Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap hajnalba sétálunk vizsgára , utána vám (reg. adó), majd bizti és pénteken megyek is az okmányirodába és megvan az első forgalomba helyezése itthon, ...remélem! Türelmetlen vagyok...
Krissal: ha még mindig puha az eleje... a latin szerelőm az alábbiakat követte el: több tipusnál is bevált, olcsó és egyszerű: teleszkóp tetején a zárócsavart ki kell venni, le kell dugni a teleszkópba egy kb. 1 méteres csövet, ameddig lemegy (kemény műanyag vagy fém cső!). Ki kell szippantani annyi olajat, amennyit tudsz. (kb a fele, 1.5-2 dl fog kijönni) Majd pontosan ugyanennyi 20W telóolajat visszatölteni. A felső zárócsavar és a rugó közé be kell tenni 15-20 mm-es közdarabot, lényeg, hogy kb. rugó külső átmérőjű legyen (nehogy beszoruljon vagy beessen a rugóba). Így nem kell kivenni a teleszkópot, csak a kormányt kell leakasztani és hátratenni a tankra, meg a középállványon álló motort a kipufogónál elöl alátámasztani, nehogy leszédüljön a lábáról, ha kiveszed a felső zárócsavart. Én így használom, nekem már nem játszik hintalovat.
Tattoed Angelnek:
Az Mz kormány jó bele, és ha jól tudom, 3-4000 Ft körül van. Inkább tankold bele a többi pénzt.
Sajnálom!
köszi a segítséget mindenkinek holnapra mondják meg h mit tudnak olcsón szerezni vagy Pirelli vagy Metzeler lesz úgylátom h mind2 jó választás :)
Kihasználatlanság, családi és anyagi okok!
Miért árulod Budy?
Sziasztok! Ha esetleg valaki szintet lépne, de maradna a márkánál és megbízható gépet keres: SV!
Tök normális. Ha menet közben gyullad fel a piros lámpa, akkor van gond.
Szia!

Nekem most futott le a Lasertec. 20000 Km, 2 év alatt, javarészt esőben, 100-130 km/h-s túratempónál. Eddig a legjobb hátsó gumi, amit használtam, és esőben is jó a mintája miatt. A gyári Bridgestone nekem nagyon kemény volt, attól - szerintem - a Heidenau is jobb. A Lasertec elég jó árban is.
Kicsit fáradt vagyok. szóval kaland túráról
Hazaértem a Kárpátoki kalandútáról. Durván 1500 km, ebből 1000 kilométer kanyarvadászat és majd 200 km offroad, és alig 4 órát triáloztunk (nem vicc, a GS-sel) is. Képek hamarosan, erőt kell gyűjtenem még
Hali.
Az első szám a gumi keresztmetszetének a szélessége mm-ben a második gumi magassága és a szélessége közötti arány %-ban!
A 17 a felni átmérője colban és az utsó a terhelhetőséget jelöli, hogy mekkora súlyt és mekkora max sebességet bír el, de 64 az csak valaminek a kódja, tehát mondjuk a 62H annyit tesz, hogy kerekenként max 265kg körüli a terhelhetőség és a maximális sebesség meg 210km/h.

http://www.goodyear.eu/uk_en/t...
esetleg BT45R Bridgestone ?
nekem volt Sportdemonom az gs-re tökéletes, a másikról nem tudok semmit
nyugodt tempójú(100km/h) kétszemélyes túrázós motorozáshoz melyik hátsó gumi a jobb?

erre a 2-re szűkítettem le a kört, melyiket érdemesebb megvennem?

Metzeler Lasertec vagy Pirelli Sport Demon

az egyik 62S a másik 52S ezek mit jelentenek?
sziasztok most akarok hátsó gumit venni, néztem GSTeddy adatlapján az infókat letudná nekem irni valaki h mi mit jelent illetve h ezek közül a számok közül min lehet változtatni?

130/70R17 62H

ha jól gondolom 130mm széles a 70mm magas de a többit nem tudom

előre is köszi
Vagy esetleg szétnézel itt... ott látom is a kormányod 3000-5000-ért :D

http://www.hasznaltauto.com/ha...

http://www.kepesmotor.hu/suz
uk...
Ez pont úgy néz ki, mint a GS-é, csak krómozott. Vélemény?
Ha jól tudom az MZ-é tökbe jó hozzá.
Nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy normál kormányrúdja, ami az utolsó szériás GS-eken van? A bontósoknak elment az eszük, 10ezer Ft körül akarnak kérni érte, pedig újonnan 11ezer, ha megrendelem a Suzukitól...
Helló! Az én motorom 2000-es, tehát még a korábbi verzió, mint a tiéd is.
Nekem átlagban, városban 4,5 litert eszik 100 km-en. Országúton 4 litert, ha nem húzom neki nagyon.
Zsííííír! :-D
Már féltem hogy hirtelen csináltatnom kell.
Köszi!
Ja.
A külön személyi és lakcímkártyára gondolsz ugye? Szóval nem a régi bordó könyv...:-)