Mi is jól éreztük magunkat, reméljük, hogy a következőn is ott lehetünk.
Szerintem mi rekordot döntöttünk tegnap, már ami a megtett túrakilométerek számát illeti: kerek 99.9km-t gurultunk összesen...
Akkor valószínűleg igen. Ritkán használom én is, úgyhogy nem tudom pontosan. Próbáld meg később, 5-10 perc múlva. Ha jól olvastam, akkor csak az "egyszálas" letöltést engedélyezi. Lehet neked van nyitva egy másik ablakod, vagy nemtom. Amúgy hogy tetszett az első széria?
Ha a FREE-re megyek és nem a kódos ablak jön be akkor más tölti? Ezért nem jön be?
Az első rész lejött.....de a másodiknál megint csak a feltöltös rész jön be....
Határozottan támogatom a 2 napos programot:-))))))
Ugyan nem tudom mennyire hagyományteremtő ha még idén lenne:-))))) (jó lenne idén?)
De specc.......
Jön a nyár igy lehet pancsokolni a Sugóba.......
Kisvasutazni.......a Gemenci MÁV-al:-)
Este megszállni a pizzasort......
Meg eleve.....
Mint ismert nekem isén az ilyenek férnek bele a naptáramba - de azok sürün:-)))
Így lesz 1-2-3-4 kempinges buli is......
Abból az egyik lehetne Baja:-)
Teddy!
Már egy csomószor gondoltam rá -csak eddig soha nem volt partner a válaszadásra:-)
A tűr emlékművel szembeni placra hogy lehet kimenni? Meg kell valamerre kerülni a Petőfi szgetet?
Amióta az eszem tudom ott mindig kempingeztek fiatalok......
Mert akkor ugye megoldható egy ilyen is......és senkinek nem kerül semmibe....
Lefelé a tescósba bevásárolunk - lemegyünk - sátor - pancsi......éjszakázás.....azt másnap meg nyugodtan haza......
ÉS:-))) Egy éjszakai fürdőzés is lehet a motorok fényében:-))))
Nem volt ez olyan idegeskedés.. inkább az előkészületek okozta pörgés, és az öröm egészséges keveréke! (Enni a szokásos dolgok miatt nem sikerült "időben": Reggel már főztem a pörköltet (felváltva apuval), és megteltem az illattal. )
A szülők is kellőképpen elfáradtak, ám este egyet értettünk abban a "fogadott családommal", hogy jó kis nap volt. Ismételhetően jó kis nap volt, úgyhogy hagyományteremtő jelleggel is gondolhatunk rá. A következőt 2 naposra találom ki, hogy a kaja is elfogyjon! Meg beleférjen egy nagyobb városnézés és egy kis sörözős-borozós tábortüzes este...
Csak megjegyzésként írom, hogy 100 Mb a file és 69 kép van benne!
Ha jól látom, egyszerre csak 1 ember tudja erről az oldalról tölteni, így ha nem megy, később érdemes próbálkozni (mert valaki már tölti).
Nem, már így kaptam, de az eredményen nem változtat. Alig bírtam leszedni az ülést. 8200-at viszont nem szívesen adnék érte.
GSTeddy: Köszi, hogy megkerested, már írtam is neki!
Remélem, már megnyugodtál, hisz kissé feszültnek tűntél vasárnap. Nem kell ennyi ideget belevinni a dolgokba!
Sztem nem haragszik meg senki, ha mindannyiunk nevében jelentem ki, hogy szenzációsan sikerült a bajai halnap! Tehát mégegyszer köszönet Neked és családodnak!( megvan még a családod? úgyértem nem zavartak el a háztól, amiért rájukszabadítottál minket? )
Blue!
Kitörölhetsz a papírkutyák közül! . Szó szerint kimostuk magunkat abból a listából! Jutalmul este még megküzdhettünk a géppuskás cserebogár sereggel!
Már a videó megnézése előtt is rettenetesen sajnáltam, hogy nem lehettem ott Veletek Baján, de most, hogy megnéztem Blue mester újabb csúcsszuper vidijét, duplán fáj a szívem!
Legközelebb semmi pénzért nem hagyom ki a bulit!
Ja, Blue! Egyre jobb és jobb videók kerülnek ki a kezed közül!
Szerintem alapíthatnánk Neked valami díjat, ha netán az Oscar nem jön össze!
Apám, ez de szigorú kép! Látszik az erő velem van!
Egyébként én 2 óra alatt felértem (175km hazáig, megállás nélkül), de olyan szél volt Dömsöd környékén, hogy akkorát borítottam a géppel, mintha kanyarban hasítanék! Itt-ott rettenet szembeszél is fogadott; rádobtam a full tüzet és nem ment 160-at!
Ja, és hazaérkezéskor beleborítottam a mociba 3dl olajat...
Az Én pici vidim (én se kameráztam sokat) készül......
ez egy kis emlék....
N. Tibi viszont szerintem fasza vidit csinált (főleg mikor előretört:-) és az asszonyra a frászt hozta:-)))
No ha majd ráér és áthozza nekem - abból összevegyítek egy frankó kis egyveleget:-))))
Fónok!
Mi nem küldünk, mert igaz, hogy vittünk gépet, de használni elfelejtettük. Mindössze 3 db csoportképet sikerült megalkotnunk, de sztem abból meg van elég!
Azért ha nagyon kívánod, megkaphatod!
Szerintem be van lőve!
Ha igaz, hogy a yard szokott vadászni a neten, akkor Ratesz most bajban van! Lehet, hogy ezért etet minket a német melóval? Közben meg 2 év siti!
Jó éjt mindenkinek, megyek, mert holnap snevéhez illőn ünneplem a munka ünnepét...
De legalább nem zavar a sok autós munkába menet-jövet.