Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én firefoxot használok, aszongyák a geek-ek, hogy ez jobb mint a Zexplorer. ráadásul jobban is néz ki sztem.
így néz ki nálam:
6-ost
Az Őrség túra jó ötlet, tavaly ott nyaraltam 5 napot, bár kocsival, akkor még nem volt meg a GS, de már akkor eldöntöttem, ha lesz nagymotorom, akkor visszatérek. Ja, akkor még csak tervben sem volt az A-s jogsi! Hogy repül az idő... Szóval gyönyörű hely, és olcsó a szállás, persze, ha sátor, akkor méginkább! A másik túra is érdekelne, júniusban tudok szabit kivenni, ha meg lesz a dátum, akkor úgy időzítek! Alig várom a következő lehetőséget a közös motorozásra Veletek!
Ja, és valszeg nekem is Pásztóy és Heidenau.
Nekem meg /90-es még öblösebb, még szebb... De alig fér bele, nekem is 70-es vagy 80-as lesz nemsoká...
Ha jól tudom, a menet a következő: neten megrendeled, ők meg adnak egy időpontot a szerelésre.
Nekem hátul /80-as van, jobban néz ki, öblösebb.
na most ment fel
nézd meg
fel de elkezdtem ujra mert nem láttam ott
és most kicsomagolva rakom fel még 2 perc
felmásoltad a megadott helyre ?
Sziasztok!
Október óta folyamatosan olvasgatom a fórumot, akkor vettem ugyanis életem első „nagymociját” egy gyönyörű 3 éves gs500-ast. Sok hasznos infót kaptam innen, és most már rohadtul irigykedem ezekért a túrákért, csak addig amíg nem ülöm biztosan a vasat, gondoltam kivárok…
De most, hogy fél év szakadatlan motorozás után ma végre felkapcsoltam kettesbe is, gondoltam ideje, hogy csatlakozzak!
Szóval, tényleg szívesen gurulnék egyet (többet) veletek, de előtte égetővé vált egy gumicsere probléma.
A hozzászólások alapján a Heidenau mellett döntöttem, de mielőtt megrendelem, ugye ő lenne az?
http://www.pasztoy.hu/motoros/...
http://www.pasztoy.hu
/motoros/...

Itt fel is rakják nekem, vagy azt szervizbe kell?
bocs a buta kérdésekért
még mindig nem jó?
próbáltam az előbb de nem ment
felment de nem látom pedig feltöltötte nézd meg léci
nem

csak letölteni nem tudod ha nem eredeti a windows ha minden igaz de szerintem működni fog
csak egy kérdés .

Ez krehált verzió amit küldesz ?
ok várom és köszi
már megy is
Ftp.uw.hu
felhasználónév:bandit
jelszó:4695b1e6
Teljesen publikus.
Csinálok ide egy Bigmen nevű könyvtárat ide másold fel !
Nálam már élesítve van :
Dobj egy üzit ha kész vagy.

Köszi.
remélem menni fog

hajrá
várj egy kicsit.

Van egy ftp hely oda fel tudod tölteni én meg leszedni így gyorsabb.

Meg tudod oldani ? akkor küldöm a címet .
1 próbát megér
Msn ? nem tudom ott átjönne - e ?
zsolt !a biker worldnél nézd meg a láncot ott minden adat szerepel
1 próbát megérne