Fecskendővel? Micsoda ötlet! Azzal tényleg szépen lehetett volna adagolni.
De hülye vagyok hogy nem drogozok! na ebédidőbe kimegyek és felhajtok egy dílert...
Ez is megoldható. A helyszín meg attól függ, hogy ki honnan jönne. (Nagyon szívesen lemegyek Nagykanizsára is, de az nekem már 2 napos buli, nem egy vasárnap ebéd utáni pl. )
Szerintem az is jó program, hogy valahol találkozás, majd motorozni valahova, ott kaja & dumálás, majd visszamotorozni, és irány haza. Egy napos program, 3 - 500 km. Így kisebb az esély hányásra, és sátorral sincs nyűg.
Nem volt hozzá tölcsérem, de gondoltam Műanyag lapból hajlítok egy kis vájatot, és úgy szép lassan betöltöm. na persze úszott minden, még szerencse hogy kint a szabadba kezdtem el. Aztán a végén levágtam egy zacskó sarkát, a csücskét kilyukasztottam és úgy szépen sikerült betölteni azon a pici (6-8 mm?) lyukakon keresztül. Utána gazdagon szódabiakrbónáztam a járdát, meg a bakot is, amin végeztem a műveletet...
Bár legközelebb ezt is ügyesebben csinálnám már.
Én nem tudom, ti hova jártok szórakozni, de furcsa, hogy alighogy szóba kerül, hogy "találkozó", erre az egyik a hányásra, a másik a tűkre asszociál. (Csak a k@rvákat felejtettétek ki.)
A délutános/éjszakás fórumozók között megemlíti majd valaki?
De szívem szerint mennék, és ha most indulnék, még talán világosban hazaérnék.
És mikor? (ha 09.10. vagy 09.17., akkor sajna nem tudok menni.) És még kik jönnének? Vagy visszatérünk rá?
De hülye vagyok hogy nem drogozok! na ebédidőbe kimegyek és felhajtok egy dílert...
Bár legközelebb ezt is ügyesebben csinálnám már.
Én nem tudom, ti hova jártok szórakozni, de furcsa, hogy alighogy szóba kerül, hogy "találkozó", erre az egyik a hányásra, a másik a tűkre asszociál. (Csak a k@rvákat felejtettétek ki.)
..de most képzelj el egy Arachnophobiás pókot....neki milyen szar lehet!:)