Még egy kérdésem lenne! Milyen gumit tudnátok javasolni GS-re, normál körülmények között. Metzeler tapasztalatok? Olvastam a bonctermet, kifejezetten a GS-en érdekelne, ha van valakinek tapasztalata. Köszi!
Nem tartom magam mindentudonak, de így a második gs tulajaként csak azt tudom, hogy ez a része ilyen. Nekem mind a kettö kicsit fáziskésésel jelezte az üreset. Azért persze megnézheted nincs-e kontakt hibád az ízzónál, vagy a csatlakozásnál.
A mindentudo szakik velemenyet kerem!
Mitol lehet az,hogy uresbe van a motor ,nem vilagit az ures visszajelzo lampa!
Azt hiszi sebbesegbe van,de kozbe amugy jar a motor es tudom tologatni,szoval tenyleg nincs sebessegbe!
S ha kirakom az oldalsztendert akkor le is all a motor,szoval tenyleg azt hiszi hogy sebessegbe van...
Rovid motorozas utan vhogy vissza allt minden a rendesbe!
Ma megneztem a biztit az jo.
Valakinek egyeb otlet vagy hasonlo szitu!?
Segítséget kérnék:
Akkupróbálgatás közben véletlenségből (a ki-be szerelést elkerülendő két külön akksiról ami a motor mellett foglalt helyet, vezetékkel csatlakoztatva próbálgattam) a negatív vezetékre sikerült a pozitív feszültséget ráküldenem. Bár a gyújtás nem volt rajta, de az eredmény teljes csend. Gyújtás ráad, de nem történik semmi. mi lehet a baj? (1db 20A es bizti ok)
előre is köszi a segítséget!
Helló!Érdemes 1 92 es gs 500 at venni?Patent állapot csak ugye öreg..A teló szimeringen kivűl érdemes tipushibát keresnem?Minden infónak örülnék ,Köszi a választ előre !
FEJ FÉNYSZÓRÓ, FEKETE
Krómozott vagy fekete lakkozott házban Tompított-, fényszóró-, helyzetjelző H4-foglalat (átmérő 180 mm) H4 12V 60/55 W izzólámpa Átmérő 200 mm Kábellal EU szabvány Ár: 24790 Ft és 24790 Ft között
Még egy kérdésem lenne! Milyen gumit tudnátok javasolni GS-re, normál körülmények között. Metzeler tapasztalatok? Olvastam a bonctermet, kifejezetten a GS-en érdekelne, ha van valakinek tapasztalata. Köszi!