Mivel abban gondolom egyetértünk, hogy Blue nélkül nem szívesen mennénk az Őrségbe, ezért bökje ki Ő az időpontot. (és a túranaptárja is becsületesen össze van állítva, be van táblázva) Az sem baj, ha Szlovéniából hazafelé jövet ráhúz két napot velünk.
Szóval Blue Főnök gyorsan lapozd át a naptárad... és bökj a túra napjára! Engem ezzel kapcsolatban minden megoldás érdelkel!
ha június vége felé mennétek, akkor engem is érdekelne a dolog, szeretnék már megismerkedni veletek. Sajnos addig államvizsga, és más miatt nem nagyon tudunk menni sehova a barátnőmmel, de szeretnék az őrségbe eljutni, és jó társasággal ha lehet.
üdv: heinrich
Erdélyi képek talán péntekre, de lehet, hogy csak jövő hétre.
Amúgy fantasztikus élmény, aki még nem volt, javaslom, hogy menjen el.
Padis közel van 340km Bp-től, cserébe fantasztikus tájakat lehet látni 1-2 nap alatt.
Persze nem árt 1 túravezető, vagy valaki aki már járt ott. Vagy utána kell nézni az útvonalaknak, kell túristatérkép stb. .
Halkan mondom, mert én ezt nem tudom(szervezett túra volt, mindent az iroda intézett), a 1800Ft-ért meg lehet szállni 1 éjszakára melegvizes panzióban a hegyek között.
Nekem már van progi. De ami a jóhír, hogy velencefűrdőn! Így ha nálad lesz, vagy a közelben kb. 100-130 km-es karikában. Akkor megyek! Illetve ha lehet akkor megyünk, Asszonypajti + Valboy + az ő asszonypajtija! Valentinért kezességet vállalok. 20 éve a legjobb barátom. 26 évesen ez nagy szó. Szente az öcsikém!
A nőkért viszont melyik pasi merne felelősséget vállalni?
Tehát nekem ez elég necces. De nagyon jól hangzik, így megpróbálok veletek tartani!
Én böktem, bár nekem minden jó.