Miért pont Mongólia? Nem tudom, szeretném látni, valahogy vonz és egyszer el szeretnék menni.
Igaz , hogy csak álom, bár anélkül meg semmi értelme létezni.
Egyébként 500 ezer simán elég:
20 000 km osztva 100 szorozva 4 liter az 800 liter benya ami itteni árfolyamon 288 ezer de ott ugye olcsóbb, így a maradék elég például olajra. Sátorban a szállás ingyenes, enni meg nem kell olyan drágát, lehet venni szalonnát kenyeret , víz van, szal szereintem 3 milióból a Földet venném célba. :)
Meg ha elfohgy a pénz lehet dolgozni is.
Cak az a baj , míg a fősulisok halaszthatnak "passzíválhatnak " egy évet addig itt a gyárba ezt nem engedik meg.. :) Nincs is időm motorozni, csak egy keveset évente, de majd egyszer talán lesz pár hónapom ilyesmire.
Hát én meg a budapesti kvadozástól rettenek vissza.......szerintem semmi értelme. ( szerintem ) A sorok között ugyan úgy nem tudsz elmenni, mint egy autóval........Kisebb forgalmú városokban, falvakban lehet, hogy hibátlan lenne, de Pesten szerintem alkalmatlan.....De ez csak egy vélemény! :)
Nekem Budapesten kissé feltűnő lenne mezőgazdasági gépként használni egy kvadot (a csetlő-botló quad szóról áttértem a kvadra), esetleg ha gumicsizmát és pörgekalapot vennék fel? Tavaly nyáron láttam pár arcot kvadozni a körúton. Nem arra vágyom, de elég poén lehet kvaddal munkába járni, szabadidőben krúzolni.
Mit jelent a játék-kvad? Praktikeres kínai bóvlit nem vennék. Az gondolom pár km után elkezd rezegni, majd szép lassan atomjaira hullik. De pl. az előbbi Keeway-től nem tartanék.
És persze használtan, vagy pár éves korában.
Üdv !
A falumba beszéltem egy "quad"-ossal, at Ő gépe mint
mezőgazdasági munkagépként kapott rendszámot.
gondolom az autópályára nem jó .
- Én is gondolkodom egyen lótni -futni . Komoly emberek
a JÁTÉK, kamu quadról eltiltottak !
-Hosszú, meg rövidtávon sem éri meg !-
Óh, jajj....a csilivili quad. Vékony peremű gumi, könnyűfém keréktárcsa. Pont az a vonal, ahogy a terepjárókból kialakultak a városi / hobbi / hülyeterepjárók vagy a SUV-ok.
egyébként engem is érdekel a téma jó lenne valami kis ccm-es így télire és legalább melóba járni is tudnék vele úgy hogy nem kell leraknom a sisakot egész évben
Quad-hoz jelenleg milyen papírok kellenek, hogy közúton is lehessen használni?
(tinikoromban próbáltam quad-ot, és azóta bele vagyok zúgva; nem tettem le róla, hogy majd lesz nekem; most már elérhető áron kaphatók - a használtak)
Igaz , hogy csak álom, bár anélkül meg semmi értelme létezni.
Egyébként 500 ezer simán elég:
20 000 km osztva 100 szorozva 4 liter az 800 liter benya ami itteni árfolyamon 288 ezer de ott ugye olcsóbb, így a maradék elég például olajra. Sátorban a szállás ingyenes, enni meg nem kell olyan drágát, lehet venni szalonnát kenyeret , víz van, szal szereintem 3 milióból a Földet venném célba. :)
Meg ha elfohgy a pénz lehet dolgozni is.
Cak az a baj , míg a fősulisok halaszthatnak "passzíválhatnak " egy évet addig itt a gyárba ezt nem engedik meg.. :) Nincs is időm motorozni, csak egy keveset évente, de majd egyszer talán lesz pár hónapom ilyesmire.