Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért is írtam, hogy nem árt, ha szellősen jöttök. Érdemes bolyokba verődni. Mondjuk 6-osával, és a bolyok között dupla követési távolságot hagyni.
Szerintem senki nem marad le még ennyitől, és Blue is kellőképpen figyelmes vezető, hogy egy esetleges lemaradás esetén csökkentett tempót diktáljon... nem lesz gond, szépen összerázódik a csapat pár kilométer után.
A lényeg, hogy az autókra figyeljetek, hadd menjenek, ha versenyezni akarnak...
oks.
IIIIIIIIIIIIIgen!
Alapjában véve a NEM védett útvonalakra gondoltam. Mert gondolom azért lesz pár elsőbbségadási kötelezettségünk aznap.

És még valami. A cikk-cakkos menetel..... egyik motoros a sáv jobb oldalán megy, a másik a bal oldalon, és így tovább.
Ja, meg ami a múltkor zavart, hogy valaki folyamatosan mellém jött, és emellett sokszor holt-térben is volt, illetve össze-vissza cikázott.
Ezt lehet, hogy nem kéne egy hosszabb úton csinálni...

D ezek csak az én észrevételeim, hogy még inkább az útra tudjunk figyelni!
Nyuszi!

Elvileg végig "védett" úton jöttök. Bár gyanítom, hogy jól jöhet néha egy kis útlezárás.
Baján úgy raktam össze a karikát, hogy végig védett úton menjünk, és ne legyen benne lámpa. (csak egy lesz, de onnan tovább az egyenes a jó irány és pár száz méter után megálló.

Én inkább azt javasolnám, hogy jó szellősen gyertek az 51-esen. A Blue által említett kátyús szakaszok miatt, és amiatt, hogy szűk az út, és az autósok szeretnek őrülten előzni... Csak óvatosan, mert szeretnék veletek együtt ebédelni.
Jah, és még egy dolog. A kalocsai rendőrök nem ismerenek kegyelmet. Ha van kint trafi, akkor egy centivel se gyerek gyorsabban (Kalocsa előtt és után 15 km-rel lehet rájuk számítani.).

Ha zártok, akkor az első motor menjen tovább (Blue). A 2. és 3. zár jobbról és balról, majd beállnak a sor végére. Ezután mindig a soron következő 2. és 3. zár. Pont, mint a vadlibák, amikor fárad a vezér! Én így csinálnám, hogy gördülékeny legyen...
Köszi!
Lidl-nél leszel te is?
Lenne egy észrevételem... hogy ne szakadozzon szét a csapat menet közben.

Mivel úgy látom sokan leszünk, ezért a dinamikus haladás érdekében szerintem kellenének záró-emberek, akik pölö 1-1 kereszteződésbe való kihajtáskor megállítják a forgalmat, hogy ne kelljen mindenkinek elsőbbséget adnunk, és hogy egy csoportban tudjon maradni a banda. Ez a múltkor nekem hiányzott.
Azért egyszerűbb, ha nem kell a többiek után gyorsítani, és előzgetni az autósokat, hanem egyszerre mindenki ki tud fordulni egy kereszteződésből, vagy éppenséggel be tud hajtani egy svunggal a körforgalomba, arról nem is beszélve, hogy kevésbé kell figyelni, ha tudom, hogy zárják a terepet.

köszi a figyelmet.
Bud úr!

1., a sebesség nálam MAX 90! ez nem vicc.......
jelenleg a jogsim többet ér, hiszen a jövő héten irány Szlovákia.....

2., az 51-es minősége helyenként még ennyire sem képes - igy kéretik majd a KÖVETÉSI távolságot RENDESEN betartani! hisz ha valaki arrébb ficen egy ködör miatt, vagy fékez akkor ne menjen senki a másikba.....

3., mint írtam tegnap. a sárkány jön.....szóval így eleve nem száguldozok, hisz 2 gyerek vár minket otthon.....
Örülök, hogy minden összejött az utolsó pillanatban!
Hála az égnek kész van. Nem a lejobb minőség a kövezés, de 600 millióból ennyire telt. Ettől függetlenül szép lett, a csoportképnél én is erre gondoltam, és a Türr emlékműre a Duna parton.
VEZÉR ÚR! Lenne a vasárnapi túrával némi kérdésem!
-1. Mivel elég erős razziába kezdtek a szervek, kérdem én, h amit szombaton mondtál 90-es átlag az tartható? Tudod Dr.Szöszinek nem egy erőmű a gépe,de ha kell utazó 110-et tud tartani.
-2. Eldőlt már, hogy Sárkányostól,vagy anélkül jössz?
No 5db DVD kiirva:-)

Hbali
Nyuszi
EsSO
Teddy
Tibkin

Akinek

kell szóljon............

