Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tehetek róla ha csak eddig jutok mostanság
Korán lőttem?... Hajjjjaj...
Attól hogy kivonatod, még van biztositód és váltani is ugyanugy tudsz, mintha nem vonattad volna ki.
Tehát oktoberig sehogy.
Max kereshetsz egy üzembentartót...
OK, már mindegy... szóval igen, Kassa.
Én is tudom már, de meghagyom átmenetnek a további tippelés lehetőségét.
A nyelvterület megvan... de egy országgal arrébb...

Első blikkre Kassa ez!

Nehezebbet aggggyáááá' Viktor!
Basszus! Októberben vettem a vasat, akkor is kötöttem meg rá a biztosítást. Most majdnem fele annyi lenne... Viszont csak jövő októberben lesz az évfordulóm.
Ha meg ideiglenesen kivonatom a forgalomból, és visszahelyeztetem, akkor megköthetem újra az alacsonyabb áron, csak a francnak van kedve megint okmányirodába rohangászni, meg annak is van díja.

Más módja nincs annak, hogy évforduló előtt újrakössem?
nem tom, csak vélem: Prága /Sárkányvár?/
Kihagyhatatlan a Cukaren. Banana, mandarin és karamell-t
Tudom, bibibííí!
Ez meg nekem könnyű, mert a kedvencem.
Ettetek zmrlzina-t?
és az enyimé meg mé maradt ki?
A K&H-nál -10%, ha ezen a listán szerepel a motorod. Gondolom ezzel "jutalmazzák" a kevésbé kockázatos motorokat a sportmotorokhoz képest. Bár érdekes, hogy tavaly még nem volt rajta a GS500!
Mi hol jártunk?
Ez könnyű NYÍRJES
Sziasztok!
Na hol jártunk ma?
Miért hogy tisztitottad?
Mint, írtam ezekhez a dolgokhoz sem értek ,
de most már tudom hol cs...el a gyári láncot./18e km nél gajra vágtam/
nem jól kezeltem, és a "tisztítással" többet ártottam , mint kellett volna.
Mi az a Chopper Crusier, turamotor kedvezmény?
A folyadék szinttel nincs probléma, a két vonal, azaz a min és max között van minden cella, és miliméterre majdnem egyeznek... majd akkor elviszem az aksis emberhez, hogy pár forintért élessze újra ha tudja, ha nem akkor kuka, és most már tényleg megtanultam a leckét, körültekintőbb leszek...
OK! Picit elszámítottam magam, annyira belemerültem a témába... köszönöm a véleményeket!
Kép:
Hehe, én is megnéztem reggel, bár nekem azért picit több ennél a nagyfalu miatt, hiába "öreg" és "gyenge" a gép. De jó lesz ez!
Sziasztok,

Pár akkun már én is túl vagyok, első és legfontosabb, hogy ellenőrizd a folyadékszintet benne! Nekem legtöbbször és legutóbb is az volt a gond, feltöltöttem ioncserélt vízzel és megjavult. A Lidlis töltő a túlságosan lemerült akkut nem tudja tölteni, mivel hibásnak érzékeli. Ilyenkor -persze megfelelő áramkorlát mellett -, egy régifajta, nem processzoros töltővel meg lehet próbálni újra feltölteni egy szintig, aztán mehet rá a modern fajta.
Emberek!
Irány a KGFB biztosítás újrakalkulálása!

Nekem idén 8-9000ft/ÉV volt a díjam....

És most meg?
Ennyi lesz: