Aki képet küld......(küldhetné má:-)
az lehetőleg 1280, 1024, vagy minimum 800-as felbontásba tegye, mert ugye a DVD-n elfér.....ráadásul aki fényképet akar csináltatni annak a nagy felbontás a jó:-)
Sziasztok!
Múltkor valaki kínált eladásra bontott alkatrészeket, egy alkatrésznek vett motorból! Ki is volt az? (nem tudom folyamatosan követni a fórumot :( )
Szükségem lenne egy ülészár+bovden együttesre! Írj kérlek. Előre is kösz, üdv: Miki
Nem érdekel a hülye dumád!
Alaphelyzetből mindenki jó csákó, de Te vagy a csiríz, aki összefogja az egészet! És ez akkor is így van, ha százszor letagadod is!
Blue - magától érthetődő:-)
Bex - ELADTA
B. Józsi - Nem találkoztam még vele tudtommal
Elf - ELADTA
GS baby- Nem találkoztam még vele tudtommal
OLD PIET- ELADTA
SZ. Imre- Nem találkoztam még vele tudtommal
Péter- Nem találkoztam még vele tudtommal
Z Tomi- Nem találkoztam még vele tudtommal
D György - AKTÍV FAN
K Attila- AKTÍV FAN
N Balázs- AKTÍV FAN
O péter- AKTÍV FAN
T róbert- Nem találkoztam még vele tudtommal
B Péter- Nem találkoztam még vele tudtommal
R Rudi- Nem találkoztam még vele tudtommal
F Gábor- Nem találkoztam még vele tudtommal
Csucsu- AKTÍV FAN
K máté- Nem találkoztam még vele tudtommal
Itchap- Nem találkoztam még vele tudtommal
Nem:-)
Alap kiindulás hogy 4 éve (még a 125-ös TZR-rel együtt jöttünk haza Letenyéről ahol a keresztanya lányának volt az esküvője........
Most rávettem.......
Reggel azt mondta : Akkor 4 évig békén hagysz?
Kabátja van:-)
De a bukó az az ÉN tartalék bukeszm.....amit ugy tömtem ki szivaccsal tegnap hogy ne lötyögjön.....
Ha élvezte és jönne még, akkor majd veszek neki egy XS vagy S bukót......
Azért ez jó:-)
Visszaléptem az ELSŐ OLDALRA:-)))))
felhasználónév: EVIL
életkor: 21
körzetem (lakhely): Nyírbátor
jelenlegi motorom: Hyosung Gt650R
így lettem motoros: Vettem egy motort!
egyéb közölnivalók, legjobb köridők, eredmények, MSN, ICQ, stb.: MSN:evilll@freemail.hu
Ő hozta létre a fórumot..... 2005. november 16-án.
Mint látszik mégse GS-t vett (vagy már nem az van neki)......
És mi az 5. bejegyzés? A GS FANKLUB:-))))
No mivel régóta elmentem a weboldalaimat (archivum:-) így meg is kerestem:-))))))
2005 novemberében Így nézet ki a :
Vazze Azé ti is tudtok:-))
Most ment be a vidi - igy visszaléptem a hálózat csapdájába:-)))
Dőlök a röhögéstől:-))))
Ratesz!
Ez olyan mint a hülye rendőrős vicc......
Mi van vazzze még a földön se tudsz járni?
EsSO!
Ezt a bandát nem ÉN hoztam létre, hiszen a Sportmotoros GS fórum már jó ideje müxik......
Max Én baszogattam mindenkit (csúnyán kifejezve) hogy anno itt a legtöbb emberke itt ült és nem gurult:-)))
S lám csodát......A tesztnap óta mindenki ismer mindenkit (vagy fog)........és most már nem csak klaviatúrán keresitek egymást:-)))
Szóval a mai gyülekezet a TI érdemetek!
Az AKMT pedig? Kajálni bárhova elmegy:-)))) Bár NAnO hiányzott......
Az Ő poénjai és étvégya:-)))) Überelhetettlen:-))))
Blue és Bluené?
Inkább a szépség és a sárkány:-)))
Érdekesmód szerintem a Sárkányka is élvezte, csak még nem meri bevallani:-))))
Részéről egy negatívum volt csak az pedig az idő........magyarul menni kellett......
De lesz még rá alkalma hogy jöjjön.......
Anyuval végigolvastattam a fórumot a mai nappal kapcsolatban!
Puszil benneteket, és örül, hogy jól éreztétek magatokat!
Blue, azt hiszem, hogy a hozzászólások kellőképp jól estek köszönet gyanánt a muttinak!
Én ma GS 500 FAN-os pólóban alszom!
Aki SMS-ben jelentkezett be, netán hívott: kint felejtettem a telefont a kocsiban... most olvastam rólatok!
Békés álmot a Kis Csapatnak! (esti mesét én sem hallgatok ma... vigyorogva alszom el, ahogy a fejem leér a párnára! )
Jó éjt!
Ööö, kezdem megszokni a vasat, nekem most minden túralehetőség jó alkalom, hogy ráálljak, 100km/h fölött is van élet. Eddig az 50ccm gépeimmel és a városi cirkálással megszoktam a 60-70km/h-t, teljesen más így országúti tempót tartani. Odaúton még azért eléggé gázos volt, visszafelé már jobb volt az összhang a motorral. Ja, és felvettem én is a kendőt a sisak alatt a fülemre, mint Te, így sokkal elviselhetőbb lett a szélzaj, ezért is tudtam jobban menni. Azért veszek majd egy jó sisakot, hátha 130 fölé is tudok menni, ez már iszonyatosan sivít ott... De gyorsan kellett egy, és ez 8000 volt a Lidl-ben, ahhoz képest viszont egész jó. Ja, és azért is siettem haza, mert kezdett fázni a kezem, kicsit nedves lett az esőben a kesztyűm, és mivel 80-nál ugyanúgy fázik, mint 110-nél, viszont így hamarabb hazaérek, ez is egy érv volt akkor!
az lehetőleg 1280, 1024, vagy minimum 800-as felbontásba tegye, mert ugye a DVD-n elfér.....ráadásul aki fényképet akar csináltatni annak a nagy felbontás a jó:-)