Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem értem... Elmeséled?
Blue!

Megint fasza kis videot szerkesztettél! N.Tibi on-boardjai pedig igen frankók...
Naaaadddon jóóóó!
De most télleg! Milyen piruett! Én nem emlékszem semmi ilyesmire.
Megnéztem, tapad-e a fű, meg visszajöttem mindenféle gond nélkül.
Mondhatnám: oktatást tartottam, hogyan kell az ilyen helyzetet szépen, nyugodtan megoldani!

u.i. Zsófidnak add át nagyrabecsülésemet, tiszteletemet.......stb.Kafán megoldotta az egész napot!
Valamit félreértetek! Az nem az volt, aminek látszott!
Ratesz mondta, ha beesne az árokba, húzzuk ki! Na, én őt lestem, nincs-e ott.

Blue!
Megnéztem a videjót, nekem bejön!
De hogy hű legyek a Teddy által rámerőszakolt stílushoz :megveszem a 6. sebesség-fogaskereked!
Elég új lehet még, mert nem nagyon használod!
Labdaelütős? Bójakerülgetős, fűnyírós, mázlis! ESSO ne vedd a szívedre! De akkor belénk fagyasztottad a fost azzal a füves majdnem piruettel!
De csak nyusszancs miatt!
Meg nem vagyok topon, fáradt vagyok.
Szó sincs erről... csak "megmondós" faszi vagy!
Meg "labdaleütős"... ám ezt most kihagytad, úgy érzem!
Sziasztok

Blue egy kis pontosítás

Lejösz az M30- as végén, eljösz a Metro mellett, végig be a négysávoson, MOL-nál jobbra és 2 km a Tesco.

De ha megbeszéljük akkor kimegyek elétek a Metrohoz, és rövidebb úton elmegyünk a Tescohoz.
Nagy dolog lehetett!
Motoroztatok egyet! puff!
Ácsi! Mi vagyok én? Fő-fő basztató, vagy mi? Nagyon gonoszok vagytok!
félautomata a kertkapu mechanikája:-)))
letöltöttem, megnéztem, tetszett

és a túra is nagyon jó volt Teddy-nek köszönet a vendéglátásért.

És Blue ajtóstól törsz a kertbe?
No a teljes anyag......

FULL VIDEO
NO!

1., Megyen fel a FULL VIDI...... ha fent lesz akkor beirom......a link ugyan az lesz majd...

2., Aki szabad hétvégén - és nem tudja mit csináljon......
- hely van.....
- szerintem kaja is lesz még (az előzetes egyeztetés alapján felül is)

Az AKMT fórumra ezt írtam be......a túra ott zajlik......ide csak azért máslom be - hátha valaki mégis eljönne...

NO MINDENKI! A SZOMBATI REGGELI BIBLIA

1., ADONY
TALÁLKOZÓ 4:15-KOR AZ ADONYI MOL KÚTON......
INDULÁS 4.20-KOR....
MIVEL ÚGY IS PÁLYAMATRICA KELL - ÍGY ÉRDIG AZ M6-OSON MEGYÜNK....

2.,EZUTÁN A 6-LÁGYMÁNYOSI HÍD - HUNGÁRIA - M3 AZ ÚTVONAL.

3., M3 SHELL KÚT MÖGÖTTI KAMION PARKOLÓ
TALÁLKOZÓ 5:30-6:00 KÖZT.
INDULÁS KB 6:00....DE MAX 6:10-KOR!
AKI NINCS OTT AZ JÖJJÖN UTÁNUNK....

FIX ÉS BEHATÁROLT 110-120-AS CSURGÁS AZ M3-ASON, DE MAX 130......
IGY HATVANNÁL VAGYUNK KB. 6:25 UTÁN.....
AKI ITT AKAR CSATLAKOZNI AZ ÁLLJON (SOROLJON) BE A SOR VÉGÉRE, VAGY AHOVA SZERETENE ÁLLNI....

Megyünk tovább az M3-ason, majd egy kövér balossal irány az M30.....VÉGIG......
A végén egy jobbossal irány be Miskolc a 3-son....
A Mol kútnál balra fel északnak..26-os felé..és kb 1-2 km után Bal oldalt ott lesz a Tescó (vagy CORA?)
Itt pihenünk meg elsőre a tervek szerint......
Igen ám:-) ha bírna a sejhajom 200km-ert egyszerre:-))) szóval valahol EGER környékén lesz egy laza kis 10 perc pihi!

Bp - Miskolc = kb.190km vagyis 100-as tempóval 2 óra...
Innentől nincs gond, mert nem várok csatlakozást.....A TEscóstól pedig úy indulunk el hogy mindenki megvan.....de MAX 9:00-kor!
Várhatóan itt lesz egy 30 perc pihi, hiszen 8:30-ra tutira meg kell érkeznünk ide....
HA nem? Akkor ennyivel megtoldjuk...

