Na, ott aztán nem szeretnék VELETEK összetalálkozni. Csak rontana a nyaralásom kellemes percein. Amúgy tegnap beszélgettünk Zsoltival, és Erdély, meg Horvátország van tervben. Vagy a Balcsi! Tavaly nagyon állat volt! De oda mehetünk csajosan is, meg bulizni! Akár a kékkel, akár a sárgával...
Fent vannak! 162MB (a vidik miatt) 13,3 perc alatt!
Nincsenek túl jó képeim sajna, mert nem nagyon foglalkoztam vele. Lekötötte a figyelmem a kaja. Viszont a panoráma képek jók. Az a gépem különlegessége! Nagyon szépen megcsinálja saját magátol. Alig látszanak az illesztések, a fényviszonyok változásai, meg ilyenek.
Szépen lassan poroszkálok Leányváron a motorral (olyan lakott területes 47 km/h) Megállít a Rend éber Őre! Kéri az iratokat majd a rendszámomat nézve odahívja a kolégáját:
-"Te gyere mán ide itt valami nem jó!"
(Nyugodt voltam mert tudtam,h a motorral minden rendben mert ugye alig 1 hónapos!)
Odajönnek hozzám:
-"Minden rendben volna,de.... (itt kicsit azért megrezzentem, kb annyira mintha Esso ment volna a füvön)
-"DE?" (kérdem én)
-"A rendszám se jó és ezért a papírok sincsenek rendben..."
Erre a kollégája diadalittasan kérdi tőlem:
-"Zöldkártya és igazoló matrica hol van?"
Mondtam nekik,h otthon az elakadás háromszög mellett! Röhögtem eltettem a papírjaim és léptem!
De azért felvilágosítottam őket,h motorra nem kell!
Pöcc röff indult a GS paci:-)))
Megjött az új akku.....
ennek tiszteletére kiiktattam a ködfényszórót (kivettem a biztosítékot)
és lekötöttem a Neoncsövet is:-))))
A következő eset a markolatfütés lesz:-) hiszen nyáron az ugyse kell (De a Tátrában lefagyhat a pici kezem:-)
Nah, szuper! Miért van az, hogy mindig egy útvonalat tervezünk be? Múltkor is a tavasbarlang, egy dátumra. egyszer tényleg összetalálkozunk valahol... az meg már ugye zaklatás volna....
Mikor a linkre kattintasz, bejön egy oldal. Tekerd a legaljára a gördítősávot (menj az aljára ) és ott van egy olyan gomb hogy "FREE"
Na arra kell rákattintani, és a következő oldalon, az oldal közepe fele, be kell másolni 4 karaktert, amit kép formájában ír ki. Mellette ott van egy "download" gomb, és ha stimmel az a 4 karakter, akkor már indul is a letöltés. Röviden ennyi, remélem menni fog, ha nem, szólj!
Szerinted az AKMT-s DVD-re mi kerül fel?
Természetesen minden videó és fénykép (videólizálva).....
ÉS ott van az AUDIO_TS könyvtár.....
Ha beteszed a PC-be a DVD-t amit kaptál tőlem....és megnyitod az AUDIO_TS könyvtárat ott van a tesztnapról az ÖSSZES fénykép ami elkerült hozzám......természetesen NÉV SZERINT....
szóval Én ezért kérem mindenkitől a képeket.......hogy TELE legyen a DVD
Sziasztok fiúk-lányok!
Csak annyit szeretnék, hogy nagyon jól éreztem magam veletek vasárnap, örülök, hogy megismertelek benneteket.
Teddy, nagyon jó volt a halászlé, amúgy is az a kedvencem! :) :) :)
Nyuszi, jó ötlet az Őrség, mi Pünkösdkor megyünk arra 3 napos kistúra keretében, ha addig a Gs500-as csapat nem megy arra, akkor beszámolok. :)
Akkor majd egybe leszedek mindent....