csak vasárnap jó, mert egész szeptemberbe minden szombaton meló van....
Ahhoz még egy Hayabusa is kevés lenne.
De szívem szerint mennék, és ha most indulnék, még talán világosban hazaérnék.
Egyáltalán nem könnyű. Vadkelet.

És mikor? (ha 09.10. vagy 09.17., akkor sajna nem tudok menni.) És még kik jönnének? Vagy visszatérünk rá?
könnyű annak aki Miskolci
18 perc.
Én tavaly voltam ott asszonnyal nyaralni a Hámori tónál, na az gyönyörű hely...
Gyere. 20 percen belül ott vagyok.
Én Lillafüredre vágyom! Ott meg azért lehet motorozni is jókat. Mit szóltok hozzá?
Fecskendővel? Micsoda ötlet! Azzal tényleg szépen lehetett volna adagolni.
De hülye vagyok hogy nem drogozok! na ebédidőbe kimegyek és felhajtok egy dílert...
Ez is megoldható. A helyszín meg attól függ, hogy ki honnan jönne. (Nagyon szívesen lemegyek Nagykanizsára is, de az nekem már 2 napos buli, nem egy vasárnap ebéd utáni pl. )
pedig megvolna a hazaútra a benzin.
Szerintem az is jó program, hogy valahol találkozás, majd motorozni valahova, ott kaja & dumálás, majd visszamotorozni, és irány haza. Egy napos program, 3 - 500 km. Így kisebb az esély hányásra, és sátorral sincs nyűg.
Látod látod....ha lőnéd magad...tutira lenne fecskendőd....a precíz adagolást meghálálja!:)
Ja, úgy olvastam hogy nem mentem melózni...akkor mindent visszavontam!
Jól tetted! Te vagy a példaképem!
Nem volt hozzá tölcsérem, de gondoltam Műanyag lapból hajlítok egy kis vájatot, és úgy szép lassan betöltöm. na persze úszott minden, még szerencse hogy kint a szabadba kezdtem el. Aztán a végén levágtam egy zacskó sarkát, a csücskét kilyukasztottam és úgy szépen sikerült betölteni azon a pici (6-8 mm?) lyukakon keresztül. Utána gazdagon szódabiakrbónáztam a járdát, meg a bakot is, amin végeztem a műveletet...
Bár legközelebb ezt is ügyesebben csinálnám már.
Azok is eszembe jutottak....de egy találkozón juszt sem hagyom ,hogy fizessenek értem!:)
Tutira nem néz tükörbe.

Én nem tudom, ti hova jártok szórakozni, de furcsa, hogy alighogy szóba kerül, hogy "találkozó", erre az egyik a hányásra, a másik a tűkre asszociál. (Csak a k@rvákat felejtettétek ki.)
Nyahh húzok új kormányt venni a vashoz....megzargatom a robogóm ménesét!:)
Én 123-as mercit sosem láttam másképp, csak sültkrumplit kipufogva. Hm
Ne is sírj!:) Amúgy nem félek a pókoktól...biztos ,hogy ettem már!

..de most képzelj el egy Arachnophobiás pókot....neki milyen szar lehet!:)
én már a melóhelyen vagyok 1,5 órája....