Amit kérek!
1., specifikus szerszám legyen mindenkinél!
2., deffijavító készlet nem árt....Már bizonyitott Szlovéniában!
3., Mivel esős idő várható igy száraz ruha tartalékban 2-3-4váltás, esőruha....stb
4., Mikor megállunk tankolni MINDENKI TANKOLJON! Nem fogok 50km-ként megállni benzinkúton....ezzel nem húzzuk az időd.
5., ÉN várazni megyek! Ha szakad az eső akkor is! Szóval aki esőben inkább egyenesen menne a szállásra az csak jellezze ezt és menjen....nem fogok megsértődni, de csak hogy együtt maradjunk ne jöjjön - mert abból csak hiszti lesz...... (tudom.....volt már rá ugye egy-két rongyáázós példánk.-)))
6., TÉRKÉP!
7., Minden megállónál közlöm az útvonalat, és a következő megállót, így nem árt a közelembe jönni induláskor......nem fogok kiabálni:-)
Így aki akar előremehet, lemaradhat....stb.....elmehet kanyarvádszatra.....
Ha eltéved, előveszi a térképet és megnézi merre kell jönnie.
8., Kanyarvadászat - aki akar és tud menjen....Én nem vagyok ez a kategória, így a hegyekbe a saját ritmusom szerint megyek majd....Mindenki úgy motorozon, amennyit bír...és ne a másik után menjen.....
Szlovákiából kicsit körülményes hazahozatni a motort......
9., Aki jön mögöttem! KÖVETÉSI TÁVOLSÁGOT BETARTANI DUPLÁN!
Én ezen az útvonalon SOHA nem voltam még - igy ha láttok valami számomra szép helyet Én ott megállok és fényképezek 1-2-öt!
A többieknek NEM KELL MEGÁLLNI! a következő ponton találkozunk!
Ellenben ugye a helyet nem ismerem - igy a fékezés is kiszámíthatattlan.....
Nem kell még egy Osztrák várkör:-))))

Hirtelen ennyi jutott az eszembe.....
Szerintem nem mondtam semmi újat.......DE szeretném tudatosítani....
Lehet ez is olyan mint az a lúzer biztosítós reklám:-)))
Szemszög kérdése.........
Lehet hogy 92%.....de mihez?
100% a 2-es?
Nemtom hogy sikerült összehozni! Nem nő adta, hanem a suli leggecibb tanára. Na de aztán felébredtem...és rájöttem hogy így fogok örülni egy 2nek, mint az álomban a 92%nak.
Ezek az álmok... hááát!
Mondjuk Blue-t még értem, de hogy juthat eszedbe a hosszú hétvégén az analízis?! Pláne a 92 %... ez már aztán morbid! Legalább valami csinos professzorasszony kanyarította be a 92 %-ot... analitikailag?!
(én is álmodtam annak idején ilyen számokkal, de aztán rájöttem, hogy tök mindegy: a kettes a legszebb jegy, a többi csak hiúság kérdése! Főleg a nyári vizsgaidőszak előtt...)
gondolom:-)

De isten lássa lelkem mélyén hogy ilyen csudaszép álmom már rég nem volt:-))))
És nem kell semmi "rosszra" gondolni......... (addig sajnos nem juttott az álom:-)

Nyuszika! Ezer bocsi ha ez neked kellemetlen:-))))
Max írd meg SMS-ben hogy ezt a vétket mivel tudnám ellensúlyozni:-)))
Pl egy közös naplemente?
No, majd esSO-tól megkapod ne félj!
Halihó!

Természetesen tudom az utat az alább vázolt földi örömök helyszínéhez! Gondolom arra a placcra gondolsz, ahol sok-sok vizitúrázó szokott megpihenni egy-egy éjszakára.
Vannak olyan napok, mikor egy lélek sincs ott, ám van olyan is, amikor ezren sátoroznak. Ezt előre nem lehet belőni, de ennyi bizonytalanság belefér. Mindig van annyi hely, hogy elférjen egy tucat sátor pluszban.
Összehozzuk az idén. Viszont, ha kisvasutazni is gondolunk egyet, akkor nem ártana "hosszú hétvégézni". Péntek esti érkezéssel, és vasárnapi elgurulással. Így belefér 2 éjszakai fürdőzés is! A szúnyogokkal szerintem az idén nem lesz annyi bajunk, mivel nem volt árvíz... a többi rajtunk múlik. Kilesünk egy időpontot, aztán camping-ezünk egyet Baján!

Én azt álmodtam hogy 92%-os analízis zh-t írtam.....pfffff
Tudom tudom:-)
mindjárt jönnek a beszólások:

"vén kecske megnyalná a sót"
"akkor vedd ki a kezed a biliből"
"álmodik a nyomor picim?"

Nyuszika!

Rólad, vagyis veled álmodtam éjjel:-)
Ez akkor most azt jelenti TE VAGY álmaim nője?

Az hogy mit álmodtam TITOK....túl sok itt a kiskorú:-)))
No a full verziós videó hamarosan kész.....de felnyomva majd csak holnap lesz - mert megyek Én is csicsózni......
Sajnos csatlakozom Tibkin kollegához......és 3:30-kor ébresztő........
Sziasztok

Jó buli lehetett tegnap a fényképek lapján.

Jön valaki holnap Kunmadarasra?

Dzsokival már ketten megyünk