ERIK64
Én vállalom a sütit!
Na elhárultak az anyagi problémák! Rettegj Teddy Tuti jövök!
A Szentháromságot megcsinálták már?
Mert tavaly kicsit fel volt robbantva:-))))

OTT jó kis csoportképet is lehet csinálni:-)))))
No 5db DVD kiirva:-)

Hbali
Nyuszi
EsSO
Teddy
Tibkin

Akinek
kell szóljon............
Remélem a helyek megnevezése nem okoz majd gondot nekik...
A kajálás lent lesz alvégen a Róka Kocsmában. A motorokat nálunk tesszük le valószínűleg, de ma kaptam kulcsot a kocsma melleti használaton kívüli házhoz. Így gyalogolni sem kell sokat. Szerintem ha megnézni akarnak minket, akkor ebéd után felhívjuk őket, és a Szentháromság térre ki is jöhetnek, vagy a Halászpartra... ugyanis itt lesz a fagyizó.
jó szöveg!
Halihó!

Teddy hol lesz a kajálás? Egy kollégámék pont lent lesznek az asszony családjánál, és meg akarnak nézni minket, meg a mocikat!

Készül a süti... gondolatban... Be tudjuk majd valakinek a dobozába tenni esetleg?
Én utánna mentem...

Kék suzuki. Olyan mint az enyimé csak dupla annyi kerékkel. Főútról egyszerre kanyarodtunk be ugyan arra az útra, a tesco felé. Csak neki volt egy hatalmas macisajtja. Ha nem fékezek konkrétan lelök az útról. Na ez felkergette a vért a bucimba. Rááltam a seggére míg mentünk a parkoló felé. Amocit meg olyan nagyfiúsan járattam. (szigorúan csak motorfékkel lassítottam, hadd duruzsoljon a fülébe az két kis henger.) A lányeg, hogy konkrétan beszartak és több percig köröztünk így egymás mögött az amúgy üres parkolóban, míg végül megáltak.
Én lassan mellé gurultam. Ő résnyire lehúzta az ablakot. Felnyítottam a bukómat, és megszólítottam őt nyugott, csöndes, megértő és udvarias módon:

- Elnézést kedves hölgyem. Arra szeretném kérni önt, hogy ha legközelebb megint erre jár, akkor legyen szíves megnézni, hogy kinek van elsőbsége. Nincsen semmi probléma, bár ez nem önön múlt. A lényeg, hogy az elsőbség engem illetett volna meg, de ezt ön nem vette figyelembe. Ezért ha én nem figyelek magára, és a Bizalmi elvet követem akkor elképzelhető, hogy én most ott feküdnék az aszfalton, maga meg mint friss gyilkos, sírva várná a helyszinelőket.
- ö, izé, elnézést, ...... jó majd megnézem.......Bocsánat...
- Előre is köszönöm. További szép estét.

Balra el...

Bajai Kaja Party -- ----- INFO
emberkék:-))

A világitó kapcsolót hogy kell bekötni?
Inkább kérdezek mint szereljek:-))))

Jelenleg a pozitiv van leválasztva.....
vagyis.....

2 azonos saru (1-2)és egy másik.....(3)

A pozitivok vannak megszakítva az 1-2-ön...és a világitó kapcsoló miatt ugye kell neki egy föld is (3)
A kapcsolás müködik, de a lámpa nem ég a kapcsolóban.......

A világitás (tompitott) iktattam ki a tegnap reggeli akku gond miatt.....hisz inditásnál (gyújtás ráadás) máris szivja az akkut az 55W-os lámpa (ez ugye kapásból 0,5A....) csak ennél.... hiszen amik égnek:
55w első lámpa
2*5w (hátsó)
2*3w visszajelző
----------
71w
T. esSO
Nem szeretnélek kioktatni de nézz utánna!
FEHÉR VILL.= müködik , ÁTHALADÁS LEHEZÖSÉGÉT ha ..........! vasuti fénysoronpó SOHA NEM AD SZABADJELZÉST
( A szabálysértési elöadó is igy tudja,)
he he he:-)

A kajálással nem kell félteni:-))))
Jézus! Nálatok már nyílik?
Akkor hosszabb a motoros szezon! Megyek oda lakni!