Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fő a tisztaság!
Szivargyújtóról megy a porszívó, vagy van 220V-s átalakítód?
Húúúúúú, ez de gonosz volt!
már nem emlékszem.
asszem ehhez meg kell néznem a zárójelentésem.
Rika!
Mikor engedtek ki a "viszonylag" zárt intézetből?
mennyi az annyi? (személy szerint én olyan 4 deciig lennék toleráns.. azzal még úgy együtt tudok élni)

A csúszásból felépült e már?
megyek, nézem!
a szaténkesztyűdre meg állj rá!
tőlem?
ez vicces!
szeretem kihívásokat!
esSO, remélem figyelsz!
küldtem e.mailt
Látom tanulsz
Nekem vaaannnn bebeeeee

20W 50 et rakok bele és máris nem eszi! :) annyira :)
no comment

Én is sokat olvastam ezekről. A 2 decit normálisnak mondják, de állítólag van amelyik közel 1 litert benyal ezrenként. Az pedig nem kevés.
ez elvileg 2 deci körül eszi az olajat ezrenként. Mondjuk én is hallottam az irtózatos olajfogyasztásról.. 6-7 deciket neadjisten 1 litert beletölteni ezren nem sok kedvem van. Hülyén is nézne ki egy nyári túra. 1 pakk a ruhának meg hálózsáknak egy a sátornak meg a búvár cuccnak fényképezőnek és egy pakk csak az olajnak..

fenntartásokkal kezelem én ezt a két decis adatot
Tömje tele az akinek olyan van, nekem nem lesz.
Tömd tele csapágyzsírral.
Hátra sztem fel lehet tenni használt papucsot is, az meg nem akkora tétel. Az FZR meg jól néz ki, jó ha több ló van alattad. Egy riasztott el a Thunderace-től hogy eszi az olajat rendesen, azokban meg FZR szív dobog.
Arra tokeletes.Eleg jol fogyaszt a fazek ha jol tippelem.Koltsegek meg vannak.Picit lehet trukkozni a gumival hasznalt racsingossal az nem gaz penzben.
Bar en most befzettem egy par michelin Pr2 re azt mondjak ha nem tul vadul megyek isonyat sokat elbir.
A tükör a legkevesebb. A mostanit se vagánykodni használtam, a következő sem arra kell. A mostani elvan benzinen kívül évi 150 ezer ft körül.. és akkor minig minden a lehető legjobbra van kicserélve időben. Érthető okoknál fogva nem nagyon akarom ezt a kiadást jelentősen növelni, csak amennyire muszáj.

Nem hiszem hogy nyelezném neki.. a mostanival is csak akkor csinálok olyat ha csúszik az út, és akkor riszálja kedvesen a farát.
Igazából 140-150el szeretnék tartósan haladni.. az minden vágyam. Meg persze külföldi autópályákon 180-200al utazni ha éppen nincs látnivalós rész a kirándulás azon részén.
Egen.Ha patent.
Nem kell nyelezve menni és egy jobb sporttúra gumi is kibirja sokáig.
Bár a csigacsápra emlékeztető tükrök engem elriasztanak.
"patent" fzr 1000-re elcseréljem e a pici gsem?

Igazából nincs szükségem 145 lovas motorra, meg ingerenciám sincs hozzá túl sok. 80-100 ló bőven elég lenne. De aki elé kihúzzák a mézesmadzagot az hajlamos megnyalni.

Meg egyáltalán mekkora kompromisszum készség kell egy ilyen motort nem rágógumi puhaságú gumival használni, amivel talán 15ezer kmet is elmegy? A drága gumi ami a leginkább visszatart.. mondjuk a 7-8 lityós fogyasztás se rossz.. de a kettő együtt az már sok..
Piroska odaér a nagymama házához és bemegy.
- Nagymama! Miért olyan nagy a füled?
- Azért, hogy jobban halljalak.
- Nagymama! Miért olyan nagy a szemed?
- Azért, hogy jobban lássalak.
- Nagymama! Miért olyan nagy az orrod?
- Azért, hogy jobban érezzem a sütemény illatát.
- De nagymama! Miért olyan nagyok a fogaid?
- Azért, hogy jobban meg tudjam rágni a répát, amit nekem hoztál.
- De nagymama! Én nem is szoktam répát hozni neked!
- Hát ez nem jött össze - mondta a nyúl és kimászott a nagymama ágyából.
esSO!
ne viccelj!
miért sértődnék meg?
számomra semmi bántó nem volt a véleményedben.
Egy a baj vele: annyira lerí róla a megrendezettség, hogy éppen ezért hiteltelen. Nem megsértődni, ez kizárólag az én saját véleményem.