Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bali!
Valamelyik nap valahol láttam pont ezt a feketét, de ha agyonütsz se tudom hol.4 ezer volt, talán itt az apróban. Nézd meg!
Én ezt előre tudtam ezért is van általában 300-al számolva a tura....
SŐTT!
Tavaly 317-volt a nagy átlag.....
Idén lesz 330-340-is!

Miért? Mert akkor is tankolni fogsz......
Ha nem tankolnál akkor ugye egyszerű üzlet......nincs kereslet, csökken az ár.....
Persze itt látszik hogy az ázsiai népcsoport mennyire pici:-)))
Nekik a GS már már egy óriás:-))) hisz alattam specc elveszik a motor:-)
Ez a piroska se néz ki rosszul:-))))

Persze ÉN szigoruan a motorra gondolok:-))
Nyuszinak milyen gumija van?
Csak arra akartam kilyukadni, hogy egy drágább guminak sem biztos, hogy jobb az öntése. Utoljára a régi ladámon láttam ennyi centírsúlyt.
Hát:-)

Ha a szépséget súlyra lehetne mérni akkor Nyuszi motorja TONNÁKAT cippel:-))))
Ja, és lesd meg hogy mennyi súly van Nyuszi abroncsán, és mennyi a miénken?! Az enyémen a feléénél is kevesebb!
Gyorsan tudok két ujjal, de a hosszú betüket nem keresem mert az már sok időt vesz igénybe, majd megtanulom egyszer.
Magyarul 10 ujjasan gépelsz:-)))

9 keres, 1 lecsap:-)
Ez tényleg gáz!
Egy ujjal se nyúlok hozzá.
Én is úgy gépelek ahogy tudok, nézem a billentyüt és néha keresem a betüket.
Ezt nyomot fel ugye most Nyuszika.....

No azért.....
ez 20 pengő - a heidenau meg 12......
Nem mindegy......
Engem meg baromira nem érdekel a helyesírás:-)))
Nem vagyok Én Grécsi Laci.....vagy hogyan hivták/ják......

Úgy gépelek ahogy tudok:-)))
Ja ja!

Robogó, bringa, quad......vagyis az összes olyan gép amivel nem mész 100 főlé:-)))
Bocs a sok helyesírási hibáért, de csak mindig utólag veszem észre őket.
ÉS? Bevállt? akkor minek cserélsz más márkára?
Mellesleg az Aventure nem ez az árkategória!
Lehet, hogy pont belenyultak valami hibás szállitmányba, egyébként a kendával nekem is fentartásaim vannak.

Ugy hallottam a robogo gumijaik nagyon jok csak a nagymotor gumik kicsit gyengén szerepelnek.
Hát tudod a rák se tudja....
Én most fogyasztom a 3. hátsó gumit és SEMMI bajom velük! Pedig ugye nem 70-el döngettek az M6-oson
Most heidenau van fent de még kb egy honapja van még hátra, és csereérett lessz.
Szivesen:-)
A gumis srác most centirozott két heidenau 130-as gumit vadi ujjakat, és mondta, hogy mind a kettőben volt öntési hiba. Én mindenesetre megpróbálkozom a Mitassal legfeljebb az első és utolsó.

Egyébként Continental Avenue-t akartam venni de nem tudnak szerezni ilyen méretben, habár a katalogus meg hozza.
Ezért mondom hogy kérdezd meg Bexet (30/444-8887)

Ő nyilatkozta nekem, hogy fel ne rakassak ilyen gumit....... Ő is nagyon sajnálta UTÁNA már azt a pénzt....

De csapj hozzá 1-2 ezrest és vegyél HEIDENAUT.....
Erik, Esély Nulla, ÉN és még páran használjuk.....NA AZ megéri a pénzt!