Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OKSI....

Akkor majd egybe leszedek mindent....
Kilőttem...
Akkor ezért nem tudok Én felmenni:-)))
És megszakitottad a kapcsolatot? mert nem tudok felmenni.....
Hali!

Itt egy kép az gs fanok északi különítményének tegnapi kunmadári találkozójáról.
Sajnos a többi rejtélyes módon elveszett.
BLUEEEE!
elindult a feltöltés!
és a maradék
nYUSZIKA!

jelen pillanatban itt tart a DVD

Épp ezért várom a fényképeket, hisz az 2007/1-es DVD ezzel zárul.......
Csak ugye képek nélkül nem zárom le......

A 2-esen már a Szlovák hétvége lesz......
De gizda valaki!

Na, ott aztán nem szeretnék VELETEK összetalálkozni. Csak rontana a nyaralásom kellemes percein. Amúgy tegnap beszélgettünk Zsoltival, és Erdély, meg Horvátország van tervben. Vagy a Balcsi! Tavaly nagyon állat volt! De oda mehetünk csajosan is, meg bulizni! Akár a kékkel, akár a sárgával...
Nem is gondoltam volna, hogy menni fog! De minden okés volt, de "kapcsolódási hibát" ír ki. Valaki most tölt fel képeket, esetleg?
Blue!

Fent vannak! 162MB (a vidik miatt) 13,3 perc alatt!
Nincsenek túl jó képeim sajna, mert nem nagyon foglalkoztam vele. Lekötötte a figyelmem a kaja. Viszont a panoráma képek jók. Az a gépem különlegessége! Nagyon szépen megcsinálja saját magátol. Alig látszanak az illesztések, a fényviszonyok változásai, meg ilyenek.

Bulgária nincs még tervbe?
Olyan storry-m van ,h én se hiszem el!

Szépen lassan poroszkálok Leányváron a motorral (olyan lakott területes 47 km/h) Megállít a Rend éber Őre! Kéri az iratokat majd a rendszámomat nézve odahívja a kolégáját:
-"Te gyere mán ide itt valami nem jó!"
(Nyugodt voltam mert tudtam,h a motorral minden rendben mert ugye alig 1 hónapos!)
Odajönnek hozzám:
-"Minden rendben volna,de.... (itt kicsit azért megrezzentem, kb annyira mintha Esso ment volna a füvön)
-"DE?" (kérdem én)
-"A rendszám se jó és ezért a papírok sincsenek rendben..."
Erre a kollégája diadalittasan kérdi tőlem:
-"Zöldkártya és igazoló matrica hol van?"
Mondtam nekik,h otthon az elakadás háromszög mellett! Röhögtem eltettem a papírjaim és léptem!
De azért felvilágosítottam őket,h motorra nem kell!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Pöcc röff indult a GS paci:-)))
Megjött az új akku.....
ennek tiszteletére kiiktattam a ködfényszórót (kivettem a biztosítékot)
és lekötöttem a Neoncsövet is:-))))
A következő eset a markolatfütés lesz:-) hiszen nyáron az ugyse kell (De a Tátrában lefagyhat a pici kezem:-)
Nyuszi!

elküldtem a tenivalót FTP ügyben
Ennyit magamtól is kitaláltam, de utána nem történt smmi. na megint megpróbálom.
Nah, szuper! Miért van az, hogy mindig egy útvonalat tervezünk be? Múltkor is a tavasbarlang, egy dátumra. egyszer tényleg összetalálkozunk valahol... az meg már ugye zaklatás volna....
Akkor holnap reggel megveszem és viszem pénteken.
Mikor a linkre kattintasz, bejön egy oldal. Tekerd a legaljára a gördítősávot (menj az aljára ) és ott van egy olyan gomb hogy "FREE"
Na arra kell rákattintani, és a következő oldalon, az oldal közepe fele, be kell másolni 4 karaktert, amit kép formájában ír ki. Mellette ott van egy "download" gomb, és ha stimmel az a 4 karakter, akkor már indul is a letöltés. Röviden ennyi, remélem menni fog, ha nem, szólj!
Pár őrségi látnivaló:-))) (MAGYARORSZÁG KERÜLŐ TÚRÁBÓL)

A teljes túra albuma:
http://blue---speed.fw.hu/2006...
Bali!

válasz ment
Kicsi szívem csücske! Te drága Nyuszi:-)))

Szerinted az AKMT-s DVD-re mi kerül fel?
Természetesen minden videó és fénykép (videólizálva).....

ÉS ott van az AUDIO_TS könyvtár.....

Ha beteszed a PC-be a DVD-t amit kaptál tőlem....és megnyitod az AUDIO_TS könyvtárat ott van a tesztnapról az ÖSSZES fénykép ami elkerült hozzám......természetesen NÉV SZERINT....

szóval Én ezért kérem mindenkitől a képeket.......hogy TELE legyen a DVD
Blue!

Ment a mail.
Sziasztok fiúk-lányok!
Csak annyit szeretnék, hogy nagyon jól éreztem magam veletek vasárnap, örülök, hogy megismertelek benneteket.
Teddy, nagyon jó volt a halászlé, amúgy is az a kedvencem! :) :) :)
Nyuszi, jó ötlet az Őrség, mi Pünkösdkor megyünk arra 3 napos kistúra keretében, ha addig a Gs500-as csapat nem megy arra, akkor beszámolok. :)